Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Racing

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-10-2006, 11:55   #201 (permalink)
Registered User

stunn's Avatar

Si probabil e mai dificil sa stai in cap si sa aplauzi din urechi, insa nu vad relevanta Mai uita-te pe la TV la FIA GT, incearca un Grand Prix in loc de Tokyo Drift, si poate atunci o sa intelegi unde bat. Sau poate nu.

stunn is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2006, 14:09   #202 (permalink)
Follow me

ROEDxEonVDK's Avatar

Quote:
Originally Posted by stunn View Post
Mie cel mai mult imi place sa ma bag in ceilalti pe grid, sau sa merg in sens invers

n3o, in caz ca nu te-ai prins de aluzii jocul asta are ca target racerii si nu ricerii, diferenta nu e doar o litera. Asa ca n-o sa gasesti doritori pe-aici, pentru fast&furious, drifting, liniute, abtibilduri cu flacari/dungi/tigri, neoane, boxe, 19" rims, etc poti incerca pe thread-ul de NFS. Sau poti incerca jocul asta, modelul fizic e foarte apropiat de masinile din NFS si permite un drifting de mare clasa.
stunn man no offence dar nu trebuie sa il iei la misto pe om. El e bucuros ca poate sa faca un drift controlat in GTR2 care intr`adevar e greu si tu faci bahula.
Si inca o chestie NFS nu inseamna rims, liniute, abtibilduri cu flacari/dungi/tigri, neoane daca il joci la nivel inalt.
and btw drift poti face si in rFactor si LFS mult mai usor decat in NFS in modul circuit.
stiu ca voi astia mai invatati intr`ale simulatoarelor considerati NFS ca o joca. clar ca se presteaza unui alt public fata de sim`uri insa eu joc NFS dar imi plac poate chiar mai mult sim`urile si sper sa imi fac o data compu naibii si sa dau gtr2 si rbr.
problema e ca si aici vorbesc prea multi fara rost despre dumpers si left foot braking sau heal and toe si nu sunt in stare sa dea un timp. ma rog. abia astept sa sparg ceva recorduri pe rbr si sa incerc sa ajung la gtr2 aproape de timpii celor mai buni de pe aici.
anyway celor care chiar fac treaba.
Greetings from Transilvania!
Eon

ROEDxEonVDK is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2006, 16:59   #203 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Ce inseamna o cursa de aproape 50 de ture.
AM avut mare ghinion prin turul 7 am franat mai devreme si a intrat un Dodge in spate care mi-a spart pneul stanga spate.M-am tarat pana la pit si am pierdut o groaza de timp mai mult de 1 minut.Dar sunt happy ca am reusit sa termin cursa.

Quote:
stunn man no offence dar nu trebuie sa il iei la misto pe om. El e bucuros ca poate sa faca un drift controlat in GTR2 care intr`adevar e greu si tu faci bahula.
Nu l-a luat la misto ... doar ca nu poti sa faci din Quake un joc realist tactic sau din GTR2 NFS:Carbon.
Bravo lui daca poate safaca un derapaj cu M3 ... dar sincer nu ii vad rostul in acest joc.
Quote:
stiu ca voi astia mai invatati intr`ale simulatoarelor considerati NFS ca o joca. clar ca se presteaza unui alt public fata de sim`uri insa eu joc NFS dar imi plac poate chiar mai mult sim`urile si sper sa imi fac o data compu naibii si sa dau gtr2 si rbr.
Si mie imi place NFS dar jucat cu tastele pe retea cu prietenii sau o cursa mica de relaxare nu fac un "sport" din timpi in MW.
Quote:
problema e ca si aici vorbesc prea multi fara rost despre dumpers si left foot braking sau heal and toe si nu sunt in stare sa dea un timp. ma
Nu toti fac hotlap si nu toti se tin sa bata recorduri (me included).
Pentru mine e mai marfa sa termin o cursa in cele mai imputite conditii decat sa scot cu 0.00.001 mai putin ca tine pe un circuit

droopy_ro is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2006, 17:31   #204 (permalink)
Follow me

ROEDxEonVDK's Avatar

frumos. ma bucur atunci. bravo tie. probabil si eu o sa joc anduranta mai mult decat hotlap. o sa vedem mai in colo.

