![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| mda, am incercat si cu cookies si fara cookies si cu Internet Exploder si cu Google Chrome...nimic! Ma gandeam daca nu cumva trebuie introdus card numberul intr-un format anume, de exemplu xxxx-xxxx-xxxx-xxxx sau xxxxxxxxxxxxxxxx sau doar cu spatiu intre numere xxxx xxxx xxxx xxxx, dar nu cred ca e din cauza asta fiindca atunci ar fi dat "invalid card number error" sau ceva de genul asta.
__________________ Humanity has the stars in its future, and that future is too important to be lost under the burden of juvenile folly and ignorant superstition. | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
''doar cu spatiu intre numere xxxx xxxx xxxx xxxx'', asa a mers din prima, altfel nu am incercat. Tin minte ca acum doi ani cand am ridicat cardul de la ei a trebuit sa fac o hartie separat pentru a putea face plati pe net cu el,un fel de cerere, nu mai stiu exact. S-ar putea sa nu fie nici problema asta dar just a guess.
| |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
deci, orice numar de card se introduce de forma XXXXXXXXXX, fara spatii sau liniute. security code se gaseste pe spatele cardului si de obicei este sunt ultimele 3 cifre la Visa Electron. daca ai visa de la ing nu tre sa mai faci nici o hartie, intradevar inainte trebuia sa faci o hartie bla bla. la ing nu este nevoie din proprie experineta, asta a fost motivul pt care si am card la ing, numai pt plati online. sa nu se inteleaga ca fac reclama la ing, dar cu alte banci nu am lucrat in materie de plati online.
__________________ mistrie Member of ... | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Evident ca merge si cu spatiu, altfel nu veneam sa ii raspund omului doar sa ma bag aiurea in seama(sau sa fiu gigi contra) cu un useless post.Cererea respectiva era necesara acum 2 ani cum am si specificat, probabil intre timp s-au schimbat lucrurile, era o idee.
Last edited by lord2005; 26-10-2008 at 13:12.. | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
Imi place sa joc cu aproape toate clasele. Voi nu aveti "problema" asta?
__________________ Hombre que trabaja pierde tiempo precioso <Proverbio cubano> | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Eu am un sorc de rank 11 dar mai mult de o ora pe zi nu rezist sa joc pe el. Zealot cu 650 elemental rezist,800 corporeal.tactici de defense, la rank 30 e prea fun in in Scenarii. Momentan joc in stilul unui tank, line breaker cu Wind of Insanity - Abilities - Warhammer Online si debuffer. | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Menilor, cum naiba platiti voi cu Visa ca uite ce mail imi trimit astia de la Mythic dupa vreo 2 zile de asteptat: Quote:
Acum intrebarea cretina numarul 2, stiu ca pare absurd but here it goes: exista vreun site de unde se poate cumpara game card de 60 de zile cu VISA si eu sa primesc codul prin email? Adica eu nu pot sa platesc cu cardul meu direct de la ei de pe site, ma duc imi cumpar prepaid si primesc codul, iar apoi introduc codul pe site. Efectiv e acelasi cacat, doar ca de data asta evit poponareala de la GOA. PS: platesc cu cardul asta WoW de vreo 2 ani, sunt bani pe card, etc...deci nu se pune problema ca ar fi din cauza cardului.
__________________ Humanity has the stars in its future, and that future is too important to be lost under the burden of juvenile folly and ignorant superstition. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
O fi vreun mesaj automat cum zicea cineva in citatul dat de tine pe pagina anterioara. Game cards gasesti la diverta cred sau carrefour, doar codul nu stiu de unde s-ar lua. O alta problema, vad ca nu pot sa ma loghez pe nici un server dupa un crash, chipurile '' account already in use'', are cineva idee ce se poate face sau se rezolva de la sine? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Acum am vazut pe wha ca e cazut serverul, se poate spune ca s-a rezolvat problema. Last edited by lord2005; 27-10-2008 at 21:56.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Vreau sa dezinstalez jocul si sa il reinstalez din nou. Motivele sunt diverse. Unul din ele este ca nu mai pot sa intru in joc. Ma lasa sa ma loghez, apoi dau play, apare logoul Warhammer Online si apoi ma arunca in desktop. Ce vreau sa va intreb este: se poate salva cumva characterul? Adica sa il mut in alt folder, sa reinstalez jocul si apoi sa dau copy/paste la folderul cu personajul meu in noul director proaspat reinstalat? Multam. | ||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Caracterul nu este salvat local(pe calculatorul tau), este salvat pe serverele lor . Poti sa reinstalezi jocul linistit, o sa pierzi doar interfata si addonurile, daca ai downloadat asa ceva , nu o sa pierzi nici un character .
__________________ REGULAMENT - cititi daca postati la publicitate ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
Sorry, nu m-am putut abtine ![]() Ca sa fiu constructiv: in orice MMO caracterul nu se tine local deoarece orice salvare locala poate fi hack-uita, si astfel din lvl. 20 iti faci 40, iti pui cine stie ce armuri si arme pe tine etc. Pentru un joc ce se joaca online acest lucru este inacceptabil, din cauza asta caracterul este salvat pe serverele lor.
__________________ GW2 | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 | 129gb!?!! - Warhammer Forums VN Boards - Data.myp file @ 37.3GB! Cred ca cel mai bine ii dai delete si faci full check s-o dl din nou. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |