![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2001 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #2002 (permalink) | ||
| Quote:
acum m-am apucat cu un 206 cu care as vrea sa termin, sa vedem ce poate, am ajuns pe la jumate si inca ma tin, la drift nu zic ca au zis deja altii mai sus dar e meserie, cu un pic de obisnuinta ai putea sa faci un traseu intreg numai drift
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #2004 (permalink) | ||
| Patch Pentru Jocul On Line
CHIAR NIMENI NU VREA SA JOACE ON LINE? NIMENI NU IMI POATE SPUNE DE 1 SAPTAMANA UNDE POT GASII UN PATCH PENTRU PIRATUL MEU JOC???? ![]() Nu de alta dar cei de la Best mi-au zis ca abia la sfarsitul lunii sa-mi fac sperante ca ar avea jocul original (((
__________________ go faster, jump higher, live longer | |||
|
| | #2005 (permalink) | ||
|
Am terminat toate cursele din harta, toate din world map, shi sint la 90% doar.. Am luat shi un 'wide body kit' de la un gushter de pe shosea....Acu' nu mai apare nici un adversar pe harta sa ma intrec..ma plimb de aiurea prin harta . Ce naibii mai trebuie facut sa ajung la 100 % Iote shi mustangu' meu..da jet la orice mashina..cu mici modificari la setari fuge ca glontzu
__________________ Ura! | |||
|
| | #2006 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Pai in primu rand din ce vad eu in screenshot-uri tu nu ai visual rating decat 7,34. Pana la 10 mai e..... Deci mai baga la visual
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #2008 (permalink) | ||
|
baga mare la visual dupa cum zice Fanatic ca iti mai da 2-3 reviste si poate mai apar ceva curse... edit: imi retrag cuvintele... mergi in garaj la world map si vezi ce curse nu ai facut...
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #2011 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
as vrea si eu daca e posibil sa puneti o salvare cu o masina care are la maxim perfomantele de viteza, acceleratie si handling (nu o sa am in veci rabdare sa fac 1000 de curse ca sa vad care e limita superioara de jucabilitate). multumesc
| ||
|
| | #2014 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Computers | Nfsu2
Hi, mai are cineva probleme in LAN cu NFSU2? Nu am reusit sa ne conectam in retea mai mult de 3. Si asta doar o singura data. In rest, doar la dublu. Ma poate ajuta cineva?
__________________ AS GOOD AS IT GET :fuckoff: | ||
|
| | #2015 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. |
si ceva demaraje? 2.55 cu h2-ul. voi? vit max teoretica: 393Kmh. practic incerc mai tarziu...
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #2016 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: UNKNOWN |
La mine nu merge deloc,eu am incercat cu versiunea 1.1,se vede jocu facut pe lan dar cand incearca cineva sa intre nu face nimica si dupa aia da connection timed out... am sa mai caut... ,daca gaseste cineva o solutzie sa-mi spuna.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | ||
|
| | #2018 (permalink) | ||
| Quote:
PS - Latest shit.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #2020 (permalink) | ||
|
367 la ora
__________________ Ura! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |