![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Bey oameni buni, in primu' rand vreau a-mi cere scuze ca n-am updatat siteu' saptamana trecuta da' asta e - am avut probleme cu contu'. In orice caz saptamana asta l-am updatat shi am vazut ca nu prea intzlegetzi cum se downloadeaza mashinile - apasatzi pe numele mashinii shi gata! Zicetzi-va shi voi parerea despre Oltcitu' ala, care chiar ie BETA! Hai Bafta!
| ||
|
| | #50 (permalink) | ||
Hehe Starcraft... comic Da' oricum poate au uitat baietzii www.kxnfs.go.ro Shi sper sa fi downloadat cineva mashinile alea... | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
Hehe Starcraft... comic Da' oricum poate au uitat baietzii www.kxnfs.go.ro Shi sper sa fi downloadat cineva mashinile alea... | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
Da pai cred shi io ca ash avea mai mult succes cu nfs5 (da' ce te face sa crezi ca n-am avut succes shi cu astea? ). Oricum am shi o veste buna. Au reushit oamenii in sfarshit sa sparga fishierele de nfs5 shi acuma este in lucru un editor. Deci, normal, asta inseamna Dacie pentru Nfs5 . Siteu' sufera acuma schimbari majore dar ie inca accesibil. Sper ca saptamana viitoare sa reushesc sa-l termin, insa nu promit nimica. Probabil vor reusi shi baietzii sa termine editoru' pana saptamana viitoare sau peste doua saptamani... shi probabil voi debuta chiar cu o Dacie pentru nfs5 Cine shtie? Pana atunci insa bafta!
| ||
|
| | #56 (permalink) | ||
Oameni imi pare rau da' se pare ca serveru' home.ro ie cam dus. Adica nu merge de nici un fel. Oricum siteu' nu era gata. Saptamana viitoare insa sper sa fie gata cu tot cu sectiunea nfs5. Or' sa apara nishte mashini nio la nfs4 oricum... | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2000 Location: somewhere where it's dark and hot... |
bah oameni...eu am fakut dload la misinilea alea luna trecuta...sau candva...dunno...si am btut recordu de 1:10:15 de McLaren pe celtic ruins cu masina aia...KarK2...am scos 0:58:XX...e draguta dar infernala la viteze mari (400kmh )m luat si editorul de trasee,da am o problema...cum pun texturile pe n traseu fakut de mine? ca le-am editat si pe cele care erau si se intind texturile de te plictisesti...si vreu un editor de masini pentru Porsche...any available... btw am auzit ca tre' sa iasa addon de porsche cu seria Ferrari...i'can't wait ![]() si mai vrem masini pt nfs4 c m fakut curse cu dacia de nu mai stim de noi (ashtia din SF -slugfukas) ------------------ there shall be only one...of the SlugFukas | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |