![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce parere aveti despre noul album a lui Bitza ? | |||
| E marfa. | | 33 | 82.50% |
| Nu e pe gustul meu. | | 7 | 17.50% |
| Voters: 40. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2 (permalink) | ||
|
Bitza... who the fuck is Bitza ?????
__________________ Guitar stuff: Epiphone Les Paul Ultra lefthand sunburst (with Gibson Alnico pick-ups) | Epiphone Les Paul Custom LH (with EMG-HZ pick-ups) | Yamaha 421DL LH | Johnson JG 624CEN | 70's Doublesix | Rocktron Gainiac | Boss GT8 | Ibanez MS10 | Jim Dunlop GCB95 Wah | Cheri CB50 amp | GHS strings Computer: AMD A64 3200+ | MSI K8N Neo 4-F | 1GB DDR333 | Radeon AX1600Pro | Maxtor 80GB | WD 40GB | Seagate 160GB | Leadtek Winfast Expert | Sony CRX230 | LG DVDWr | SB Live 5.1 | Samsung 913N | Antec 3000B | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
chiar vroiam sa deschid un thread despre asta, dar banuiam eu ca nu sunt asa multi fani ![]() mie chiar imi place sunt super de super majoritatea melodiilor, pacat ca Cheloo nu face un vers mai lung ci doar un sample mai vechi (presupun ca este remasterizat ca e un pic schimbat) oricum per total este un album care-si merita banii | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Misto albumul dar sunt dekt cateva melodii care sunt cu adevarat k-lumea in special "tovarasilor" (cred k datorita lui raku), putina lume vorbeste pe forum de underground sau, in general, hip-hop. Pacat ca e muzica adevarata.
__________________ Everything is okay in the end. If it's not okay, then it is not the end. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Nu ascultasem decat *Urmatorul Pas* pana cand frati-miu a dl-at albumul astazi...de cateva ore ascult in continuu
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
a debutat la RO-mania, apoi a fost la Deja-Vu, iar de prin 98 colaboreaza cu baietii de la Parazitii. mai vrei sa stii ? a fost clanleader la TeG - cs, a fost in Korea la WCG in 2002 cu TeG, mai nou il gasesti la cs in echipa TeG.vip. e baiat super si bravo lui ca si-a scos album. suna bine soundul, colaborarea cu parazitii, tataee, raku, fdd a dat roade. bafta in continuare.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
E tare rau de tot Pana acum cel mai mult imi place Punk 4 life
__________________ ...strada e o jungla de asfalt plina de fiare onoare sau respect sunt doua vorbe goale... | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|