![]() |
| | #32 (permalink) | ||
|
woot woot let the murdering beggin comandat primt beta key , clientu e downloadat instalat , i feeel the blood presupun ca pentru full game mai trebuie sa primesc un key ? ca am primit numai unul , si la fel presupun ca nu voi mai fi taxat inca 33 de lire pentru el right?
__________________ bleah Last edited by WarChiD; 01-09-2008 at 15:33.. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Gentlemen... | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
A mai avut cineva parte de eroarea asta? ![]() Dupa ce ii dau retry sta 10 min se incarca bar-ul respectiv apoi din nou eroarea aia ![]() LE:am rezolvat,am downloadat din nou ultima parte a clientului si s-a instalat pana la sfarsit.
__________________ plictisit..... Last edited by LaLa; 06-09-2008 at 17:11.. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
da. Nu cred insa sa aiba legatura cu pq-urile. Mi s-a intimplat si in scenarii. Aseara jucam 15 min si dupa aia stateam in queue o ora jumate. ![]() Ii generala problema, plin pe forumuri de ea , dar nu am gasit nicaieri o rezolvare clara, doar chestii de gen update your drivers, scan your pc, bla bla.
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
nu m-a scos niciodata din pq, doar de 3 ori la sfirsitul scenariilor
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |