brat [Vând] vand garsoniera zona bd.decebal
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: vand garsoniera zona bd.decebal

Registered User corneliafrr's Avatar

vand garsoniera zona bd.decebal

vand garsoniera in str Apostol Margarit zona bd Decebal Piata Muncii
    situata la parter bloc 8 etaje inbunatatirii 40 mp
    tel 0761.229.919 - 031.808.70.81
    pret 105000 euro

Registered User
    super pret ....!!!
    ofer 30-40 000e cu credit //depinzand de cum arata

Nick anterior: Scarlett's Twin Asha Greyjoy's Avatar
    Up
    And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years

Banned
    omg

Paranoia is natural
    DRISTOR - Muncii, garsoniera, 3/10, decomandat, 40 metri patrati gresie, faianta, parchet, termopan, 23 Jan Pret 52.000€

Damn, ashtia au auzit ca pe forum se dau imobiliarele la pret dublu ca painea calda? sau cum?

Cred ca ofer si eu cam 35k. Depinde de cum arata.
    Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.

S-au mutat aici toti frustratii de pe imobiliare, care ofera si ei 35 000 pe care nu ii au, ca asa au visat ei, ca ala e break-evenul la garsoniere.
    And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years

Banned
    Eu am de unde face rost de 35, dar ofer 30, cash. Mi se pare decent, dat fiind ca e totusi pe Decebal. Succes la vanzare, astept PM.

Scarlett, ai report post. Cu trader ratingul ala faci misto de oameni?

Registered User
    Quote Originally Posted by Scarlett's twin View Post
    S-au mutat aici toti frustratii de pe imobiliare, care ofera si ei 35 000 pe care nu ii au, ca asa au visat ei, ca ala e break-evenul la garsoniere.
    ce ai ma ti-a rau?

Vremurile cand se vindeau garsoniere cu peste 50 000 e s-au dus...nu cred sa se mai intoarca curand.

sunt de acord si eu ca pretul este prea MARE, dar asta nu justifica oferte la misto de la oameni care nu au nici banii pe care ii ofera pregatiti, daca ii iei tare si care intamplator sunt tot cei de pe threadul imobiliare de pe generalitati. Nu e prost cine cere, e prost cine da spune o vorba, deocamdata pe acest thread femeia nu a cerut pareri daca e mare sau mic pretul, a scos la vanzare, punct, nu suntem pe generalitati sa inceapa fiecare cu subtilele sale analize de piata si mistouri pe tema.

Sa nu mai zic de cei care au vandut accesorii de 90 de lei si acum se simt mari traderi de case probabil. Chill!

Registered User adrianpencu's Avatar
    2600 euro/metru patrat???!! - in conditii de criza?
    Sa zica mersi daca o sa ia 1600.

Paranoia is natural
    Scarlet, esti deplasata, si ai report bad post.

In alta ordine de idei vrei sa iti arat un extras bancar? Chiar daca in definitiv nu vad de ce ar fi problema ta daca am sau nu banii in banca.

In alta ordine de idei spuneai pe alt thread ca ai cumparat acum ceva timp imobiliare cu credit, la care inca ai de platit rate. Cum ramane cu frustratii care ofera banii pe care nici macar nu ii au pregatiti?
    Last edited by AStateOfMind; 24-01-2009 at 12:32.
    Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.

Nu, nu eu sunt deplasata, ci voi sunteti deplasati ca la rubrica de mica publicitate sa faceti comentarii de un spirit discutabil. Discutiile astea se poarta acolo unde ne certam noi, la Imobiliare pe Generalitati. Aici pune omul oferte cu cat considera, nu cu cat ii dati voie voi fara mistouri ieftine. Nu ma intereseaza extrasele voastre bancare bottom line ci atitudinea de doi bani si virulenta cu care impanati tot forumul cu ideile voastre si nu mai tolerati alte pareri fara tot felul de atacuri.

Sa vina va rog un moderator sa ii curete userului corneliafrr threadul de discutia asta fara nici o legatura.

Registered User
    auzi domnisoara "Scartz" noi am ofertat ptr garsononiera.matale te lamentezi aici....asa k mai bine stai in bancuta dumitale....din cate vad tu te agiti pe aici.care e pb ta cat am ofertat eu si daca am banii chesh sau cu credit?ar trebui sa-mi fie jena ca iau banii de la banca? asta e nu am avut parinti care sa mi puna in brate....ma multumesc cu un job bun ,bine platit si sigur care imi permite sa iau credit si pe timp de criza .Asa ca donsoara stai jos ... esti varza ....ti-as mai zice vreo doua...da ma abtzin .oferta mea sta in picioare 35-40 000 .

Paranoia is natural
    Ba esti FOARTE deplasata. Asa cum el pune la vanzare ceva cu un pret eu ii ofer un alt pret. PE BUNE.

Iar anuntul era ca exemplificare, o garsoniera in zona la prima strigare. Acel prets din anunt se poate negocia.

In schimb comentariile tale NU AU NICI o legatura cu thread-ul, tu nici nu vinzi nici nu cumperi.

L3 Artist
    Este o singura persoana frustrata si nejustificat condescendenta pe topicul asta. Inteleg, viata e greu si imobiliarele si mai si. Grow up, accepta realitatea si move on. Capul in nisip nu ajuta.
    Geology rocks

Registered User faraonu's Avatar
    cornelia? ce "inbunatatirii" are garsoniera?
    poze se poate?
    nu mi-e frica, nu mi-e frica... de bau-bau !!

bgs
    bgs is offline
    Registered User
    Scarlett's twin eu nu am nimic cu tine...dar ce zici de un gangbang cu cei nemultumiti de atitudinea ta, inclusiv cu mine...

nu trebuie sa imi cereti mie voie ca sa vi-o trageti intre voi. Sunt sigur ca la asta te refereai. In rest ai report bad post

bgs
    bgs is offline
    Registered User
    daca arati cum credem noi, mai bine ne-o tragem intre noi

Registered User dirtywork's Avatar
    sunt de acord si eu ca pretul este prea MARE, dar asta nu justifica oferte la misto de la oameni care nu au nici banii pe care ii ofera pregatiti, daca ii iei tare si care intamplator sunt tot cei de pe threadul imobiliare de pe generalitati. Nu e prost cine cere, e prost cine da spune o vorba, deocamdata pe acest thread femeia nu a cerut pareri daca e mare sau mic pretul, a scos la vanzare, punct, nu suntem pe generalitati sa inceapa fiecare cu subtilele sale analize de piata si mistouri pe tema.

Sa nu mai zic de cei care au vandut accesorii de 90 de lei si acum se simt mari traderi de case probabil. Chill!
    Cata frustrare! S-a scos ceva la vanzare, baietii au venit cu niste oferte, totul e in regula. Legea cererii si a ofertei isi va face dreptate. Prietena ta va lasa la pret sau nu, e alegerea ei. Iesirea ta n-are niciun fundament.

In plus aveti mai jos regula Nr.4 de pe aria de PUBLICITATE care interzice BISNITA, adica daca un produs este vandut peste pretul pietei. AIWA, ar trebui sa inchizi topicul conform regulamentului:
    Computer Games Forum - Announcements in Forum : Publicitate
    4. In cadrul sectiunii PUBLICITATE produsele scoase la vanzare NU se vand in sistem de licitatie! In acest sens fiecare produs scos la vanzare va avea OBLIGATORIU de un pret estimativ. Nu se admite scoaterea unui produs la vanzare ce are drept pret "nu stiu cat ar face" sau "astept oferta voastra"! Dupa caz se precizeaza daca suma ceruta e negociabila sau nu! ATENTIE - pretul estimativ nu trebuie sa depaseasca pretul oficial! Computer Games Online SRL nu incurajeaza BISNITA!

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 2 12 LastLast