![]() |
| | #1541 (permalink) | ||
| Quote:
uite apropo de HDMI: Long HDMI Cable Bench Tests - Monster Cable Shootout — Reviews and News from Audioholics
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #1542 (permalink) | ||
|
as vrea si eu sa imi cumpar un cablu optic sa mi se auda si mie sunetul de la playsation 3 in sistem si as vrea sa stiu ce cablu optic ca imi cumpar....toate sunt la fel indiferent de pret ?.....ar fi recomandat sa cumpar unul cat mai scurt ?....mie de ex imi ajunge si de 1,5 m..... Si se aude tare la playstation ?...pentru ca la comp la 7 liniute din 20 deja bat vecinii in teava...adica na...stiti si voi ce poate sistemul cu o placa audio ok.....as vrea sa stiu cum se aude la playstation 3... Vad aici ca tot se pun intrebari legate de cat de ok e sistemul....eu l-am luat acum 3 ani cand era 16 milioane....mns tu sti de ziridava ca esti din Arad...na...de acolo l-am luat si in 3 ani de zile nu am avut nici o problema cu el...nu cred ca au fost exact 3 ani...vreo 3 ani si ceva...oricum sunt ok...in special acum ca le gasesti la 10 milioane...e ceva de vis.... | |||
|
| | #1543 (permalink) | ||
| salut...
deci stie cineva daca se pot roti piciorusele la sateliti la 360grade ? si cum sa fac? ca am nevoie sa se invarta pe o parte sa ii indrept catre obiectiv )multam.
__________________ And if you only knew, Just how much the sun needs you, To help him light the sky, You would be surprised... Adidasi, Haine & Accesorii De Vanzare, Produse 100% Originale Vand 250 Sim-uri Orange Goale. | |||
|
| | #1545 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
asa cum spuneam si intr-un post anterior v-a trebui sa imi cumpar un cablu optic, dar nu stiu care dintre acestea sa le aleg.Alex, mi-a recomandat unulde la profigold, problema insa ar fi ca nu am gasit nici unul pe net de care imi tebuie mie cu iesire de 3.5 mm..Asa ca daca se poate va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste alegerea... ![]() Sau daca nu altul propus sau gasit de voi... AStept sugestii ![]() VITACOM Electronics VITACOM Electronics VITACOM Electronics | ||
|
| | #1547 (permalink) | ||
|
sa le faci albe..sa se vada jegu mai bine ? )))))))))))dhragos..dute la mediagalaxy-carfur-cora-flamingo-altex-flanco...aici gaseste orice fel de cablu.
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #1548 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
in Cora am fost nu au, in flamingo am sunat si am fost la cel din cora nu au nici acolo, la altex am sunat mi-au spus ca as mai gasi la cel din platza, ajung acolo canci numai au...mai ramane sa merg la flanco si in carrefour..sper sa gasesc....oricum ms alex | ||
|
| | #1551 (permalink) | ||
| Quote:
Ca z5500 are el bass dar nu neaparat din ala care trebuie. Vezi un subwoofer activ in aceeasi bani si e ok. (nu mai zic de versiuni diy ca iar sare lumea, dar ca atat zic, un difuzor decent, de 18" cu putere reala >200W (500W) se poate lua sub 500ron. +restul acareturilor gen cutie, filtre amplif(mono, din kit) poate merita)
__________________ Arbeit macht frei | |||
|
| | #1552 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1553 (permalink) | ||
| Quote:
).Si un al 3 lea subwoofer nu am unde sa-l mai pun...Vroiam un intreg sistem ca sa renunt la z5450.Nu cred ca exista vreun 18'' la sub 500RON.
| |||
|
| | #1554 (permalink) | ||
|
Daca tot ai fonduri (asa pare), mai bine iti alcatuiesti un 5.1 hi-fi entry-level care sa aiba la baza boxele de la magnat. Adaugi un sub wharfedale de 10'' si o statie 5.1 si o sa iesi cu multe nivele peste logitechuri. Bineinteles ca afacerea face de vreo 3 ori mai mult ca z5500, dar ... Oricum nu inteleg la ce tii si z2300 si 5450.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #1555 (permalink) | ||
|
salut si bine v-am gasit.. Am si eu niste nelamuriri in privinta cu z5500. Sa va prezint configuratia mea: - laptop acer aspire 5520g - - placa de sunet externa creative 5.1 x-fi -toshiba dynadock Eu am legat boxele in felul urmator: - optic la ps3 - analog in creative apoi in dock si apoi in laptop - si coaxial la reciverul de la boom Ceea ce ma nedumereste pe mine este : De ce nu mi se aud toti satelitii pe laptop pe analog? Daca pun pe optic nu am nicio problema se aud toti. Aveti vreo idee de ce? | |||
|
| | #1556 (permalink) | ||
| Quote:
asa cu doua unul intr-un colt si altul in celalalt am bass misto peste tot in camera
| |||
|
| | #1557 (permalink) | ||
|
Inseamna ca ori ai tu o problema de percepere a bassului, ori configuratia camerei este cel putin ciudata. Frecventele foarte joase au nevoie de ceva spatiu pentru a se desfasura, daca este camera prea mica ai sanse foarte mari sa se auda bassul mai mult pe la vecini. Pe de alta parte, poate se pot face niste jonglerii cu mobila din camera sa ajungi la o asezare mai buna Nu in cele din urma este cunoscut faptul ca uneori un subwoofer va suna cel mai bine tocmai intr-un loc din camera in care nu te-ai astepta (sa fie asa). Sau a treia varianta esti un bass-head incurabil - solutia pentru tine este mult diferita fata de solutiile adoptate musicheads in general .
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #1559 (permalink) | ||
| Dupa distorsiunile pe care le aud acolo cred ca ai gasit varianta corecta. Nu te mai obosi sa-i recomanzi un sistem hi-fi, nu-l va intelege. Sorry, dar asta e adevarul...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #1560 (permalink) | ||
|
Cosmin e vorba de camera mea,nu stiu de ce,dar nu mi se aude bassul cum as fi vrut eu(adica frecventele sub 60 hz nu se aud deloc bine),am pus sistemul in sufragerie la dvd si acolo mi se auzea mortal subwooferul.Si un sistem hi-fi mai rasarit e scump si nu-mi permit, nici nu as baga atatia bani in niste boxe.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |