![]() |
| | #2001 (permalink) | ||
|
neah, good points ![]() In caz de probleme tehnice, si eu propun sa se amane cursa, dar sa o jucam totusi (daca e posibil) in afara campionatului, ca doar lumea si-a facut program pt. ea ![]() Inca nu am vazut replay dar am vazut cateva faze mai nasoale in cursa, inclusiv mie mi s-a intamplat una din cauza caruia am si pierdut 10 locuri si ceva neuroni puscati. Cei care nu ati citit regulamentul, va rog cititi din nou. Chiar daca jucam de fun, nu inseamna ca putem face ce vrem pe pista, si timpul e pretios. Nu pot sa-mi dau seama daca ar ajuta sa facem din nou starturile de test, voi ati observat vreo diferenta fata de cum era inainte?
__________________ Racing with Logitech G25 Racing Wheel, VPP Cockpit and Matrox TripleHead2Go + 3 Monitors Flying with CH Fighterstick, CH Pro Throttle and Track IR 4 | |||
|
| | #2002 (permalink) | ||
|
Starturile de test nu fac decat sa sporeasca confuzia if you ask me. Oricine e interesat sa nu faca prostii in primul tur poate face ca Mandeal - un pic de practice alone, cu AI-ul. O sa se analizeze cursa si vor exista penalizari, asa cum s-a promis. Personal am avut o cursa ok, marcata de greseli proprii neprovocate, toti intarziatii au fost foarte fair . Este de inteles ca poti face tete-a-queue, dar complet inacceptabil sa lasi masina de-a curmezisul 3 ture .
__________________ " The liver is evil and must be punished " Vechi proverb irlandez | |||
|
| | #2003 (permalink) | ||
|
salut mandeal. perfect de acord cu tine. chestia e ca degeaba palavragim noi de pomana daca unii nu iau in calcul ca nu joaca contra AI-ului ci impotriva unor oponenti reali care din pasiune isi pierd cateva ore la o cursa. trebuie sa termini cursa inainte ca sa o poti castiga. cum zicea si Simulatu e nasol cand unii nu progreseaza in ceea ce priveste fair play-ul fata de ceilalti. nu suntem perfecti nici unu. de exemplu l-am faultat pe kodiak si clau aseara insa asta nu denota ca nu am fost atent pentru ca am concurat cu clau de exemplu vreo 7 tururi in spatele lui pentru a vedea cum merge unde franeaza unde il pot lua. cand ajungi pe cineva din spate nu inseamna ca tre sa se dea la o parte pentru ca estimai rapid. tu trebuie sa ai grija de el cand il depasesti. normal si el daca ajungi in paralel trebuie sa isi tina partea. insa bumpuri si lovituri minore se intampla si in realitate. insa opriri in zone periculoase etc , nu sunt de acceptat. daca nu ai avut timp de antrenament sau nu stii circuitul poti merge si usor. nu se enerveaza nimeni daca dureaza inca cateva viraje pana are loc depasirea. in caz de lapping nu trebuie sa iesiti de pe circuit ca sa faceti loc. fiti doar previzibili. adica va pastrati traiectoria nu cand iesiti dintr-o curba vreti sa faceti loc si schimbati trasa. mergeti normal si doar pe linia dreapta ridicati putin din acceleratie, NU franati si nu schimbati trasa pentru a lasa linia ideala celui care va depaseste doar daca e destul spatiu intre voi si aveti timp sa schimbati banda. cursele ce le dam sunt de fun insa nu e fun sa pierzi din motive stupide. ganditi-va ca ar fi curse reale. asa te-ai purta si in realitate? ai risca sa accidentezi pe altcineva calcand blana acceleratia in loc sa lasi putin si sa depasesti turul urmator? ok multa polologhie insa depinde de fiecare sa inteleaga lcrurile astea. inca o chestie, mai bine pierzi o pozitie la final decat sa abandonezi si tu si cel pe care vroiai sa il depasesti. nu castigi nimic, decat antipatie. si e pacat pentru unii care chiar sunt pasionati de sim racing. ne vedem la Spa. grija mare acolo ca circuitul ala nu iarta deloc. daca nu aveti experienta multa faceti practice cu AI-ul. incercati sa nu ii depasiti, doar sa mergeti o cursa de vreo 10 tururi in spatele unuia fara sa depasiti o sa va obisnuiti cu close racing. P.S. nu e o aluzie la nici unul dintre voi, e pentru noi toti. dupa cum am mai zis toti facem greseli insa sa incercam sa nu facem imbecilitati (daca nu esti sigur ca poti face depasirea, cam 99% nu o sa o poti face) Race HARD but FAIR! Peace.
__________________ Faster than a Tijuana Burrito through a midwestern tourist. | |||
|
| | #2004 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ To finish first you must first finish. Rick Mears Last edited by mbardos; 21-09-2007 at 17:19.. | |||
|
| | #2005 (permalink) | ||
|
Starturile de test sunt cam inutile , eu propun ca cel care scoate afara sau intoarce pe cineva in primul tur sa primeasca penalizare o trecere obligatorie pe linia standurilor. Cine a intors/lovit pe cineva in primul tur si nu face trecerea pe la boxe, pierde dreptul la urmatoarea cursa. Sa vezi ce o sa caste unii ochii dupa ce vor trece pe la boxe odata. Altfel aiurea rau depasirea interzisa in primul viraj, ca eu am mers usurel ca sa pot evita eventualele probleme si am fost depasit, ca doar deh , regula aia e pt prosti ca mine. In rest am botit masina in apoc (scuze) da sa oprit in mijlocul pistei. Pe urma pe tress l-am palit in primul viraj ca a muscat iarba a pendulat si eu venint din spate nu mi-am dat seama ca poate frana asa de brusc fara sa i se aprinda stopurile. De fapt am fost asa de surprins ca am apucat doar sa iau piciorul de pe acceleratie. Ahh si la start al din fata mea a dormit pe grila , da e ceva obisnuit deja
__________________ Daca nu esti destul de mare pentru a rezista criticii , nu esti suficient de mare pentru a merita lauda. | |||
|
| | #2006 (permalink) | ||
|
regulamentul se va modifica dupa cum urmeaza: -penalizarea pentru un incident va consta in plecarea de pe ultimul loc al grilei de start si folosirea pit limiter-ului un numar de secunde in functie de gravitatea incidentului. -depasitile vor fi posibile in prima curba pana va reveni site-ul cursele se vor anunta pe forum, urmatoarea cursa se va tine pe spa 04, vom pastra traditia tinand calificarile pe timp de noapte penalizarile pentru cursa de la magny se vor afisa diseara, eu am gasit 5 evenimente prin replay ... daca mai sunt va rog sa postati secunda la care se intampla
__________________ when you are trying to get a fast lap you will never get what you want. but when you are out there just having fun and focusing on what you are doing, the fast laps will follow | |||
|
| | #2009 (permalink) | ||
|
camera de hamachi este sabotage-rl3 cu parola xjpvt imi cer scuze pentru intarzierea cu penalizarile. incidentele din prima tura vor fi considerate mult mai grave decat cele din timpul cursei asa ca in timpul cursei se vor da avertismente pentru incidente, la 3 avertismente se aplica regula pit limiter de 10 secunde si plecare de pe ultimul loc. penalizarile s-au dat dupa cum urmeaza: Secunda 139 FlorynCRGKart - avertisment Secunda 160 Condruta Silviu - plecare de pe ultimul loc + 10 secunde pit limiter la start Secunda 160 Alexandru Damian - avertisment Secunda 183 Marwin - plecare de pe ultimul loc + 10 secunde pit limiter la start Secunda 260 Cristi Rus - avertisment Secunda 762 Barton Bardos - avertisment problema cu site-ul se va rezolva cat de curand 1-2 sapt, logurile le avem de la toate cursele asa ca nu s-a pierdut nimic ... fiecare cursa va fi postata
__________________ when you are trying to get a fast lap you will never get what you want. but when you are out there just having fun and focusing on what you are doing, the fast laps will follow | |||
|
| | #2010 (permalink) | ||
|
Andrei Gandacu - plecare de pe ultimul loc + 10 secunde pit limiter la start In plus - daca si pe Spa te comporti la fel, iei ban pe urmatoarea cursa. Antreneaza-te cat poti, cu AI-ul pe circuit, nu vrem sa te gasim exersand intoarcerea din trei miscari in Eau Rouge, Spa e unforgiving. Nimeni de-aici nu a mers brici din prima clipa, trebuie sa ai bunavointa si rabdare.
