![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
In rest sa vad cum e Haulin' asta ca nu am avut sansa sa pun mana pe el....poate aduce el o schimbare???, poate o zapata mai realistica (asa cum imi place mie )??? Nu stiu, o sa vad... ![]() Bafta!!!
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Nu stiu cum e in Haulin' dar in Convoy dupa ce iti cumperi un camion trebuie sa iti suni managerul si ai acolo o optiune de Hire Driver.
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
te duci la hotel (H) si acolo ai posibilitatea sa intalnesti alti soferi pe care ii angajezi | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
e vreun hotel anume unde trebuie sa mergi????? ca la mine singuar optiune disponibila la hotelurile la care am fost e aia cu numarul de ore pe care trebuiue sa le ''dorm''.... nu imi da nimic altceva cu alti soferi sau posibilitatea de a-i angaja......
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
eu am reusit asa cum ai zis (sa caut prin hoteluri) si deja am vreo 3 soferi care imi aduc parale.....ce am observat e ca ai mai multe sanse sa gasesti soferi in MOTELURI si ideal ar fi cand intri la motel sa nu ai remorca....poti sa o lasi un pic mai incolo....intri...angajezi soferul si apoi te duci sa-ti iei remorca inapoi.....cand m-am oprt cu tot cu remorca nu era nici unul disponibil pe nicaieri.....
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
am angajat un sofer...i-am luat camion..facut contract..si merge bine ![]() problema e ca intre timp am mai facut bani, am mai cumparat vreo 4 camioane dar nu mai gasesc soferi de nicio culoare...any ideas? stau camioanele degeaba
__________________ Walk softly, and carry a big gun | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
da un anunt pe computergames poate gasesti ![]() poate gasesti soferi prin campinguri sau acolo unde tragi camionu sa dormi ...sau serviceuri ...numai stiu...unde gaseai !
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
eu am 3 soferi si 4 camioane am gasit soferi mereu nu duc lipsa(dar nu prea scot bani cum mi-ar place mie)...totusi 80 mile/ora mi se pare ca este cam putin pentru viteza maxima...cred ca am luat unul din cele mai bune camioane plus toate upgradeurile facute...acum am ajuns la un nivel in care daca am destul spatiu politia nu mai reprezinta o problema...nici cu remorca dubla nu ma mai prind ..i'm za king of the road...he,he
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Control cu mouse-ul?
Stie careva daca 18 wheels of steel haulin se poate juca cu mouse-ul...mii se pare imposibil sa conduc cu tastatura, la controller settings am doar o sg optiune si anuma keybord only...la celelalte versiuni se putea...trebe sa se poata si la asta
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |