![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7223 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: Bucuresti |
era problema aia cu strada si la mine numai ca eu aveam si un pc vechi. dar oricum si pe pc-uri mai bune mi-a aparut. nu mai tin bine minte da erau niste combinatii la setarile placii video trebuia schimbate 2 chestii si mergea perfect. cate despre cei care zic ca nu merge carbonul sau chiar prostreet-ul pe un pc mai vechi se inseala amarnic. poate nu cu setarile la maxim ca sacadeaza dar cu ceva pe la mijloc si oricum majoritatea puse la minim merge. de ex eu am jucat fara probleme carbonul si am incercat prostreet-ul putin pe un cal cam asa : proc intel P3 la 700mhz, o placa de baza varza de prin 2000 cu chip via, 512sdram (din ala vechi de mergea la 128 parca) si placa video asus nvidia geforce fx 5700. asa ca merg unele jocuri si pe sisteme slabe la minim in general da merg. vreau sa incerc sa bag si shift-ul cand apare pe calc ala vechi sa vad daca merge. numai sa nu-mi fie prea lene ca la nfs-urile astea noi mi-e lene sa le bag si pe pc-ul cel nou. asa ca cel mai bine e sa vorbim doar din incercate nu din auzite eu m-am lecuit de ascultat la altii pana nu incerc nu cred nimic.
__________________ Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 30 D, Canon EOS 1V, Canon EOS 650, EF 24-105 f/4L IS USM, EF 70-200 f/2.8 L IS USM, EF 50 f/1.4 USM, EF 200 f/2.8, Tamron AF 28-75 f/2.8, Speedlite 430EX, 580EX II, Hensel Kit 2xExpert Pro 500Ws, Elinchrom D-Lite4 ToGo 400ws. Si urmeaza (sper): EF 85 f/1.2 II USM, EF 100 f/2.8 MacroUSM, EF 16-35 f/2.8 L II | ||
|
| | #7225 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: Bucuresti |
pacat ca nu ai fost prezent sa vezi sau sa fi facut un filmulet. merge si jucat cu totul la minim. nu se misca chiar perfect cand sunt multe masini intr-un loc da merge asta era ideea. eu am zis cel mai sanatos e sa probezi si pe urma sa zici.
__________________ Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 30 D, Canon EOS 1V, Canon EOS 650, EF 24-105 f/4L IS USM, EF 70-200 f/2.8 L IS USM, EF 50 f/1.4 USM, EF 200 f/2.8, Tamron AF 28-75 f/2.8, Speedlite 430EX, 580EX II, Hensel Kit 2xExpert Pro 500Ws, Elinchrom D-Lite4 ToGo 400ws. Si urmeaza (sper): EF 85 f/1.2 II USM, EF 100 f/2.8 MacroUSM, EF 16-35 f/2.8 L II | ||
|
| | #7226 (permalink) | ||
|
Pai bine, dar... care e rostul?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #7227 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 |
Io klau! Cand am zis mashini romaneshti m0am referit la mashini facute de romani... ma rog am shi o Dacie 1310 shi un Aro 10 da' Dacia ie pt. nfs3 iar Arou' mai trebe lucrat umpic la iel. Oricum crezi ca nu merita downloadu' de la Trabant sau de la Chevroltu' ZL1? Acum n-am timp sa mai pun Dacia shi Arou' ca ie tarziu shi maine plec din Bucureshti pt vreo 2-3 saptamani. Sa vad ce pot sa fac oricum voi mai vizitatzi siteu' ala ca cine shtie...
__________________ Xbox 360 Controllers | ||
|
| | #7229 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
There was a time when need for speed was one of my favorite game in the past, but in these days I don't know about the lastest updates about the game. Any one here can tell me the lastest updates about the Need for speed, I could't understand here guys are talking in the strange language. Thanks if some one could help me out.
| ||
|
| | #7231 (permalink) | ||
| Quote:
Go on an english forum ![]() Cat despre seria NFS, a luat-o la vale de la NFS Pro Street. Mie Hot Pursuit si Carbon mi-au placut cel mai mult. Am jucat si eu un pic demo-ul ala de la Shit, si l-am sters in 2 minute. Ce e aia, ori simulator ori Arcade. Intotdeauna mi-a placut sa fiu alergat de politie, sa fie sandbox jocul. Nu circuite si chestii de-astea. Daca vroiam sa fiu limitat la un traseu, ma jucam un simulator adevarat. -V
__________________ Carpe diem quam minimum credula postero! Sunt primul care s-a lasat de Lockerz. W00t!! | |||
|
| | #7233 (permalink) | ||
|
Crede-ma, nici primul lap nu am rezistat. Deci zau, pentru un joc seria NFS este de tot rasul. Insa pentru un simulator auto, este foarte bun jocul De nota 9.Mie nu imi plac simulatoarele auto foarte mult - de aceea ma atasasem de seria NFS, pentru ca era ceva diferit. Acum vad ca EA o da pe brazda pentru bani. -V
__________________ Carpe diem quam minimum credula postero! Sunt primul care s-a lasat de Lockerz. W00t!! | |||
|
| | #7234 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Pina acum, producatorii seriei au facut o treaba foarte buna (sint printre foarte putinii care au vindut peste 1000 milioane de exemplare/franciza): "EA is proud to announce Need for Speed franchise breaks 100M units record now!".
| ||
|
| | #7235 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare la ProstStreet. Cum sa fac sa-i inchid gura dobitocului aluia care trancane non stop numai prostii?
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |