Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Warhammer Online: Age of Reckoning

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-10-2008, 22:36   #101 (permalink)
Nick anterior: Onslaught

TheDude's Avatar

Quote:
Originally Posted by lord2005 View Post
Eu urma sa platesc la finalul lunii gratuite cu viza electron de la ING dar am vazut postul tau si am incercat acum 10 minute. A mers fara probleme.
Incearca cu internet explorer si vezi sa ai ai cookies enabled.
mda, am incercat si cu cookies si fara cookies si cu Internet Exploder si cu Google Chrome...nimic! Ma gandeam daca nu cumva trebuie introdus card numberul intr-un format anume, de exemplu xxxx-xxxx-xxxx-xxxx sau xxxxxxxxxxxxxxxx sau doar cu spatiu intre numere xxxx xxxx xxxx xxxx, dar nu cred ca e din cauza asta fiindca atunci ar fi dat "invalid card number error" sau ceva de genul asta.

TheDude is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2008, 23:36   #102 (permalink)
Registered User

lord2005's Avatar

''doar cu spatiu intre numere xxxx xxxx xxxx xxxx'', asa a mers din prima, altfel nu am incercat. Tin minte ca acum doi ani cand am ridicat cardul de la ei a trebuit sa fac o hartie separat pentru a putea face plati pe net cu el,un fel de cerere, nu mai stiu exact. S-ar putea sa nu fie nici problema asta dar just a guess.

lord2005 is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2008, 11:10   #103 (permalink)
Nick anterior: fb007ro

Mistrie's Avatar

deci, orice numar de card se introduce de forma XXXXXXXXXX, fara spatii sau liniute. security code se gaseste pe spatele cardului si de obicei este sunt ultimele 3 cifre la Visa Electron. daca ai visa de la ing nu tre sa mai faci nici o hartie, intradevar inainte trebuia sa faci o hartie bla bla. la ing nu este nevoie din proprie experineta, asta a fost motivul pt care si am card la ing, numai pt plati online. sa nu se inteleaga ca fac reclama la ing, dar cu alte banci nu am lucrat in materie de plati online.

Mistrie is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2008, 12:08   #104 (permalink)
Registered User

lord2005's Avatar

Quote:
Originally Posted by fb007ro View Post
deci, orice numar de card se introduce de forma XXXXXXXXXX, fara spatii sau liniute.
Evident ca merge si cu spatiu, altfel nu veneam sa ii raspund omului doar sa ma bag aiurea in seama(sau sa fiu gigi contra) cu un useless post.Cererea respectiva era necesara acum 2 ani cum am si specificat, probabil intre timp s-au schimbat lucrurile, era o idee.

Last edited by lord2005; 26-10-2008 at 13:12..

Old 26-10-2008, 15:59   #105 (permalink)

Mistrie's Avatar

mie nu mia mers niciodata cu spatii

Old 27-10-2008, 07:12   #106 (permalink)
Registered User

GiGi's Avatar

Quote:
Originally Posted by pr45l3a View Post
ps : deja s a plictisit lumea de joc sau se sta pe alturi ? lucifer gigi misa nutz si alti oameni de pe aici ii vad foarte rar on sau deloc
Joc pe socceres (Dps il/o cheama) mai mult acum. S-au apucat de joc si alti prieteni de-ai mei si joc cu ei. Fa-ti un alt si te bag in ghilda ca sa mai putem povesti.
Imi place sa joc cu aproape toate clasele. Voi nu aveti "problema" asta?

GiGi is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 07:19   #107 (permalink)
Banned

Si eu joc un c-un squig acum... joc si cu squig si cu mara, ori mara ori squig.. Mara e 35 iar squigul e 15

Misa is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 12:45   #108 (permalink)
Registered User

lord2005's Avatar

Eu am un sorc de rank 11 dar mai mult de o ora pe zi nu rezist sa joc pe el.
Zealot cu 650 elemental rezist,800 corporeal.tactici de defense, la rank 30 e prea fun in in Scenarii.
Momentan joc in stilul unui tank, line breaker cu Wind of Insanity - Abilities - Warhammer Online si debuffer.

Old 27-10-2008, 12:49   #109 (permalink)

Mistrie's Avatar

ce rau imi pare ca nu ne intalnim in scenarii sa te kitez putin cu inginerul

Old 27-10-2008, 12:54   #110 (permalink)
Registered User

lord2005's Avatar

Hmm cand e vorba de duels nu dau charge, asa mai e un ironbreaker,Ashmodai, la noi pe server care ma are in vizor, cand il vad in scenarii stiu ca omu joaca hard ball, stau linistit in spate si dau heals, iti dai seama ca nu e prea bucuros

Old 27-10-2008, 20:04   #111 (permalink)
Nick anterior: Onslaught

TheDude's Avatar

Menilor, cum naiba platiti voi cu Visa ca uite ce mail imi trimit astia de la Mythic dupa vreo 2 zile de asteptat:

Quote:
Dear Customer,

Thank you for contacting us in relation to your query.

Unfortunately there's no option to pay with Visa Electron and "Maestro-Solo" card at the moment.
Alternatively you can use a pre-paid card in order to purchase a new subscription period.

We apologise for any inconvenience caused and thank you for your cooperation.

Kind Regards,
-----------------------------------------------
Warhammer Online European Billing Support
whoopdy fucking doo!

Acum intrebarea cretina numarul 2, stiu ca pare absurd but here it goes: exista vreun site de unde se poate cumpara game card de 60 de zile cu VISA si eu sa primesc codul prin email? Adica eu nu pot sa platesc cu cardul meu direct de la ei de pe site, ma duc imi cumpar prepaid si primesc codul, iar apoi introduc codul pe site. Efectiv e acelasi cacat, doar ca de data asta evit poponareala de la GOA.

PS: platesc cu cardul asta WoW de vreo 2 ani, sunt bani pe card, etc...deci nu se pune problema ca ar fi din cauza cardului.

TheDude is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2008, 21:56   #112 (permalink)
Registered User

lord2005's Avatar

O fi vreun mesaj automat cum zicea cineva in citatul dat de tine pe pagina anterioara.
Game cards gasesti la diverta cred sau carrefour, doar codul nu stiu de unde s-ar lua.
O alta problema, vad ca nu pot sa ma loghez pe nici un server dupa un crash, chipurile '' account already in use'', are cineva idee ce se poate face sau se rezolva de la sine?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Acum am vazut pe wha ca e cazut serverul, se poate spune ca s-a rezolvat problema.

Last edited by lord2005; 27-10-2008 at 21:56.. Reason: Automerged Doublepost

Old 28-10-2008, 07:07   #113 (permalink)
Registered User

GiGi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Onslaught View Post
Menilor, cum naiba platiti voi cu Visa ca uite ce mail imi trimit astia de la Mythic dupa vreo 2 zile de asteptat:
si eu platesc cu Visa Electron de la Raiffeisen. A mers prima plata fara probleme.

GiGi is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2008, 08:22   #114 (permalink)
Registered User

ciocanul's Avatar

Cumpara-ti prepay de la ga me s h op, iti ajunge in 2 zile si gata.
Carduri gasesti de asemenea in orice magazin ce vinde jocuri de la best.

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2008, 08:24   #115 (permalink)
Banned

dupa atatea discutii despre carduri, despre mega carduri.. imi e greu de crezut ca mai exista oameni care au probleme cu cardul la plata pe net!

Old 28-10-2008, 10:28   #116 (permalink)
Registered User

Vreau sa dezinstalez jocul si sa il reinstalez din nou. Motivele sunt diverse. Unul din ele este ca nu mai pot sa intru in joc. Ma lasa sa ma loghez, apoi dau play, apare logoul Warhammer Online si apoi ma arunca in desktop.

Ce vreau sa va intreb este: se poate salva cumva characterul? Adica sa il mut in alt folder, sa reinstalez jocul si apoi sa dau copy/paste la folderul cu personajul meu in noul director proaspat reinstalat?

Multam.

Pussy is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2008, 10:43   #117 (permalink)
Dio
Nick anterior: Dio[blu]

Dio's Avatar

Caracterul nu este salvat local(pe calculatorul tau), este salvat pe serverele lor . Poti sa reinstalezi jocul linistit, o sa pierzi doar interfata si addonurile, daca ai downloadat asa ceva , nu o sa pierzi nici un character .

ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Dio is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2008, 15:17   #118 (permalink)
GW2 is coming

stevecelrau's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pussy View Post
Vreau sa dezinstalez jocul si sa il reinstalez din nou. Motivele sunt diverse. Unul din ele este ca nu mai pot sa intru in joc. Ma lasa sa ma loghez, apoi dau play, apare logoul Warhammer Online si apoi ma arunca in desktop.

Ce vreau sa va intreb este: se poate salva cumva characterul? Adica sa il mut in alt folder, sa reinstalez jocul si apoi sa dau copy/paste la folderul cu personajul meu in noul director proaspat reinstalat?

Multam.
That was funny! Sorry, nu m-am putut abtine

Ca sa fiu constructiv: in orice MMO caracterul nu se tine local deoarece orice salvare locala poate fi hack-uita, si astfel din lvl. 20 iti faci 40, iti pui cine stie ce armuri si arme pe tine etc. Pentru un joc ce se joaca online acest lucru este inacceptabil, din cauza asta caracterul este salvat pe serverele lor.

stevecelrau is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2008, 10:23   #119 (permalink)
Registered User

DarkManole's Avatar

Pe compu de la munca mi-a ajuns folderul cu WAR la 80 de giga . Shi anume data.myp = 70 gig .Ceva idei de ce ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	801.JPG
Views:	27
Size:	209.4 KB
ID:	403360   Click image for larger version

Name:	802.JPG
Views:	23
Size:	224.9 KB
ID:	403361   Click image for larger version

Name:	803.JPG
Views:	20
Size:	174.1 KB
ID:	403362  

DarkManole is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2008, 10:33   #120 (permalink)
Banned

129gb!?!! - Warhammer Forums

VN Boards - Data.myp file @ 37.3GB!

Cred ca cel mai bine ii dai delete si faci full check s-o dl din nou.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > MMORPGs > Warhammer Online: Age of Reckoning

Thread Tools

Posting Rules