![]() |
| | #1824 (permalink) | ||
|
Today we have important news to share with the community. EA is restructuring its RPG and MMO games development into a new group that includes both Mythic and BioWare. This newly formed team will be led by Ray Muzyka, co-founder and General Manager of BioWare. With this change, Ray becomes Group General Manager of the new RPG/MMO studio group. BioWare’s other co-founder, Greg Zeschuk will become Group Creative Officer for the new RPG/MMO studio group. Rob Denton will step up as General Manager of Mythic and report to Ray. BioWare’s studios remain unchanged and continue to report to Ray. Mark Jacobs, co-founder and current General Manager of Mythic, will leave EA on June 23, 2009. We thank Mark for his contributions at Mythic and wish him the very best going forward. Mark played a major part in the success of Mythic with his contribution as General Manager and Lead Designer of WAR. Mythic retains a strong team led by Rob who co-founded Mythic in 1995. Rob played a critical role in the development of Dark Age of Camelot. In his previous role as COO, he was responsible for all day-to-day management of the studio including all development, operations and support. Please join us in celebrating the union of these two award-winning studios.
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #1826 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Huh? Adica sa sarbatoresti ca e concediat lead designerul de la Warhammer pentru ca nu a atins cifra de subscriptions dorita de EA? Err. Asta suna precum: "am pierdut alegerile, e vremea sa deschidem sampania". It makes sense, doesn't it?
__________________ Formerly known as user jack_sparrow | ||
|
| | #1827 (permalink) | ||
|
Se sarbatoreste fuziunea dintre Mythic shi BioWare . Nu are nici o legatura cu plecarea ( mai mult sau mai putin fortzata) lui MJ. Sunt 2 stiri diferite.
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #1828 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Quote:
In al doilea rand plecare/concedierea lui MJ i-a fortat la o asemenea decizie, pentru ca nu iei doua firme functionale si care fac (sau dau impresia ca fac) profit si le arunci in aceeasi oala cu un motiv pueril de genul "rpgs and mmorpgs are zee same shit". Nu sunt chiar acelasi lucru, oricat de mult ne-ar place latura de RP din MMO-uri. Din pacate toata treaba miroase a colac de salvare aruncat Mythic-ului sau, daca preferati asa - o piatra de moara agatata de gatul sefului de la Bioware (nu a intregii firme, pentru ca - inca o data - NU este fuziune). O da Mythic in bara din nou dupa standardele EA? Zboara si acest manager. Simplu si la obiect. PS. Mai exista o posibilitate, si anume proiectul MMO al celor de la Bioware nu merge asa minunat in development precum se lauda ei si atunci s-a simtit nevoia experientei celor de la Mythic in domeniu (lucru care depinde - inca o data spun asta - daca cele 2 studiouri chiar isi vor imparti resursele umane sau nu intre ele, ceea ce nu e prea clar).
|
| | #1829 (permalink) | ||
|
Pe de alta parte WAR pare ca inca merge . Nu dispare asha ushor. T2 fight . Eu unul n-am avut pic de lag shi chiar a fost super fun. Shi a iesit shi ceva loot
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. Last edited by DarkManole; 29-06-2009 at 22:33.. | |||
|
| | #1831 (permalink) | ||
| Quote:
Dar joculetzul chiar nu inseamna numai t4. t1-t2-t3 rulez la stabilitate shi fun. Pe Karak-Norn unde, am inceput de la zero, scenariile apar greu daca nu chiar foarte greu. Shi asta pentru ca toti sunt la RVR. La keeps , la Bo's having fun. Si cel mai important e ca nu se fac schimburi de keeps doar pentru loot. Se apara un keep pana la ultimul om. Exact asha cum tre sa fie un rvr adevarat. Can only hope that it will be Funhammer when i ll be in t4 again ![]() /dream
|
| | #1833 (permalink) | ||
|
As fi continuat pe wow . Dar din motive despre care nu pot sa intru in detalii am fost nevoit sa il pun la naftalina . Plus ca mai suntem vreo 4 din vechea guilda care am dat toti roll destro sapt trecuta . so .. WAR on!
|
| | #1834 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
Din pacate, eu nu am mai rezistat. Eram officer in una din ghildele/aliantele mari pe karak eight peaks, majoritatea prietenilor cu care jucam au renuntat sa mai joace, si, oricum, devenise cam plictisitor. Dupa patchul 1.2 cu AoE stacking, cand mureai instant intr-un stack de Rain of Fire, pana in momentul de fata, cand bomb squads sunt la moda si rup cam tot ce se apropie, jocul este EXTREM de departe de a fi balansat. Am vazut free mmo`s cu class balance mai bine gandit decat mizeria care este Warhammer acum. Am 3 caractere de lvl 40/renown 50+, dintre care, jucam mai mult pe marauder. Tot ce pot spune este ca in momentul de fata, clasele ranged si hibrizii (dok/wp) sunt cu mult deasupra celorlalte clase, poate cu o mica exceptie - witch hunter. Foarte multi jucatori au fost dezamagiti de Land of the Dead. A fost nevoie de cateva luni sa lanseze un jaf de "expansion", care, sincer, cred ca putea fi creeat de un mod team decent in cateva saptamani. Au introdus items noi, care fac obiectele pe care le cumparai cu influence in T4 (chaos/elf/orc) inutile. Deci tot grind-ul pentru a cumpara un influence reward devine brusc ... "obsolete". Foarte multi dintre "veteranii" jocului au renuntat sa mai astepte patchuri si promisiuni si au renuntat sa mai joace datorita lipsei de end game content. Altii au renuntat datorita modului in care Mythic a calcat in picioare Warhammer Lore-ul (sper ca m-am exprimat corect). Stiu ca probabil multi vor spune ca jocul a aparut relativ recent, dar a trecut totusi un an, perioada in care se puteau face mult mai multe. Recent ma uitam pe cateva interviuri de acum un an, cu oamenii de la Myhtic, si ce promiteau, si am ramas pur si simplu dezgustat. Minciuni Tot ce am descris este din perspectiva mea personala, pentru cei care vor sa incerce jocul, incercati intai trial-ul. Scuze pentru gramatica oribila, totul e scris in graba, la birou | ||
|
| | #1836 (permalink) | ||
|
N-am mai jucat de vreo 6-7 luni dar din ce-am mai citit pe warhammeralliance, e pe duca, au mai ramas vreo trei servere. Cel mai mare era Norn cred si de acolo au migrat recent foarte multe ghilde si aliante spre Aion, cel putin 3-4 sute de oameni care se cunosteau de peste un an. | |||
|
| | #1838 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
So, sa inteleg ca s-a ajuns in situatia incredibila in care Age of Conan are mai mult hype si mai multi adoratori decat Warhammer Online?
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |