![]() |
| | #1721 (permalink) | ||
|
Pentru cei cu probleme la sistem... pot sa va ajut eu. As putea sa va inlocuiesc eu partile stricate, sau chiar intreg sistemul, contra cost. De exemplu, daca sistemul vostru are consola defecta,pot inlocui doar consola... daca are consola stricata, si 2-3 sateliti, va pot schimba sistemul cu unul nou, sigilat. Daca suneti interesati, dati-mi un PM, sau add la kpy_here.
__________________ Contact: 0752080268 Last edited by kpyhere; 16-04-2009 at 10:45.. | |||
|
| | #1723 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Deci, sunt si eu posesorul unui Z5500. 2 probleme am cu el: 1: il tin sub birou in locul subwooferului de la vechiul sistem si ... e putin cam prea mare. Nu mai e la fel de confortabil sa tin picioarele pe el cand stau la birou .2. By default sunetul nu prea are treble. Si nici in consola nu am gasit nimic cu care sa ridic treble. Daca boostez treble din winamp e ok. Sau e normal si m-am obisnuit eu aiurea cu treble? .
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #1725 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Merci de idee, o liniuta mai in dreapta si parca se aude mai bine .Alta chestie: sa zicem ca setez volumul la x liniute, dupa aceea setez surround pentru a fi cat de cat egale, apoi si center. Ei, daca modific volumul ... pierd balansul dintre fata/spate si center. De ce pana mea volume ala nu actioneaza mai ... controlat, ca un fel de master, sa nu fiu nevoit sa modific si spate si center de fiecare data cand dau mai tare/incet?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #1730 (permalink) | ||
|
am avut probleme cu subwooferul lui z5500 si Control Centerul.L-am dus la garantie si mi-au schimbat partile astea doua.Mi se pare cam suspect difuzorul asta de la subwoofer,are o culoare ciudata intr-o parte a membranei,parca ca si cum ar fi cazut ceva lichid pe ea.Subwooferul suna tot ca cel anterior,dar mi-e teama sa nu se 'buleasca' in timp difuzorul pentru ca nu am chef sa ma duc cu el iar la garantie...
| |||
|
| | #1731 (permalink) | ||
|
eu cat l am avut i am dat in goarna rau de tot...cca. 6 luni....si a mers pefect. cred k am prins unul bun
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #1732 (permalink) | ||
|
eu am avut probleme cu consola,palpaia LCD-ul si difuzorul subwooferului a murit cu numai un volum dat la jumatate si bassul la 7 bare timp de 2 ore...Sistem de cacat.M-a mancat undeva sa mai cumpar z5500 cand la fiabilitate si calitate sta mai bine z5450 care-l am de 2 ani...
| |||
|
| | #1734 (permalink) | ||
|
La cate s-au stricat numai aici pe topic, cred ca nu tine de noroc. Gamele noi sunt naspa, cele vechi sunt mai fiabile. Ca si Daciile
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #1738 (permalink) | ||
| ce a facut 1700 ron !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pffffffffffffffff ![]() mama...si l am vandut cu 800 ron acum 2 luni in stare perfecta..aproape nou...daca stiam k se face atata il dadeam acuma cu 1300 ron
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |