brat Audiofili/Hi-Fi. Sculele noastre. Recomandari diferite bugete - Page 207
Page 207 of 248 FirstFirst ... 107157197204205206207208209210217 ... LastLast
Results 4,121 to 4,140 of 4941

Thread: Audiofili/Hi-Fi. Sculele noastre. Recomandari diferite bugete

Registered User
    La specificatii scrie ca prin conexiunea optica suporta 24|192,iar via usb 24|96.Cred ca nu isi au rost driverele.

Registered User
    Quote Originally Posted by megatooth View Post
    Care e logica in a cheltui ~1000 ron pe un DAC / placa de sunet daca tu vrei sa folosesti iesirea digitala, cu alte cuvinte sa anulezi chip-ul de DAC din acesta (aceasta)?! Conversia D-A din receiver-ul tau este mult sub ce poate un DAC extern.
    Ieşirea digitală aş folosi exclusiv pentru transmisia de streamuri DD şi DTS după achiziţionarea unui amplificator stereo decent, care va fi în măsură să beneficieze de calitatea deosebită a ieşirii analog de la placa menţionată. Momentan folosesc decodarea din receiver doar datorită diferenţelor de calitate menţionate în postul meu anterior (intrarea analogică a receiverului oferă o calitate mult mai proastă decât cea digitală). Deci ideea ar fi să-mi folosesc atât receiverul cât şi amplificatorul cu o singură pereche de boxe, fără să-mi comut firele de la amplificatorul stereo la receiver, de fiecare dată când vreau să ascult muzică în stereo sau filme în diverse formate surround. Boxele vor fi legate pe amplificatorul stereo, acesta va primi semnal prin ieşirea analog a plăcii de sunet, iar iesirile Pre Out FL şi FR de la receiver vor fi conectate analogic pe o altă intrare analogică amplificatorului stereo. În acest fel printr-o simplă comutare a intrărilor de la amplificator, rezolv problema "două amplificatoare - o singură pereche de boxe".

@bibi audiofil
    Ideea unui DAC extern am avut-o şi eu, însă asta ar presupune o cheltuială suplimentară dublă sau chiar triplă faţă de preţul unei plăci de sunet, şi momentan aşa ceva nu îmi pot permite. Problema cealaltă este faptul că în apropiere nici n-am posibilitatea să ascult aşa ceva, în Oradea nefiind showroomuri, să-mi fac vreo o idee despre diferenţele de calitate DAC USB vs placă de sunet.

Vă mulţumesc pentru răspuns.

Registered User
    @ missionnad - CAMBRIDGE AUDIO - SL30 - Boxe 2 cai, 100W personal am avut impresia ca suna foarte bine.(numai in showroom am auzit)

MORDAUNT-SHORT - Carnival 2 - Boxe 2 cai, 100W - suna iarasi foarte bine(mult mai bine decat ar trebui la banii aia), am avut o pereche - sunt excelente.

MORDAUNT-SHORT - Aviano 1XR - Boxe 2 cai, 100W - suna f bine dar ceva mai scumpe.

Link sunt random, e posibil sa gasesti la pret mai bun pe altundeva.
    Alternativ poti incerca sa iti aduci de afara o pereche de asa ceva M5i | Epos Acoustics sau M12i | Epos Acoustics , gasesti la promotie ca au scos o generatie noua de boxe( sunt cele mai bune din ce am linked aici, dar sigur si cele mai scumpe). M12i nu am auzit dar M5i am in momentul de fata si sunt f multumit de cum suna.

Registered User
    ..
    Last edited by pilbak levente; 06-02-2012 at 21:24. Reason: scuze am gresit topicul

Registered User
    Quote Originally Posted by calind79 View Post
    pai cred ca poti sa spui exact ce sistem era.
    Nu-mi amintesc toate detaliile.Fisiere la 96/192 khz am ascultat de pe un Mac printr-un dac Rokna si amplificare Naim cu boxe Focal. Pentru fisierele ripuite si tranzitate prin retea au fost folosite mai multe aparate de la Naim cu boxe Focal. Sigur imi amintesc de unul dintre acestea pentru ca avea o dimensiune mica si era player de retea, cu dac si amplificator de 30w si se numeste Naim Qute. Chestia asta mica era folosite pe wireless cu fisiere la 96khz si amplifica niste boxe Focal din seria 8.

ktf
    ktf is offline
    Registered User ktf's Avatar
    Am avut ocazia sa ascult ieri sistemul lui Bibi si am plecat trist de acolo Clar, imi trebuie o camera dedicata pentru auditii. Avea un soundstage absolut imens, atat pe laterala , cat mai ales in adancime. La cateva piese de opera, literalmente imi miscam ochii din directia de unde se auzeau DISTINCT vocele cantaretilor. Recomand cu caldura celor carora camera le permite, sa faca un test si sa puna boxele la distanta mare de peretele din spate, s-ar putea sa aiba un soc. Eu le-am tras pe alea putin mai in interior acum, o sa vad cum e cu WAF diseara :P

Godlike Savu's Avatar
    @ktf

Vezi ca la Bibi nu e numai camera, mai e si "sculili". BTW daca nu ma insel Cd-ul a fost 10k la viata lui si nici nu celelalte nu-mi e rusine.
    Pentru intrebari, review-uri , stiri, tutoriale, teste comparative cu si despre echipamente audio CLICK PE HOMEPAGE!!

Reportaj cu noutatile de la Munchen High-end show 2012

Vand amplificator Creek Destiny, Cd-player Creek Evo.

ktf
    ktf is offline
    Nu e doar de la camera, evident. Da, cam pe acolo a fost Meridian-ul ala , nemaivorbing de restul de scule YBA. Dar ca idee, m-a facut sa realizez cat de importanta poate fi pozitionarea boxelor. Se observa mult mai bine pe anumite tipuri de muzica , in special clasica si jazz. Mi-am dat si eu boxele cam la 50 de cm de pereti, din pacate mai sus nu am cum sa merg si parca e mai bine acum si la mine. Le-am si departat putin, am mai pierdut o idee din bass, dar oricum a ramas o cantitate suficient de nesimtita cat sa ma faca sa ma simt bine

Registered User AnotherOther's Avatar
    ktf pune te rog o poza cu pozitionarea actuala a boxelor

ktf
    ktf is offline
    Cam asa ceva, nu am mai pus flash-ul , asa ca sunt mai intunecate. Oricum, sunt la 50 de cm de peretele din spate, 170 de cm intre ele, 200 de cm pana la punctul de auditie. Mai mult nu am ce face, ca nu pot trece cu canapeaua prin zid, sa ma dau mai in spate
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails DSC_2914 - Copy.JPG   DSC_2915 - Copy.JPG  

melomaniac Cosmin_C's Avatar
    Vestea proasta e ca si spatiul din spatele canapelei conteaza, daca vrei soundstage extins. Si nu glumesc, in ciuda acelui smile...
    Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded.
    God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them...

ktf
    ktf is offline
    Stiu .. dar nu am alta solutie momentan. La urmatorul apartament, imi rezerv o camera special pentru auditii stereo si sistem AV o sa ramana intr-o camera separata.

Registered User D0ryN's Avatar
    Merita asa ceva, un Sony STR-DH100 600 de lei, nou?

Godlike Savu's Avatar
    Quote Originally Posted by D0ryN View Post
    Merita asa ceva, un Sony STR-DH100 600 de lei, nou?
    Nu, nu merita. In banii aia nu se poate construi un receiver nici macar la limita de jos a decentei.
    Pentru intrebari, review-uri , stiri, tutoriale, teste comparative cu si despre echipamente audio CLICK PE HOMEPAGE!!

Reportaj cu noutatile de la Munchen High-end show 2012

Vand amplificator Creek Destiny, Cd-player Creek Evo.

Registered User
    Am ascultat la cineva Monitor Audio RX2. Ascultasem RX1 destul de mult la vara-mea, sunetul parea un pic mai bun decat la BX2, dar cu RX2 nu sunt dubii. Scap de BX2, A-S500, subwoofeul BXW10,si imi iau RX2, A-S1000 si RXW12

Registered User AnotherOther's Avatar
    NU inteleg de ce iti cumperi bookshelf again + subwoofer si nu iti iei floorstander daca esti nemultumit de bass?

Registered User
    De ce ma intrebi de ce cumpar bookshelf + subwoofer again, daca nu am spus ca nu sunt multumit de bass?

Registered User
    Parerea mea limelight , daca te intereseaza desigur , este ca ar trebui sa asculti mai multe perechi de boxe ca apoi sa nu mai mergi "pe la cineva" sa mai asculti si alte boxe si iti dai seama ca de fapt la ala se aude mai bine si sa vinzi din nou . Adica asculta cam tot ce poti asculta, boxe bookshelf (asta pentru ca nu vrei standfloor), in banii aia de la toate marcile de pe piata .

Registered User
    Crezi ca atunci cand am luat BX2 nu banuiam ca RX se aud un pic mai bine, cel putin? E vorba si de bani...

Registered User
    Quote Originally Posted by limelight View Post
    Am ascultat la cineva Monitor Audio RX2. Ascultasem RX1 destul de mult la vara-mea, sunetul parea un pic mai bun decat la BX2, dar cu RX2 nu sunt dubii. Scap de BX2, A-S500, subwoofeul BXW10,si imi iau RX2, A-S1000 si RXW12
    Parerea mea este ca decat RX2 + RXW12 care fac impreuna 5.400 RON (AVstore), mai bine mergi direct pe RX8 (4.340 RON). Nu le-am ascultat, dar undeva pe acest forum Gabone999 spunea ca RX8 i s-au parut "prea basoase", adica poate exact ceea ce cauti. Cred ca integrarea unor boxe bookshelf (mai ales unele cu bas de 8" ca RX2) cu un subwoofer poate fi un proces interminabil, care in permanenta iti va crea senzatia fie ca lipseste ceva, fie ca se aude ceva in plus... Eu am RX2 si basul este mai mult decat ok de la un nivel mediu in sus. As fi vrut poate mai mult bas la niveluri mici (seara tarziu), motiv pentru care urmatorul meu upgrade va fi indiscutabil RX8. Succes!

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post