Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Warhammer Online: Age of Reckoning

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-10-2008, 09:19   #81 (permalink)
Registered User

Terrasect's Avatar

comparatia pare ciudata dar deja sunt ofticat. Aseara am incercat farcry2 ... rezolutie 1024/864 detalii grafice puse pe medium cu post effects pe high si shadows high. da e alt engine ... da e facut de ubisoft. dar mi se pare aberant ca pe acelasi sistem (in conditiile in care ping catre server e 70 80 90 ms si loss undeva la 1% in cazul in care se joaca rvr si setari fastest framerate si draw distance la medium) un engine de mmorpg sa sufere atat de grav (intre 10 si 20 fps) comparativ cu un shooter conceput ca demo graphics care se misca cu minim 30 fps (si cireasa de pe tort nu cred ca war se poate compara cu farcry in ceea ce priveste poligoane shadows post effects etc etc etc). In alta ordine de idei, nu am de gand sa investesc bani in Hardware atita vreme cat ce am depaseste minimum req, si nici timecards nu o sa cumpar pina cand nu o sa vad pe patch news ca sunt modificari majore in bine in ceea ce priveste engine-ul.

Terrasect is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 10:21   #82 (permalink)
Nick anterior: fb007ro

Mistrie's Avatar

stai linistit ca este o problema generala, zilele trecute am facut remember de asasins creed pe dx10 max settings, bineinteles ca merge prea bine sa fie adevarat imi fac damblaua si ies din creed sa intru in war, ma duc la siege keep, 10 fps parerea mea e ca nu are rost sa investim in upgrades atata timp cat depasim lejer si recomended req si se misca tot la fel din cauza engine-ului.
p.s.: cred ca am facut multe greseli dar inca nu le vad ca deabia mam trezit si nu am terminat de baut cafeaua inca

Mistrie is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 13:56   #83 (permalink)
Registered User

ciocanul's Avatar

Nu poti compara un fps cu un mmorpg la performanta.
Poate nu e o pb grafica efectiv, poate e de la server, e multa informatie de procesat la un "siege", nu se compara cu un fps.

ciocanul is online now    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 14:05   #84 (permalink)
Registered User

lord2005's Avatar

De acord, in single player ai cateva npc-uri care urmeaza un script, in RvR trebuie procesata informatia de la zeci sau sute de jucatori. Diferenta e evidenta dar sunt si niste probleme de optimizare intr-adevar.

lord2005 is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 14:15   #85 (permalink)
Banned

Nu se poate face comparatie intre single player vs mmorpg. Intr-un mmorpg daca esti singur singurel in zona de pve ai fps la nivel maxim iar atunci cand esti in zona de raid ( 30+ ) fps-urile sunt aproape de minim. Placile video indiferent de calitatea/puterea/pretul lor nu sunt testate si facute pt a rezista in raiduri de 50 de oameni si sa fie la capacitate maxima.

Remember benchmarks ?

Misa is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 14:31   #86 (permalink)
Registered User

Terrasect's Avatar

de acord ciocanul ... insa concluzia ramane aceeasi: oricum ai da-o sunt probleme pe serverele lor si sunt probleme de engine. jocul se bazeaza pe rvr si ma asteptam ca asta sa fie mai optimizat decat pve. Din pacate situatia nu este roz ci de culoarea rahatului ... si pe mine m-au pierdut de client cel putin pentru urmatoarea perioada de timp.
Misa: nu vorbeam de placi grafice ... ci de un sistem luat ca tot unitar. si ma repet: daca faci un joc in care stii ca vei avea 50+ persoane pe o arie de cativa feets (sau in cat naiba masoara ei ca merg spelurile) si bagi la inaintare niste minimum requirements ar trebui testat inainte asta si pe urma daca ai end-game pve scenarios. Din pacate poate peste un an si noi astalalti care nu aruncam cu banii in procs mems si video cards de ultima generatie si care indeplinim niste cerinte o sa ne asteptam sa ne bucuram de acelasi gameplay ca si restul: fara briz brizuri fara AA 8X fara 1650/1050 dar acelasi gameplay in rezolutii mai joase in calitate de texturi mai joase .... si de aici : mai bine mai lucrau la el si era un succes ... asa au 750K platitori pentru cd-uri si mai vedem peste o luna cati subscriberi.

PS: nu sunt la primul mmorpg jucat si am vazut cum merg si altele la lansare ... unele mai bine ... altele mai prost. M-as fii asteptat insa sa fii invatat ceva din experientele proaste ale celorlalte. si aici ma refer si la neinspiratia denumita GOA dar nu numai.

Last edited by Terrasect; 23-10-2008 at 14:49..

Old 23-10-2008, 14:52   #87 (permalink)
Registered User

lord2005's Avatar

Minimum requirements (la care s-a referit prima data Terrasect dar a edidat repede dupa ) sunt cu titlu informativ, sa poti deschide jocul nu sa si joci decent. E o tactica de marketing sa atraga mai multi clienti, practicata in general. A trecut vremea unui anumit mmo de succes (fara mass pvp) cu engine de acum 4 ani care mergea si inca merge cu 256 ram si Celeron la 1Ghz, multa lume omite aspectul asta.

Last edited by lord2005; 23-10-2008 at 15:08..

Old 23-10-2008, 16:56   #88 (permalink)
Nick anterior: fb007ro

Mistrie's Avatar

Quote:
Originally Posted by Misa View Post
Placile video indiferent de calitatea/puterea/pretul lor nu sunt testate si facute pt a rezista in raiduri de 50 de oameni si sa fie la capacitate maxima.

Remember benchmarks ?
cred ca vorbesti discutii ca de obicei, iar ai luat-o pe langa. nu a ridicat nimeni problema de capacitatea maxima si sunt jocuri unde sunt 50 oameni si nu sunt probleme asa ca lasa-ma vere in pace, nu mai ma aburi cu dragostea asta a ta de 2 lei de fiecare mmorpg nou lansat. daca 2000 de oameni spun ca e alba tre sa vina 5 sa spuna ca e neagra... nu a zis nimeni ca avem pretentia sa fie 90 fps la siege dar nici 10 fps ca e prea de tot si nu suntem veniti cu pluta ca sa nu ne dam seama ce se intampla in "background". ma zapaciti de fiecare data si incercati sa ne faceti sa ne credem idioti, nu, nu suntem idioti si nu suntem chiar asa de neaveniti, poate mai veniti ca voi. acu' o sa vii iar sa imi spui ca tie iti merge perfect, ca esti cu sotia in austria la o bere, ca esti patron si ca esti major drept dovada ai un copil, bla bla si ca suntem carebear.

Mistrie is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2008, 20:57   #89 (permalink)
Banned

fb: in orice mmorpg vei avea probleme cu 50+ oameni care fac ceva in acelasi timp mai ales daca ai setarile pe maxim. Nu stiu de ce sari ca ciupit de fund dar daca-mi amintesc am pus un screenshot in scenariu cu 75 fps. La siege si eu am 10-20 fps daca te incanta cu ceva.

ps: nu am fost niciodata in austria iar sotia nu bea bauturi alcoolice. in rest aberezi si mie lene sa ma cobor la acelasi nivel cu tine ca sa-ti raspund.

Nu stiu daca tu esti carebear dar aia de la sectiunea cealalta sunt

Old 24-10-2008, 10:02   #90 (permalink)
Registered User

Terrasect's Avatar

pai scenariu e ceva ... siege aka rvr e altceva. pana acuma toata lumea urla ca scenarios sunt over played si ar trebui nerfate dpdv experience/rr si in rvr jucam ca idiotii. dar ... discutam discutii. am intrat in WAR pentru RvR si cum nu pot sa joc nu mai platesc. asta e singurul lucru care pot sa il fac ... si probabil cei care se incumeta sa cumpere jocul acum momentan stiu la ce sa se astepte ... configuratia relativa pe care o am acum este pe pagina de dinainte - si bine ca ai recunoscut misa ca si tu (WAR addict) rulezi cu 10 20 fps exact acolo unde totul ar trebui sa exceleze.

Last edited by Terrasect; 24-10-2008 at 10:15..

Old 24-10-2008, 15:45   #91 (permalink)
Registered User

lord2005's Avatar

Nu vreau si n-am de ce sa iau apararea nimanui dar sincer acum Terrasect, 1650 pro este o placa video foarte foarte slaba, jocul are probleme de optimizare dar in cazul tau trebuie upgrade la hardware cum ai zis si tu.

Old 24-10-2008, 16:58   #92 (permalink)
Registered User

Terrasect's Avatar

simt ca ma bat cu morile de vant ... nu ai inteles nimic. cata vreme am ce sa joc (farcry2 era un exemplu prost .... mai sunt si altele pe vine desi nu in aceasi categorie aka mmorpg/fps/rpg whatever) nu o sa dau bani sa bag in ceva si sa ma reintorc la proasta optimizare culmea pe care trebuie sa o platesc luna de luna. am cerut gameplay decent care la ora asta nu este ... daca tie iti place sa joci ceva in conditii care tie ti se par aceptabile, intelege ca sunt altii care nu joaca acel ceva daca experienta de joc este de tot rasul. Ce rost are sa ma contrazic cu tine sau cu Misa care ridica in slavi WAR si porma il tranteste la pamant si zice ca in siege are 10 20 fps. lol. E am o opinie si mi-o fac cunoscuta pentru altii care inca nu au experimentat si poate asa afla ceva nou.

Old 24-10-2008, 17:02   #93 (permalink)
Registered User

lord2005's Avatar

Nvm, e treaba ta ce faci si n-am avut intentia de a ma contrazice cu tine, ignora te rog penultimul meu post, mersi.

Old 24-10-2008, 17:03   #94 (permalink)
Banned

terrasect: dormi in ghete amice. Invata mai intai sa "vorbeste bine romaneste si gramaticeste" si porma vino sa te certi cu noi. Comparatiile tale mediocre intre mmorpg si single playere isi gasesc locul la War vs alte jocuri thread. Aici se discuta despre cu totul si cu totul altceva.

Old 24-10-2008, 19:37   #95 (permalink)
Registered User

WarChiD's Avatar

terr ca sa intelegi de ce ti se misca mai bine farcry decat war raspunsu e clar din cauza ca farcry este optimizat pentru setari medii high ,war invers tocmai din cauza numarului mare de playeri de pe ecran in acelasi timp , este exact aceasi faza cu de ce mi se misca warcraft de caca pe super calculator si doom 3 brici pe acelasi calculator , oricum am avut si eu 1650 si credema fc2 nu il duci pana la medii ca setari pe placa aia

WarChiD is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2008, 22:26   #96 (permalink)
Registered User

pr45l3a's Avatar

comparatia nu e cea mai fericita intradevar dar omul totusi are dreptate intr o oarecare masura
scenarii unde nu ai niciodata mai mult de 20 de oameni in acelasi loc sunt cateodata imposibil de jucat
ps : deja s a plictisit lumea de joc sau se sta pe alturi ? lucifer gigi misa nutz si alti oameni de pe aici ii vad foarte rar on sau deloc

pr45l3a is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2008, 23:37   #97 (permalink)
Banned

eu am fost plecat din tara o saptamana... sa beau o bere cu nevasta-mea.

Old 25-10-2008, 13:16   #98 (permalink)
Registered User

Rodon's Avatar

Quote:
Originally Posted by lord2005 View Post
Minimum requirements (la care s-a referit prima data Terrasect dar a edidat repede dupa ) ...
Ba pardon, "Minimum requirements" se refera la faptul ca jocul poate rula in conditii normale la cea mai mica rezolutie si la cele mai slabe setari pe un sistem echivalent cu cerintele de la "minimum requirements". Nu se da "Minimum requirements" ca sa deschizi jocul sa faci un screenshot si sa iesi, probabil chestia asta o pot face cu un sistem cu mult sub MR.
Notebook(?): Dell XPS M1730 - Crimson Red, Intel Core 2 Duo X7500 (2.2GHz), 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM, 2x120GB HDD / 5400RPM, Dual 256MB NVIDIA SLI GeForce 8700m GT, Ageia PhysX 100M Processor, Windows XP PRO, 3D Mark'06 - 7888

Rodon is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2008, 19:42   #99 (permalink)
Nick anterior: Onslaught

TheDude's Avatar

Nu stiu daca se poate numi o "problema tehnica", dar am probleme cu plata la WaR. Mi-a expirat astazi subscriptionul si de vreo 3 ore tot incerc sa platesc (pot sa incerc doar de 2 ori pe ora) dar de fiecare data primesc mesajul "Your payment was unsuccesfull" sau un cacat de genul asta. Am cautat peste tot si am gasit doar atat:

Quote:
Nice game indeed the developer has put a lot of effort into it its really worth buying however my free month is about to expire and i tried to setup 6 month subscribtion there is enough cash in the card however nomather how many times i try to purchase i always get payment unsucsesfull . EA stated on multiple ocassions that the game will be able to accept visa electron cards after all the mmos on the market atm all accept visa even those that accept only visa credit card accept visa electron when you enter the details but not warhammer.I talked on the official forum with few helpfull guys that all stated they had no problem registering their visa electron card neither did my next door neighbour so i went to support and wrote a ticket about it and after some time here is what i got :

Warhammer Online : Age of Reckoning, Ticket ref: #868963
--

Dear Customer,

Thank you for contacting us in relation to your query.

We regret to inform you that at the moment there's no option to buy subscription with Visa Electron. This option will be available soon.
At the moment you can use prepaid card, or other available card options.

Thank you for your interest in Warhammer Online: Age of Reckoning!

Kind Regards,
-----------------------------------------------
Warhammer Online European Billing Support

Thats purely automated msg nobody tried to get deep into the problem so i wrote another explaining how other ppl + my next door neigbour had no trouble paying with visa electron tho his card was from another bank and waited for another 3 hours and i got the exactly same authomated responce
I also called the firm that imports the prepayed cards in my country and they said they are out of cards till the end of next month so i got no chance of continuing to play also the prepayed cards are more expensive than setuping regular 3 or 6months plan and im not about to make a credit card just so i can play warhammer !
Acum intrebarea mea este daca a reusit cineva sa plateasca cu Visa! Jocul imi place si nu ma mai intorc la WoW dar mi se pare stupid sa stau pe tusa pentru nu stiu cat timp din cauza unei probleme pe care ar fi trebuit sa o rezolve din timp. Postul de pe forumul respectiv e de mai bine de doua saptamani, si daca nu au rezolvat-o pana acum ma indoiesc ca va fi rezolvata prea curand.

TheDude is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2008, 22:10   #100 (permalink)
Registered User

lord2005's Avatar

Eu urma sa platesc la finalul lunii gratuite cu viza electron de la ING dar am vazut postul tau si am incercat acum 10 minute. A mers fara probleme.
Incearca cu internet explorer si vezi sa ai ai cookies enabled.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Warhammer Online: Age of Reckoning

Thread Tools

Posting Rules