![]() |
| | #2621 (permalink) | ||
|
Astea-s setarile pentru profiler: http://img165.imageshack.us/img165/2038/wingmanbe9.jpg In joc la setare pui lock 23. Nu uita sa pui Simulation la nivel de dificultate. Daca e prea mult pentru tine si dai prea mult de volan, scade la 480 de grade sau chiar mai putin. In joc ai apoi setari pentru masina foarte multe. Daca ai nevoie de ajutor intra si pe SimRacing.ro - Index page si pe IRC - Undernet #gtr2ro
__________________ Faster than a Tijuana Burrito through a midwestern tourist. | |||
|
| | #2622 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Baieti, va rog frumos ajuta-ti-ma si pe mine. Am luat circuitul Bucharest Ring, l-am pus in GTR2; GameData; Locations. DAR NU MERGE! IN LISTA IN CARE SUNT TRASEELE NU IL GASESC. NU E NICAIERI. VA ROG MULT AJUTA-TI MA SI PE MINE. Multumesc mult
| ||
|
| | #2624 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Gata, l-am rezolvat. M-a ajutat un baiat. Uhm, vreau sa va intreb ceva. Ca sa joc si eu online cu voi prin hamachi, trebuie sa-mi cumpar jocul original? Ca as face-o sincer, pentru ca este un joc minunat. Ma joc GTR2 de cand a aparut varianta demo, sunt topit dupa el, doar ca nu pot online. Spune-ti-mi va rog, trebuie sa-l cumpar original ?
| ||
|
| | #2625 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |