![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction | ||||
|
![]() |
| LinkBack (7) | Thread Tools |
| | #1723 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
Ma scuzati nam avut timp sa citesc tot da am si eu o mica problema cand trece o alta masina pe langa mine si dau sa ma intrec cu el ... imi spune sa aleg distanta iar apoi dupa ce il intrec imi spune ca daca vreau so Vand !!! si iar ma da sa ma intrec cu el . Pana cand trebuie sa te intreci cu un adversar sa castigi ..... . P.s Si inca ceva cluburile cand apar? sau trebuie facut ceva anume sa apara !! | ||
|
| | #1724 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 Location: La Palat | Quote:
| ||
|
| | #1727 (permalink) | ||
|
Ce romantica e ultima poza
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #1729 (permalink) | ||
|
E incredibil de greu si enervant cateodata jocul asta. M-am jucat aseara cursa aia cu Two Sisters si daca nu am injurat de toti dracii prin casa. Il joc cu un volan Logitech Formula Force EX. -Sa te fereasca sfintii sa ciupesti bordura ca direct in boscheti zbori. -Masinile care circula pe strada parca sunt facute din beton-armat, intri in ele si nici nu se dau la o parte. -Politia e absolut imbecila, sa zicem ca fugi cu 1 steluta de ea, se baga in fata ta sa te blocheze si tu ii lovesti. Zbang 2 stelute. -TVR Sagalus parca se numeste masina pe care o am. Nu zic de cate ori m-am intors cu ea la curbe. ![]() -Cateodata cand joc curse de Hitchiking, imi da impresia ca sunt definite ca un scenariu. Sunt unele masini care stau numai in curbe.Am dat restart la o cursa de vreo 5-10 ori si de fiecare data am vazut aceiasi masina alba in aceiasi curba. -Geniala mi s-a parut Ferrari 288 GTO. Abia astept sa strang 300k sa mi-o cumpar.
__________________ Whenever i hear the word "culture", i reach for my Browning! PSP-2004 Silver 5.03 ChickHEN R2--->CFW Loader 3.30----> 5.00 M33-6 ![]() | |||
|
| | #1730 (permalink) | ||
|
hai bre ca nu-i asa de greu. majoritatea dintre noi l-am terminat de cite 2-3 ori. nu stiu ce performante are volanul tau dar cu g25 este super controlabila masina. si acum sa le luam pe puncte : -1. cu ciupitu bordurii. pai si real life cum e? iti trebuie o piatra, nu o bordura ca sa devii ingeras. nu uita ca TDU este 90% simulator. -2. drept sa-ti spun si eu daca as fi o masina de pompieri nu m-as da la o parte din calea ta daca ai da in mine. -3. ai vazut si altfel de politie? si totusi au bun simt. daca eram politist si tamponai masina statului, scoteam shootgunu si te faceam sita in secunda 2. astia iti mai da cinci sanse. -4. TVR SAGARIS este o frumusica naravasa. pai cu aia te pui sa bagi picioru in ea la curbe? -5. aici chiar nu inteleg. si eu am facut experienta asta si niciodata, atentie, NICIODATA jocul nu s-a repetat. de fiecare data a fost alta situatie. doar daca nu ai monitor cu plasma si ramas masina alba intiparita acolo. ![]() -6. buna masina. dar pe criza asta tot mai bun e un RS4. SPER CA JOCI SI ONLINE ca sa dam de tine. | |||
|
| | #1731 (permalink) | ||
|
Stai putin, nu am zis ca nu-mi place jocul, doar ca e foarte greu uneori. Mi se pare unul dintre cele mai bune jocuri cu masini. TVR-ul il am cu upgrade 3. Dupa mine ar trebui sa aibe un pic mai multa aderenta la asfalt ca doar nu mai este "masina de serie". La faza cu masinile din trafic, aseara in cursa aia de rahat, dupa ce m-am chinuit sa-l tin pe ala in spate pe toate serpentinele lovesc un camion sau nu stiu ce dracu, parca ma lovisem de un zid. Adversarul meu trece lejer pe langa mine si castiga. EU ce ar trebui sa fac? Sa dau in spate si dup-aia sa ocolesc camionul? Simulare, simulare dar parca e totusi un joc. Din pacate nu il am original, m-am uitat pe la magazinele astea de jocuri dar nu l-am gasit.
__________________ Whenever i hear the word "culture", i reach for my Browning! PSP-2004 Silver 5.03 ChickHEN R2--->CFW Loader 3.30----> 5.00 M33-6 ![]() | |||
|
| | #1733 (permalink) | ||
| Quote:
Tu stii ce inseamna un simulator? Daca TDU este simulator, atunci GTR,LFS, etc, ce sunt?
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | Sapphire 4850| 2gb RAM Kingmax @ 800MHz | | |||
|
| | #1735 (permalink) | ||
|
Sunt masini de strada si in LFS, doar ca le conduci pe circuit :P. In fine, simulator inseamna fizica. Daca este 90% simulator cum de nu se incalzesc rotile, nu explodeaza, nu exista damage,etc ?
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | Sapphire 4850| 2gb RAM Kingmax @ 800MHz | | |||
|
| | #1739 (permalink) | ||
|
Mai, v-as fi zis multe, mai ales lui Andrei. Dar o sa ma rezum la un singur lucru: Andrei zi-mi tu te rog un joc simulator 100% care sa aiba peste 1000km de drumuri in mod Free Ride online. TDU este si la ora actuala, la 3 ani de la lansare, cel mai bun simulator (e adevarat nu e perfect). Modul in care faci cursele in TDU e un arcade asemanator cu NFS si nu are legatura cu simulatoarele. Insa HC e cu totul alta poveste.Sau poate nu ai incercat modul simulator al TDU, adica Hardcore Mode?!?!?. Ca stiu multi care isi dau cu parerea dar cand le zic de HC ma intreaba ce e aia. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/176-racing/196451-test-drive-unlimited.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Download Test Drive Unlimited Trailer #3 | This thread | Refback | 29-08-2009 12:31 | |
| Download Test Drive Unlimited v1.66A Patch | This thread | Refback | 14-07-2009 19:25 | |
| Download Test Drive Unlimited PC Trailer | This thread | Refback | 13-06-2009 16:35 | |
| Test Drive Unlimited PC Screenshots | This thread | Refback | 20-05-2009 19:52 | |
| Test Drive Unlimited PC Review | This thread | Refback | 19-11-2008 08:41 | |
| Test Drive Unlimited PC Review | This thread | Refback | 30-09-2008 17:02 | |
| Test Drive Unlimited - PSP PSP Racing | This thread | Refback | 29-09-2008 17:19 | |