![]() |
| | #741 (permalink) | ||
|
Nici acuma Z5500 nu este pentru oricine Avanger, cand majoritatea au combine Aiwa, Sony, Domotec, sau sisteme home-cinema pana in 200RON, gen Myachi, Genius, Hercules, Logi, Creative.(astia sunt norocosii, clasa medie a romanilor). Aha, si sa vedeti cat romani au boxe de 2w 2.0 ... 99% din piata are boxele de mai sus iar restu de 1% Z5500 si scule profi. Nu sunt bani, nu o mai dati cu sisteme profi, pt ca pur si simplu nu ie cash, lasati trancaneala, si daca nu va place Z5500 recomandati alt sistem home cinema de calc, un Jazz, Jammo, etc. Deja la preturi de peste 400ROn pentru roman e high-end, e clasa de sus, e nebuniee. Sa fim seriosi cu sisteme profi, pur si simplu userul normal se simte jignit cand isi ia un sistem obisnuit si voi o dati in prostii profi. | |||
|
| | #742 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
cred ca traiesti putin in alta lume. nu sunt bani? mai sa fie, eu vad o groaza care dau sume cu 4 cifre in ron pe o placa video care dupa 6 luni e la juma de pret, dar putini care investesc in 2 boxe serioase de muzica si tu zici ca nu sunt bani? sa fim seriosi, nu sunt bani pt partea de sunet ca nu e romanul interesat, asa zi, nu ca nu sunt bani. ca sa nu mai zic cati vad ca isi iau laptop de 1000 euro+, s-a umplut bucurestiul de masini scumpe si nu sunt bani zici tu. exemplele pot continua. nu e deloc prostie ca sunt oamenii sfatuiti sa isi ia boxe adevarate de muzica, e chiar bine. asa invata si ei una alta, mai aud niste muzica cum trebuie etc. p.s. jammo totusi nu i-as pune pe aceeasi linie cu jazz. e ceva mai sus jammo. | ||
|
| | #743 (permalink) | ||
|
Probabil voi ati uitat ca sunteti pe forumul computergames , adica jocuri pe calculator, nu hi-fi sau cine stie ce nebunii... cei mai multi de aici se joaca! Sistemul este foarte bun la filme si jocuri iar pentru muzica... nici nu stiu cati dintre voi ascultati numai cd-uri originale sau cel putin muzica in format lossless pe boxele hi-fi
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #744 (permalink) | ||
|
Mandea lasa-ne, te rog, lasa-ne, ce spui tu acolo e un procent minoritar rau, care nu intra pe computergames. In afara de Patrick, Cosmin, Aiwa, si inca o mana de forumisti nu stiu sa mai fie cineva pasionati de muzica, si sa aiba si bani. Iar in afara forumului nostru, e la fel ca in postul meu, cu nr 741. Tu Mandea spui ca vezi o groaza de oameni, groaza aia sunt 5-10 insi,nu? La retaileri mari de IT, referitor la boxe, ce se vinde masiv sunt sisteme pana in 250RON, acolo e majoritatea. Mda, e clar.... In 4 ani de activitate bancara, am cam aflat ce venituri au oamenii, crede-ma. Acuma in 2007 un salariu net de 1000RON e unul foarte bun, poti sa te consideri chiar norocos. Stiu, e trist... | |||
|
| | #745 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Romania... |
Eu cand mi-am luat boxele profi am facut un sacrificiu destul de mare, chiar daca am salariu de 1100ron sunt multe lucruri care cer bani... Acum mai strang putini bani si sper ca intr-o luna sa imi pot cumpara si o statie de calitate, si de ce nu un subwoofer adevarat de 18 inchi ![]() | ||
|
| | #746 (permalink) | ||
|
reeven totusi aici nu e vorba sa convingem oamenii care vor sa ia boxe de 3 milioane sa urce suma pentru boxe hi-fi sau z5500.noi vrem sa le aratam celor care dispun de bani si sar toti pe z5500 ca sunt si alternative mult mai bune dpdv al calitatii,nu cum cred multi.cred ca multi va amintiti de http://www.loa.com.vn/image/speaker/...r19t2_b800.jpg Empire R1900 care costau undeva la 450ron (au amplificare inclusa pt cine nu stie sistemul) de 44W rms difuzoare de 13cm care se aud aproape ca un sistem hi-fi entry level.din pacate nu se mai gasesc dar nici cand se gaseau nu era omor pe ele pt ca romanul isi lua sisteme de sute de w
__________________ BURN YOUR RUBBER,NOT YOUR SOUL!!! | |||
|
| | #748 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Ok vad ca suntem pe clanuri aici, clanul hi-fi vs clanul 5.1 Pc. Cum s-a zis mai sus acest forum este pt cei ce se joaca pe pc, la sectiunea hi-fi mai exact www.elforum.ro sau hi-fi.ro se poat posta cele mai bune boxe si amplifuri, aici se discuta de 5.1 pt pc si diferentele dintre ele. Vreau sa vad cum joci un joc pe doua boxe si amplif sau si un 5.1 facut din subb si boxe, daca nu ai reciver cu intrarea potrivita cam ramai pe dinafara, ce sa mai vorbim de pozitionare matrix a sunetelor pe canale, eventual cu un reciver calumea se poate face si asta dar nu in 1000-1200 de lei asta este sigur. Depinde fiecare cat vrea sa cheltuie!
| ||
|
| | #749 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
nu stiu ce ai aflat tu in 4 ani de activitate bancara, eu nu stiu pe nimeni sa aiba salarii asa mici dintre toti cunoscutii mei, si absolut toti au luat-o de la zero cu salarii mici. in fine, e irelevant, eu insa e suficient doar sa ma uit la numarul urias de masini care se cumpara si mi-e clar cum sta treaba cu banii. orice altceva e apa de ploaie. | ||
|
| | #753 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Bucuresti/Crangasi |
Hai sa va zic eu ceva . Ca tot se zice ca multi isi iau masini scumpe si placi video. Fiecare isi cumpara ce ii trebuie. In primu rand romanu din ziua de azi isi cumpara ceva unde isi petrece cel mai mult timpu . Eu mil petrec in fata calculatorului jocuri muzica filme . Am si boxe z5500 , am si monitor , ma uit la filme pe tv-out , am si placa video buna (dar asta ca mie asta imi ocupa mult timp) Cati credeti ca in romania au timp sa asculte muzica . Oameni care fac asta si le place crede-ma ca si-ar lua si painea de la gura pentru a-si cumpara boxele hi-fi si altele. Dar deocamdata lumea nu are timp de asa ceva . Ai vazut uni mor muncind cu actele in mana crezi ca i-ar incalzi cu ceva ca asculta muzica hi-fi . Lumea din ziua de azi are bani numai pentru un anume segment . Aluia care ii place sa asculte muzica iti dai seama ca se intereseaza de ceva care e de calitate si in bugetul care il are. Ala care are calculator nu inteleg de ce trebuie sa dea bani pe un sistem hi-fi daca el are timp sa asculte muzica doar cateva ore intr-o saptamana . In Romania nu mai este chiar asa rau incat sa nu avem ce ne dorim . Pe un anumit segment adik muzica, masini , calculatoare , televizoare . Nu toti oameni le pot avea pe toate dar ceva de calitate din toate astea poate avea . 10 % din romani pot avea orice ca au bani vreo 50% au bani sa isi cumpere ceva de calitate din segmentul care il intereseaza cel mai mult iar restul nu cred ca isi permite nici un segment. P@trik eu cred ca si doarme pe boxele lui smechere astea lui ii plac dar nu toata lumea poate sa aiba si calculator si boxe si masini si televizoare de calitate . Sunt multi care se gandesc si la ziua de maine . Si inca ceva sa sti ca romanu daca nu a auzit niciodata boxe hi-fi (si poate daca le-a ascultat nu isi da seama de diferenta ) prefera mai mult galagia . Calitatea sunetului la z5500 mai lasa de dorit dar la galagie sunt bune . Si sti cum e romanu vrea sa isi ia ceva sa auda si vecinu cand asculta el muzica nu sa zica vecinu ca "vai ce clar se aude muzica la tine ,dar cam incet " . Inca o data cine vrea sa isi cumpere boxe hi-fi nu intra pe computergames forum sa vada ce scrieti voi sa isi cumpere boxe . Intra pe computer games forum cine vrea sa isi cumpere z5500 sau altceva si a vazut pe aici ca se discuta despre asta sau baga in google z5500 sau alte chesti si ajunge aici . Si cred ca daca ati fi vanzatori intr-un magazin de boxe ati vinde mult mai multe boxe care se aud super tare dar mai prost decat boxe care nu se aud asa de tare dar mai clar . Inca o data parerea mea este ca romanu nu stie ce este calitate el vrea multe boxe cu galagie . Cei ce stiu ce e muzica si o manaca pe paine si nu vrea galagie ci vrea calitate deja are boxe hi-fi dar nu poti sa faci un lacatus sau altceva sa isi cumpere hi-fi ca ala nu stie decat ciocanu cum face galagie. Cam asta e . Scz de gramatica dar am scris rpd . Asta e parerea mea despre romania si boxe in general | ||
|
| | #755 (permalink) | ||
|
Cred ca e definit deja subiectul asta, de ajutat cu siguranta nu ajuta pe nimeni. O scurta concluzie pentru cititorul abea aparut p-aici: sunt useri care au sistemul asta si se declara multumiti de el, sunt useri care il au si sunt dezamagiti de unele aspecte, sunt useri care nu-l au dar isi dau cu parerea, (si acum baietii care ruleaza) sunt userii care nu-l au, l-au auzit o data sau de doua ori dar sunt contra doar din simplul motiv ca exista ceva mai bun, n-ar fi o problema ca ar exista ceva mai bun dar nici macar nu dau link-uri care sa le sustina teoria, adica la aceeasi bani sa iei ceva mai bun si sa fie si de la noi nu de afara. Asa ca draga nou venitule, ia aminte si nu incerca sa cauti ceva aici care sa te ajute ca n-o sa gasesti. Cu toate ca threadul se numeste "Totul despre Logitech Z5500" aici se gaseste doar, "eu am x care e mai tare ca y-ul tau" ori "cum conectez boxele prin coaxial ?" raspuns : "cumpara altceva ca z5500 e praf". Asta a fost un rezumat la cele 19 pagini scrise pana acum.
__________________ Technics SL-1210 MK5, Ortofon cartridge Concorde scratch, Vestax PMC05 ProIII, Torq conectiv | |||
|
| | #758 (permalink) | ||
|
legat de z5500... am fost la firma care se ocupa cu garantia lor. eram acolo cu un monitor...si uitandu-ma prin depozitul lor....era plin de cutii cu acest model. Nu sunt posesor de 5500 dar e ceva putred aici.
__________________ : www.skateworld.ro www.skateworld.hu detalii despre magazin si produse la 0745 049 069 | |||
|
| | #760 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
cred ca ma duc maine la garantie dar oricum o sa imi schimbe piesa cu alta care o sa se incinga la fel ca doar nu o sa stea aia sa caute piesa facuta acum nu stiu cate luni cand erau fabricate cum trebuie. da cine stie,incerc. 2 dintre sateliti si cu cel central nici macar nu i-am desigilat | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |