![]() |
| | #201 (permalink) | ||
|
Si probabil e mai dificil sa stai in cap si sa aplauzi din urechi, insa nu vad relevanta Mai uita-te pe la TV la FIA GT, incearca un Grand Prix in loc de Tokyo Drift, si poate atunci o sa intelegi unde bat. Sau poate nu.
| |||
|
| | #202 (permalink) | ||
| Quote:
Si inca o chestie NFS nu inseamna rims, liniute, abtibilduri cu flacari/dungi/tigri, neoane daca il joci la nivel inalt. and btw drift poti face si in rFactor si LFS mult mai usor decat in NFS in modul circuit. stiu ca voi astia mai invatati intr`ale simulatoarelor considerati NFS ca o joca. clar ca se presteaza unui alt public fata de sim`uri insa eu joc NFS dar imi plac poate chiar mai mult sim`urile si sper sa imi fac o data compu naibii si sa dau gtr2 si rbr. problema e ca si aici vorbesc prea multi fara rost despre dumpers si left foot braking sau heal and toe si nu sunt in stare sa dea un timp. ma rog. abia astept sa sparg ceva recorduri pe rbr si sa incerc sa ajung la gtr2 aproape de timpii celor mai buni de pe aici. anyway celor care chiar fac treaba.Greetings from Transilvania! Eon
__________________ Faster than a Tijuana Burrito through a midwestern tourist. | |||
|
| | #203 (permalink) | |||
|
Ce inseamna o cursa de aproape 50 de ture. AM avut mare ghinion prin turul 7 am franat mai devreme si a intrat un Dodge in spate care mi-a spart pneul stanga spate.M-am tarat pana la pit si am pierdut o groaza de timp mai mult de 1 minut.Dar sunt happy ca am reusit sa termin cursa. Quote:
Bravo lui daca poate safaca un derapaj cu M3 ... dar sincer nu ii vad rostul in acest joc. Quote:
Quote:
Pentru mine e mai marfa sa termin o cursa in cele mai imputite conditii decat sa scot cu 0.00.001 mai putin ca tine pe un circuit
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | ||||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #206 (permalink) | ||
| Quote:
Nu te prea influenteaza altii direct.
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
greseala .. dupa cum a spus droopy . tot a lui a fost . braked too early .. chiar si evitarea unor incidente de genu asta poate fi un skill ..
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen RIP Henry Surtees | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Cu noua legislatie ar trebui sa-i ia carnetul lui ala din spate
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
Mie de exemplu imi place competitia umana , nu ma incalzeste absolut deloc sa bat AI-ul din nici un joc, pentru simplu fapt ca ori e prea stupid ori infernal de greu de batut . Pe cand un oponent uman va evolua, va merge mai bine in urmatoarea cursa, se va adapta si nu va merge identic si liniar de fiecare data . In plus oponentul uman greseste cand ti-ai pierdut orice speranta facandu-ti victoria dulce de tot . Pana la urma fiecare cu gusturile lui , nu vad de ce trebuie sa demonstram neaparat ca IO sunt mai bun dar nu am chef sa va si arat asta , dar in schimb e musai sa va spun ca, io si numai IO sunt al mai bun , n'asa ?
__________________ Daca nu esti destul de mare pentru a rezista criticii , nu esti suficient de mare pentru a merita lauda. | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
| Campionatul romanesc de GTR 2 Miercurea viitoare va incepe campionatul autohton de GTR 2. Accentul nu se va pune pe performanta cu orice pret, bineinteles ca fiecare va incerca sa mearga cat mai rapid insa asta nu trebuie sa degradeze frumusetea jocului multiplayer. Pentru cei interesati de performanta pura exista GTR2 Rank, FILSCA, si o multime de campionate cu "alieni". Ceea ce incercam sa evitam e atmosfera neplacuta ce ia nastere atunci cand totul devine un concurs de tipul "cine investeste mai mult timp intr-un joc". Nu asta ne intereseaza, cine vrea sa-si masoare muschii la modul agresiv si absolut are link-urile de mai sus la dispozitie. In acest campionat ne asteptam la lupte frumoase pentru orice pozitie indiferent ca e prima sau a zecea, comportament adecvat pe pista, si mai putin la scos ochii altcuiva cu "scorul" dupa cursa ![]() Va exista un sistem de weight handicap cumulativ astfel ca diferentele intre piloti sa fie usor estompate. In functie de rezultatele curselor anterioare, primii clasati vor concura cu kilograme in plus in cursa urmatoare, la fel ca in campionatul real FIA GT. Asta inseamna ca si cei mai putin rapizi dintre noi vor avea o sansa sa straluceasca macar ocazional. Desi ideal ar fi ca toata lumea sa detina licenta ne dam seama ca unii nu au cumparat jocul inca, asa ca primul sezon se va desfasura prin Hamachi evitand astfel obligativitatea de a avea DVD-ul original introdus in drive. Va recomandam insa sa cumparati acest joc pentru a rasplati efortul dezvoltatorilor, si pentru a putea juca online pe orice server. Cursele se vor desfasura saptamanal, miercurea de la ora 21:00 (calificari 15 min, cursa 30 min). Prima cursa va avea loc miercuri 1 Noiembrie pe circuitul Brno 2004, clasa GT 2004, weather: dry. Modul va fi "Simulation" impus de server, deci veti avea nevoie de un volan. Singurule help-uri admise vor fi Automatic Clutch si Automatic Gears. Detaliile intregului campionat vor fi facute publice luni, insa am postat acest mesaj in caz ca vreti sa va familiarizati cu circuitul pana miercuri Deocamdata suntem 8 oameni "neoficial", inscrierile incep luni si sunt deschise doar pentru romani. Toata lumea e invitata - repet - nu ne intereseaza doar "sportivii", cursele sunt placute indiferent de pozitia in care te afli atata timp cat ai unul sau mai multi oponenti apropiati valoric.
| |||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
Hmmm cred ca ma bag si eu ... e cam aiurea ora pt mine. Dar o sa incerc sa particip si eu.
|
| | #213 (permalink) | ||
|
Am uitat sa precizez, prezenta nu e obligatorie la fiecare cursa desi e de preferat sa participi la toate Oricum daca nu tii la puncte nu e o problema, vino la cursele la care poti. Ora e prea devreme sau prea tarzie? Nu e chiar batuta in cuie insa flexibilitatea e redusa, mai devreme de 20:00 nu se poate pentru unii, iar mai tarziu de 21:00 e problematic pentru altii. Sa vedem si ce propune lumea, insa intervalul orar cam asta e... ori 20-21, ori 21-22.
| |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
Sa ne dai mai multe detalii te rog ...
|
| | #218 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
The Official WTCC Game. Next to the over 35 officially licensed touring cars there will be 2 additional classes, ‘WTCC 87’ and the 2006 Mini Cooper Challenge. ‘WTCC 87’ will give you the chance to drive 2 of the most fabled cars from this era, the Alfa Romeo 75 Turbo and the BMW e30 M3. These classic touring cars were the stars in the only ever Touring Car World Championship before Andy Priaulx won the revived World Championship in 2005. They were driven by names that are part of the 2006 season as well, such as Gabriele Tarquini (SEAT) and Nicola Larini (Chevrolet), or Roberto Ravaglia (Team manager BMW Italy-Spain) who won the championship that year. The Mini Cooper Challenge offers racing as close as the Official WTCC, providing close racing and great spectacle. Being the ultimate starter class, the Mini’s offer a great opportunity to learn the basics of racing before progressing to the more advanced World Touring Cars. And above all an equal opportunity, as everybody is driving the same package in this field of over 30 cars. | ||
|
| | #219 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Mai am vreo 20 de tururi pe Brno (prima data cand joc) ploua si e exact cum imi place sunt pe locul 21/30 dupa 24 de ture. Poza e de la inceputul cursei ... sa vad cand o sa mai am timp sa termin cursa. @stunn:ceva detalii despre server ?
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Luni dupa-masa pun detaliile promise, si un mini-site. Detalii despre server... nu stiu exact la ce te referi. Va fi in RDS, acces prin Hamachi, parola o veti primi pe PM dupa inscrieri, se deschide miercuri la 20:30 cu o sesiune de free practice. Nu va fi server permanent, va fi disponibil doar in ziua cursei. Faina imaginea Cam ce laptime ai in cursa?
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |