Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Audio

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-05-2009, 11:44   #1741 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Daca te uiti pe price.ro da mai sunt magazine cu 11-1200 lei se poate ca uni nu au actualizat pretul pe site-uri iar alti se poate ca le mai au pe stoc si le vand la vechiul pret. Majoritatea sunt la 1700 lei.

Dupa cum puteti vedea au scazut preturile un pic ... sub 1700 lei ca a scazut euro .

Normal ca era o gluma faptul ca au schimbat ceva la ele ca si motiv al cresterii pretului.

Astept sa dispara preturile alea "ridicol de mici" de 11-1200 lei sa-l pot scoate la vanzare pe al meu la un pret bun

Drankon is online now    Reply With Quote
Old 01-05-2009, 12:08   #1742 (permalink)
Paranoia is natural

hehe, suna a un plan bun, poate iti fac concurenta .

In alta ordine de idei de unde iau un cablu Coaxial digital rca si un adaptor jack mono-rca?

AStateOfMind is online now    Reply With Quote
Old 01-05-2009, 12:08   #1743 (permalink)
Registered User

De ce "te-a suparat" ?
Cablu coaxial digital rca si mufa jack mono rca gaseti in altexu din plaza..eu de acolo le-am luat..si ultima data stiu ca mai aveau...incearca acolo.

Dhragosh is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2009, 19:22   #1744 (permalink)
Registered User

kpyhere's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alex2007 View Post
ce a facut 1700 ron !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pffffffffffffffff

mama...si l am vandut cu 800 ron acum 2 luni in stare perfecta..aproape nou...daca stiam k se face atata il dadeam acuma cu 1300 ron

Si cand te gandesti ca eu am vandut unul acum 3 luni, la 800 lei, sigilat.

Si legat de faptul ca unele sisteme sunt mai bune si altele mai proaste, eu as zice ca nu e dupa noroc...

Rebuturile si resigilatele le primesc tari ca Romania si altele, cele facute ca la carte se duc in tari adevarate.

De ceva vreme evit sa cumpar periferice din Romania (mai ales Logitech) fiindca diferenta de calitate e foarte usor sesizabila.

kpyhere is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2009, 19:40   #1745 (permalink)
Andyno

Alex2007's Avatar

mda, eu nu am pierdut mult la el ptr k l am cumparat cu 900 lei de la pcgarage.

Alex2007 is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2009, 20:50   #1746 (permalink)
Registered User

Nu stiu cum intelegeti voi bune sau proaste sau ca cele din 2005 ori 2006 nu au crapat dar eu tin sa cred ca este vorba si de modul cum sunt exploatate. Ca mai sunt si dinastea contrafacute da e adevarat dar eu zic ca in mare parte depinde si de cum il exploateaza fiecare...Spre ex il am de vreo 4 luni de zile si tin sa spun ca l-am dat si la boost 11 de vreo 2 ori dar am stiut sa fac in asa fel incat sa nu "crape"...

Dhragosh is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 19:32   #1747 (permalink)
iRS
Registered User

iRS's Avatar

eu am acasa 2xZ-5500. unul de aproape 3 ani care a fost forjat in toate modurile posibile, mi-a cazut consolka de cateva ori pe jos, nu prea mai inteleg in ce se mai tine si multe alte traume, dar din pacate nu mai are 2 sateliti k s-a imbatat fratemio si i-a dat boost 11, tinand-ul asa cam 20 si ceva d eminute cand am venit eu in camera :|
iar celalalt il am de 3 luni si l-am tinut maxim la 17 liniute din 20 [skin 2], cu 50% volum din placa de sunet. partea proasta este k nu mi se mai aprinde cam jumate din luminile de la display-ul consolei si imi este o lene sa il duc la garantie... :|

prin urmare si eu sunt de acord ca generatia veche de Z-5500 erau mai rezistente

iRS is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2009, 21:00   #1748 (permalink)
Registered User

Marius The Boss's Avatar

Ma gandesc sa schimb difuzorul de la subwoofer cu unul de masina cu dual voice coil.Credeti ca merita osteneala?Stiu ca subwooferul primeste tot 188W,dar nu vreau sa se auda mai tare ci mai bine,mai clar,fara distorsiuni.Am vazut cativa useri cu difuzoarele schimbate pe youtube si ziceau ca e diferenta enorma fata de difuzorul original tangband.Chiar asa sa fie?

Marius The Boss is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2009, 00:34   #1749 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

iRS - iti place Gianna?
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2009, 20:41   #1750 (permalink)
iRS
Registered User

iRS's Avatar

Bimm3r:
da imi place. este actrita mea preferata :X

iRS is offline    Reply With Quote
Old 09-05-2009, 22:16   #1751 (permalink)
Paranoia is natural

Ok, am luat adaptor mono-RCA, cablu digital audio rca-rca, am cuplat, am pus pe SPDIF out ... nu merge. No digital data.

Ok, am lasat speakers, digital output only. Acum nu aud boxa centrala si nici cele din spate. Nu ar trebui sa am la effect ceva de genul direct? Sau e de la codecs? Cum pana mea fac ffdshow sa faca bypass la dts?

Merge mediaplayer 11 cu dts?

Deci nu mai inteleg nimic. Daca incerc cu vlc, dts, stereo, am functionale toate cele 5 boxe, daca il pun pe 5.1 nu mai am.

Pana la urma cum fac un mkv cu dts sau ac3 functional? Decodat de Z5500 si nu de codecurile de pe pc.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Ok, am mai citit putin. Se pare ca in cazul digital out am doar 2 canale plus informatia pentru Dolby PL. Deci ar trebui sa tin pe efect PLII Movie.

Dar cum fac sa transfer dts/ac3 catre digital in cazul filmelor AC3/DTS - avi sau mkv?

Last edited by AStateOfMind; 09-05-2009 at 22:16.. Reason: Automerged Doublepost

Old 10-05-2009, 14:03   #1752 (permalink)
Andyno

Alex2007's Avatar

esti de groaza

scrie NO DIGITAL DATA pe consola cand nu trece nici un sunet prin sistem.

eu foloseam KMP, si pe la optinui dadeam numai SPDIF OUT si imi mergea perfect si in dts/ac3.

ti am pus o poza.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3232.jpg
Views:	119
Size:	299.0 KB
ID:	475866  

Old 10-05-2009, 17:46   #1753 (permalink)
Paranoia is natural

Neah, scria no digital data din alte cauze. Tarziu m-am prins ca pe langa device-ul default sa fie setat spdif trebuie ca si la speakers sa pun digital only - chiar daca nu sunt puse ca default playback device.

Buuun, rezolvat, se aude ok in filme, ba inca e funny ca la cele stereo imi intra DD Prologic 2 si imi creaza semnal pentru central. Acum: exista vreo solutie sa conving audigy-ul sa imi scoata surround pe digital in joace? Sau singura solutie ar fi cablu optic din placa de sunet onboard in Z5500 si 6chan direct din audigy?

Old 10-05-2009, 23:30   #1754 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Cu Audigy nici o sansa sa ai in jocuri 5.1 pe digital. Iti trebuie o placa care stie Dolby Digital Live si DTS Connect.
Solutia poate fi cum ai sugerat onboard pe digital si audigy pe analog.

Drankon is online now    Reply With Quote
Old 11-05-2009, 12:33   #1755 (permalink)
Paranoia is natural

Creative Labs

Hmmm, interesant. Deocamdata dau jos ultimele drivere si incerc prima data cu http://www.driverheaven.net/general-...3-encoder.html

Old 11-05-2009, 12:54   #1756 (permalink)
Andyno

Alex2007's Avatar

numai nativ 5.1 analog ai 5.1 in joace.

ptr 5.1 in joace si in orice, iti trebuie o pl de sunet de DDLive.

Old 11-05-2009, 13:32   #1757 (permalink)
Paranoia is natural

Alex, stiu, daca dadeai click pe link-ul de la creative vedeai ca ei spun ca daca instalezi ultimele drivere si acel soft poti avea DDLive pe seria Audigy.

Si ... am incercat sa cumpar softul ... guess what ... romania nu e in lista tarilor

Ok, pana la urma imi merg jocurile 5.1 pe digital .

cu redocneXk. Nu e f stabil, cateodata nu scoate semnal pe digital de loc dar daca il mai biblesc merge. A inceput sa mearga dupa ce am instalat si Dolby Digital Live Pack - chiar daca nu l-am activat. Problema ar fi ca cel de consola e ... mai greoi, fiind de consola, cel cu gui cand ii dau stop encode crapa

Ce ma deranjeaza, oarecum: tot ce e digital (Ac3, DTS, DDLive) are semnalul prea puternic. Iar restul surselor de ... zgomot au un nivel mult sub ele.

Last edited by AStateOfMind; 11-05-2009 at 15:08..

Old 14-05-2009, 13:34   #1758 (permalink)
Paranoia is natural

Tot eu.

De multe ori pe digital am probleme la basi prea puternici, bazaie satelitii. Cum pana mea fac cut-off pe frecvente cu Audigy SE pe vista? Asta e doar pe digital.

Last edited by AStateOfMind; 14-05-2009 at 13:59..

Old 04-06-2009, 10:12   #1759 (permalink)
Registered User

Am o problema cu o garantie si as vrea sa-mi spuneti si mie daca la sistemele voastre PID-ul de sub consola e acelasi cu cel de la sateliti si subwoofer.
Merci

Klm79 is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2009, 22:20   #1760 (permalink)
Registered User

pentru cei carora le palpaie ledurile la display, schimbati pe skin 2 si pe urma reveniti si se pare ca ii trece

zonze is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Audio

Thread Tools

Posting Rules