Deschid acest topic desupra tuturor pentru :
1. Discutii despre Hi-Fi, aparatura de Audiofili, pentru incepatori si avansati, pentru toti pasionatii.
2. Pentru expunerea preferintelor, descrierea comportamentului sculelor detinute sau ascultate
3. Pentru a impartasi altora experienta acumulata
4. Pentru a raspunde intrebarilor despre cea mai buna alegere la un anumit buget ( Sursa audio, statie, boxe )
5. Despre cabluri/interconecturi
6. Sfaturi pentru pozitionarea boxelor si pentru amenajarea din punct de vedere acustic a camerei
7. Expunerea, pentru aflarea parerii celorlalti a aparaturii existente, primirea de sfaturi pentru eventuale upgrade-uri/modificari in linie
8. Conceperea unor linii complete de la zero ( sursa, statie, boxe, cabluri... ) pentru diferite clase /bugete , unde mentionam clar suma ( sa zicem pt 500E, apoi 1000E, 2000E, 5000E si asa mai departe .... ) - aproape acelasi lucru ca punctul 4, dar nu la cererea expresa a unui user, ci free pt oricine crede ca este in masura sa conceapa un sistem cap coada foarte bun la o categorie de pret. Iar cand cineva intreba ce sa-si cumpere in un anumit buget ise da direct link-ul catre postul/posturile cu idei in jurul acelei sume.
9. Link-uri utile catre teste/review-uri diferite
10. Nu in ultimul rand fotografii cu ce avem/am testat, cu amplasarea care ne multumeste din punct de vedere acustic si estetic, desigur.
As lasa thread separat pentru casti....daca nu aveti nimic impotriva
Am de gand sa transform acesta sub-arie " AUDIO " intr-un forum foarte populat si util, cu activitate mare, asa cum a ajuns si sub-forumul FOTO, un loc unde primesti repede sfaturi utile, ai ce sa citesti interesant, poti sa-ti completezi cunostintele din domeniu, si de ce nu, sa acorzi din timpul dand sfaturi altora.
Daca aveti competari sau modificari pentru punctele de mai sus, sau puncte noi, sau scoatea unor punce puse aiurea de mine, astept sugestii chiar aici pe thread sau pe PM sau pe yahoo mess , pentru a realiza un topic cat mai coerent si util celor interesati. Mentionez ca acesta este doar inceputul si nu am pretentia ca l-am conceput bine din start.

Reply With Quote
. Deci legat de cabluri sunt un non-believer (inca) .
Detaliez pt cine doreste...
As prefera oricand un NAD C355 sau C375, acesta din urma fiind la ani lumina de 5i pentru probabil 99% din urechile pamantului - ma refer la auditie, ca la constructie 5i este inferior chiar si celui mai mic NAD, C326BEE.
nu MM

Bookmarks