Old 26-10-2006, 17:57   #205 (permalink)
Registered User

GEGE's Avatar

Quote:
Originally Posted by droopy_ro View Post
Ce inseamna o cursa de aproape 50 de ture.
AM avut mare ghinion prin turul 7 am franat mai devreme si a intrat un Dodge in spate care mi-a spart pneul stanga spate.M-am tarat pana la pit si am pierdut o groaza de timp mai mult de 1 minut.Dar sunt happy ca am reusit sa termin cursa.
:
Asta e unul din putinele aspecte care nu prea imi plac la aceste circuite.Daca fac masina praf prefer parca sa o fac pe barba mea si sa trag eu ponoasele, dar s-o patesti fara vina...ca si cei din viata rutiera de zi cu zi care o patesc in accidente dar loviti de altii, ca alalalt daca a bulit-o a trebuit sa-l mai traga si pe altul dupa el.Si in FIA GT se intampla carca de chestii din astea, lupti ptr loc, titlu, clasament etc, te duci 40-50 de ture in ritmul tau (si faci treaba buna) si vine altul de te rupe de spate si s-a terminat (ba poate te mai face si de spital).Sunt factori care chiar nu depind de tine.In F1 '99-2002 am patit destule din astea.Eram mai rapid ca al din fata, intram primul in viraj dar ala inchidea virajul peste mine.Rezultau 2 masini distruse si 2 abandonuri (unul al meu).Asa e si in motorsport cateodata dar...

GEGE is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2006, 18:09   #206 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by GEGE View Post
Asta e unul din putinele aspecte care nu prea imi plac la aceste circuite.Daca fac masina praf prefer parca sa o fac pe barba mea si sa trag eu ponoasele, dar s-o patesti fara vina...ca si cei din viata rutiera de zi cu zi care o patesc in accidente dar loviti de altii, ca alalalt daca a bulit-o a trebuit sa-l mai traga si pe altul dupa el.Si in FIA GT se intampla carca de chestii din astea, lupti ptr loc, titlu, clasament etc, te duci 40-50 de ture in ritmul tau (si faci treaba buna) si vine altul de te rupe de spate si s-a terminat (ba poate te mai face si de spital).Sunt factori care chiar nu depind de tine.In F1 '99-2002 am patit destule din astea.Eram mai rapid ca al din fata, intram primul in viraj dar ala inchidea virajul peste mine.Rezultau 2 masini distruse si 2 abandonuri (unul al meu).Asa e si in motorsport cateodata dar...
Mda asta e unul din aspectele urate/ofticante ale circuitului ... pe speciala ori gresesti pilotand ori echipa cu setup-ul.
Nu te prea influenteaza altii direct.

Old 26-10-2006, 18:31   #207 (permalink)
Registered User

DasModell's Avatar

greseala .. dupa cum a spus droopy . tot a lui a fost . braked too early .. chiar si evitarea unor incidente de genu asta poate fi un skill ..
When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen
RIP Henry Surtees

DasModell is offline    Send Message via Google Talk to DasModell Reply With Quote
Old 26-10-2006, 18:35   #208 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by DasModell View Post
greseala .. dupa cum a spus droopy . tot a lui a fost . braked too early .. chiar si evitarea unor incidente de genu asta poate fi un skill ..
Corect ... dar tot ofticant e
Cu noua legislatie ar trebui sa-i ia carnetul lui ala din spate

Old 26-10-2006, 19:06   #209 (permalink)
Registered User

ROEDxTzaca's Avatar

Mie de exemplu imi place competitia umana , nu ma incalzeste absolut deloc sa bat AI-ul din nici un joc, pentru simplu fapt ca ori e prea stupid ori infernal de greu de batut . Pe cand un oponent uman va evolua, va merge mai bine in urmatoarea cursa, se va adapta si nu va merge identic si liniar de fiecare data . In plus oponentul uman greseste cand ti-ai pierdut orice speranta facandu-ti victoria dulce de tot . Pana la urma fiecare cu gusturile lui , nu vad de ce trebuie sa demonstram neaparat ca IO sunt mai bun dar nu am chef sa va si arat asta , dar in schimb e musai sa va spun ca, io si numai IO sunt al mai bun , n'asa ?

ROEDxTzaca is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2006, 03:59   #210 (permalink)
Registered User

stunn's Avatar

Campionatul romanesc de GTR 2

Miercurea viitoare va incepe campionatul autohton de GTR 2.

Accentul nu se va pune pe performanta cu orice pret, bineinteles ca fiecare va incerca sa mearga cat mai rapid insa asta nu trebuie sa degradeze frumusetea jocului multiplayer. Pentru cei interesati de performanta pura exista GTR2 Rank, FILSCA, si o multime de campionate cu "alieni". Ceea ce incercam sa evitam e atmosfera neplacuta ce ia nastere atunci cand totul devine un concurs de tipul "cine investeste mai mult timp intr-un joc". Nu asta ne intereseaza, cine vrea sa-si masoare muschii la modul agresiv si absolut are link-urile de mai sus la dispozitie. In acest campionat ne asteptam la lupte frumoase pentru orice pozitie indiferent ca e prima sau a zecea, comportament adecvat pe pista, si mai putin la scos ochii altcuiva cu "scorul" dupa cursa

Va exista un sistem de weight handicap cumulativ astfel ca diferentele intre piloti sa fie usor estompate. In functie de rezultatele curselor anterioare, primii clasati vor concura cu kilograme in plus in cursa urmatoare, la fel ca in campionatul real FIA GT. Asta inseamna ca si cei mai putin rapizi dintre noi vor avea o sansa sa straluceasca macar ocazional.

Desi ideal ar fi ca toata lumea sa detina licenta ne dam seama ca unii nu au cumparat jocul inca, asa ca primul sezon se va desfasura prin Hamachi evitand astfel obligativitatea de a avea DVD-ul original introdus in drive. Va recomandam insa sa cumparati acest joc pentru a rasplati efortul dezvoltatorilor, si pentru a putea juca online pe orice server.

Cursele se vor desfasura saptamanal, miercurea de la ora 21:00 (calificari 15 min, cursa 30 min). Prima cursa va avea loc miercuri 1 Noiembrie pe circuitul Brno 2004, clasa GT 2004, weather: dry. Modul va fi "Simulation" impus de server, deci veti avea nevoie de un volan. Singurule help-uri admise vor fi Automatic Clutch si Automatic Gears.

Detaliile intregului campionat vor fi facute publice luni, insa am postat acest mesaj in caz ca vreti sa va familiarizati cu circuitul pana miercuri Deocamdata suntem 8 oameni "neoficial", inscrierile incep luni si sunt deschise doar pentru romani. Toata lumea e invitata - repet - nu ne intereseaza doar "sportivii", cursele sunt placute indiferent de pozitia in care te afli atata timp cat ai unul sau mai multi oponenti apropiati valoric.

Old 27-10-2006, 10:30   #211 (permalink)
Follow me

ROEDxEonVDK's Avatar

un mare bravo!

Old 27-10-2006, 15:17   #212 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Hmmm cred ca ma bag si eu ... e cam aiurea ora pt mine. Dar o sa incerc sa particip si eu.

Old 27-10-2006, 19:40   #213 (permalink)
Registered User

stunn's Avatar

Am uitat sa precizez, prezenta nu e obligatorie la fiecare cursa desi e de preferat sa participi la toate Oricum daca nu tii la puncte nu e o problema, vino la cursele la care poti. Ora e prea devreme sau prea tarzie? Nu e chiar batuta in cuie insa flexibilitatea e redusa, mai devreme de 20:00 nu se poate pentru unii, iar mai tarziu de 21:00 e problematic pentru altii. Sa vedem si ce propune lumea, insa intervalul orar cam asta e... ori 20-21, ori 21-22.

Old 27-10-2006, 23:11   #214 (permalink)
Registered User

west1785's Avatar

A luat cineva demo-ul la RACE de pe CG?Banuiesc ca e cam GTR2 cu alte masini,adica acelasi engine...nu?

west1785 is offline    Reply With Quote
Old 27-10-2006, 23:18   #215 (permalink)
Registered User

stunn's Avatar

Nu prea aveau cum sa scoata un joc nou din palarie Si la anu GTL2 probabil, si tot asa... in loc sa scoata patch-uri, scot jocuri "noi".

Old 28-10-2006, 00:06   #216 (permalink)
Registered User

west1785's Avatar

Nici nu ma asteptam sa scoata un joc nou in 2 luni.Eu ma bucur oricum pt ca WTCC ma atrage mult mai mult decat FIA GT...curse relativ scurte si f intense...deabia astept varianta full

west1785 is offline    Reply With Quote
Old 28-10-2006, 02:57   #217 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Si la anu GTL2 probabil
Sa ai gura aurita

Quote:
Am uitat sa precizez, prezenta nu e obligatorie la fiecare cursa desi e de preferat sa participi la toate Oricum daca nu tii la puncte nu e o problema, vino la cursele la care poti.
Pai cred ca o sa particip cam din 2 in 2 saptamani.

Sa ne dai mai multe detalii te rog ...

Old 28-10-2006, 11:27   #218 (permalink)
Registered User

The Official WTCC Game. Next to the over 35 officially licensed touring cars there will be 2 additional classes, ‘WTCC 87’ and the 2006 Mini Cooper Challenge.

‘WTCC 87’ will give you the chance to drive 2 of the most fabled cars from this era, the Alfa Romeo 75 Turbo and the BMW e30 M3. These classic touring cars were the stars in the only ever Touring Car World Championship before Andy Priaulx won the revived World Championship in 2005. They were driven by names that are part of the 2006 season as well, such as Gabriele Tarquini (SEAT) and Nicola Larini (Chevrolet), or Roberto Ravaglia (Team manager BMW Italy-Spain) who won the championship that year.

The Mini Cooper Challenge offers racing as close as the Official WTCC, providing close racing and great spectacle. Being the ultimate starter class, the Mini’s offer a great opportunity to learn the basics of racing before progressing to the more advanced World Touring Cars. And above all an equal opportunity, as everybody is driving the same package in this field of over 30 cars.

speedman3 is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2006, 00:55   #219 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Eu ma bucur oricum pt ca WTCC ma atrage mult mai mult decat FIA GT...curse relativ scurte si f intense...deabia astept varianta full
Quote:
The Official WTCC Game. Next to the over 35 officially licensed touring cars there will be 2 additional classes, ‘WTCC 87’ and the 2006 Mini Cooper Challenge.
Arata foarte interesant si WTCC asta dar prefer cursele de anduranta din GTR2 mai ales daca sunt pe ploaie.
Mai am vreo 20 de tururi pe Brno (prima data cand joc) ploua si e exact cum imi place sunt pe locul 21/30 dupa 24 de ture.
Poza e de la inceputul cursei ... sa vad cand o sa mai am timp sa termin cursa.

@stunn:ceva detalii despre server ?

Old 29-10-2006, 06:46   #220 (permalink)
Registered User

stunn's Avatar

Luni dupa-masa pun detaliile promise, si un mini-site. Detalii despre server... nu stiu exact la ce te referi. Va fi in RDS, acces prin Hamachi, parola o veti primi pe PM dupa inscrieri, se deschide miercuri la 20:30 cu o sesiune de free practice. Nu va fi server permanent, va fi disponibil doar in ziua cursei.

Faina imaginea Cam ce laptime ai in cursa?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Racing

Thread Tools

Posting Rules