__________________ " The liver is evil and must be punished " Vechi proverb irlandez | |||
|
| | #2011 (permalink) | ||
|
o mica adaugare: FlorynCRGKart - avertismentul e si pentru celelalte incidente din cursa (ex. intrarea fara asigurare pe pista, incurcarea celor de la conducerea cursei in momentul cand te-au ajuns din urma cu un tur, mai precis Istvan ) E Marton Bardos nu Barton Bardos ![]() Andrei Gandacu - eu vroiam sa iti dau ban direct pe Spa. Erai all over. Spin la start - bine ca nu ai lovit pe careva (stiu ca 550 e tricky la plecare insa nu forta), taiat sicanele, ai ramas vreo cateva tururi pe pista chiar daca nu mai continuai cursa, etc... Fa practice te rog. P.S. Floryn asteptam o explicatie cu motivul opririi masinii tale in T2 spre finalul cursei, pentru ca nu ni s-a parut deconectare. Oprirea a dus la abandonul lui Simulatu, liderului cursei in acel moment si a lui Lucius.
__________________ Faster than a Tijuana Burrito through a midwestern tourist. Last edited by ROEDxEonVDK; 26-09-2007 at 13:37.. | |||
|
| | #2013 (permalink) | ||
|
Un tutorial despre cum sa fiti mai rapizi. E destul de lung dar daca aveti chef sa il cititi, merita. E mai vechi si lasand la o parte faptul ca este pentru F1, il recomand si pentru cei mai avansati. E mi-am notat vreo 4-5 chestii pe care o sa le iau in calcul pe viitor. http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=107747
__________________ Faster than a Tijuana Burrito through a midwestern tourist. | |||
|
| | #2017 (permalink) | ||
|
550 ma enerveaza la plecarea de pe loc si nu ma pricep la setari k sa o reglez sa plec mai bine ... + k nu prea sunt prieten cu pedalele ... o sa fac practice incontinuu pe Spa de azi pana maine la cursa (maine nu ma duc la scoala PS: sunt obisnuit sa plec de pe ultimul loc asa k nu va fii o problema pentru mine doar pentru cei din fata (de data asta sper sa nu mai doarma pe circuit) | |||
|
| | #2018 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Timisoara |
A aparut RACE 2007. http://www.race-game.org/race07/gall...reenshots.htm# Sper ca au reparat controlul masinii si se comporta ca in GTR2. Versiunea din 2006 mi s-a parut usor numbed down pt. a fi accesibila "tutulor". Nah, nu sunt eu expert da' asa mi-a lasat impresia. Abia astept diseara SPA, am dat cateva ture cu benzina pt. 45 de minute. Pt. prima oara pe SPA am legat 7-8 ture, constante, fara sa musc iarba sau o tai prin decor. Woot. | ||
|
| | #2020 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Timisoara |
Replayul cursei se salveaza automat dupa cursa. Dupa ce intrii injoc, in meniul principal, undeva in dreapta jos exista o sectiune REPLAYS. Ar fi bine sa te uiti pe la optiuni sa activezi TIMESTAMP la replays pt. a se salva toate. Daca nu este activata optiunea de timestamp se rescrie fisierul cu reluarea si pierzi ce ce ai avut inainte. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |