![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ce ma sfatuiti?
Ce receiver 5.1 ma sfatuiti sa imi iau ,ca sa leg la el un sistem de boxe JBL SCS 178 ca buget am cam 10-11 mil. Astept propuneri multumesc ---------- Post added 05-11-2009 at 22:16 ---------- Previous post was 04-11-2009 at 23:34 ---------- nu are nimeni nici o propunere???? Posted via Mobile Device | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
sistemul jbl il am deja , si am luat de la media galaxy avr132 si parca nu e era cine stie ce ,l-am dus inapoi pentru ca nu mi-au dat telecomanda si nu putem sa folosesc intrarile digitale,se activeaza decat din telecomanda,pe parte de sunet poate erau devina cablurile de legatura intre reciver si boxe Posted via Mobile Device | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| http://www.yamaha.co.jp/english/prod...nfo/rxv650.pdf Super "scula" si il gasesti la 200 de euro in stare impecabila : HiFi & Multimedia :: Vizualizare subiect - YamahaKLIPSCH,ROTELrdv1062,1093,DENONBluRay,HarmanAVR445,355 Eu am dat comanda si imi vine vineri ,din cate stiu mai are o bucata ...culoarea este titan(argintiu mai inchis) ! Impendanta din cate stiu la acel receiver o poti seta : 8 ohms, 1 kHz, 10% THD Front Channels 135 W + 135 W Center Channel 135 W Surround Channels 135 W + 135 W Surround Back Channels 135 W + 135 W Dynamic Power (1 kHz,) 8/6/4/2 ohms 130/165/195/240 W Eu zic ca merita... PS: Iti poate aduce cred onkyo Onkyo TX-SR 507(cam in acelasi pret ) http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?t=17232 ! Vorbeste cu useri ca merita !
__________________ Prostia este infinita ...noi suntem acel infinit! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: Campina |
am sa fac si eu un mic hijack al acestui thread. Ma tot gandesc sa-mi achizitionez un receiver si niste boxe pana in perioada sarbatorilor si am gasit urmatoarea oferta: Yamaha RXV565BL 7.1 AV Receiver: Amazon.co.uk: Electronics & Photo vad ca ma costa pana in 1700 de lei, in timp ce la noi se gasesc cam cu 2.300. Vreau sa folosesc receiverul via PS3 si sa vad/ascult filme blu-ray. as vrea sa-mi iau si un sistem 5.1 de boxe si sa achizitionez inca 2 poate la anul. Ce parere aveti de: Jamo A102HCS5 5.1 Speaker Package 500W - Black: Amazon.co.uk: Electronics & Photo care sa mearga cu sistemul Yamaha sau daca imi puteti sugera altceva. Multumesc!!! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |