![]() |
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Salut. Un prieten m-a rugat sa-i aduc jocuri cu camioane si am gasit aceasta serie. Micronul jocului m-a prins si pe mine si as vrea, cine stie, sa-mi spuna cum se poate introduce harta romaniei sau a europei si alte modele de camioane fata de cele standard ca am vazut pe internet ca se gasesc, dar nimeni nu prea vorbeste cum se introduc in joc. Multumesc !
| ||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Quote:
bafta la facut bani | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Pt cel care zice ca nu are viteza.... dute la un dealer si fati un upgrade la motor.... cumpara aia cea mai ieftina si sa vezi cum se duce peste 120 ![]() ![]() dar sa ai grija cu politia ca vine imediat dupe tine si te arde cu o amenda de vreo 2-3 mi de dolari ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
![]() ![]() Last edited by zdreanta321; 20-01-2008 at 14:25.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | ![]() CARE VREA SA STIE MAI MULTE DESPRE ACEST JOC, CUM SE INTRODUC, HARTA ROMANIEI, SI ALTE TIRURI, SI REMORCI (INCLUSIV ROMANESTI), POATE SA DEA ADD LA ID-UL => fugarul_2006@yahoo.comPE CINE INTERSEAZA, SI VREA SA STIE !!! MULTUMESC ! ![]() | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
imi spune si mie cineva cum imi pun sistem de navigatie pe conserva aia? ma oftica faptul ca tre' sa ma chinui sa descifrez rutele
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Pentru cei pasionati a mai aparut inca un joc de genu
Euro truck simulator e super tare http://www.youmago.ro/object/view/eu...lator-pc/48660 | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Inainte ma jucasem asea de mult, incat am strans bani pentru un << super camion >> ....200.000 $ numai camionu' parca...+upgradeul 200.000...dar nu aveam probleme....depaseam pe oricine, iar desprea amenda de viteza :-j, eram prea rapid pentru politie , nu ma mai prindeau din urma(mai ales cand eram in viteaza a 18'a)....![]()
__________________ Only House Music Accepted | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Care vrea sa stie mai multe despre acest joc, cum se introduc, harta romaniei, si alte tiruri, si remorci (inclusiv romanesti), click herepe cine interseaza, si vrea sa stie !!! -------------------- Editare ulterioară -------------------- ![]() CARE VREA SA STIE MAI MULTE DESPRE ACEST JOC, 18 wos haulinPE CINE INTERSEAZA, SI VREA SA STIE !!! MULTUMESC ! ![]() ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- CARE VREA SA STIE MAI MULTE DESPRE ACEST JOC, CUM SE INTRODUC, HARTA ROMANIEI, SI ALTE TIRURI, SI REMORCI (INCLUSIV ROMANESTI), PERSONALIZARI TIRURI, TUNING SI MULTE ALTE MODIFICARI LA ELE...ADD => laur_anda_city@yahoo.com Last edited by Xpans; 17-11-2008 at 18:30.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |