![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Mai oameni buni, in sfarshit am reushti sa intru pe net. Anyway, siteul din pacate n-am reushti sa-l termin nici pana astazi (am mai multe site-uri in prod. - apropo pregatitzi-va de kxut.go.ro). Insa 80% din el tot este facut, shi, ca sa nu zicetzi ca a murit kxnfs, vizitatzi http://kxnfs.jumpautos.com (ca m-am sictirit de home.ro). Momentan nu se poate downloada nimic de acolo, multe link-uri lipsesc etc. shi va rog sa facetzi abstractzie de sigla kxnfs.com pentru ca inca nu este gata. Cand va fi gata, shi asta sper ca saptamana viitoare sau peste doua saptamani cel tarziu, voi avea shi prima mashina romaneasca pentru nfs5, Pana atunci insa vizitatzi noua adresa shi uitatz-va ce mashini o sa putetzi downloada (Dacia SupeRNova coming soon, very soon )
| ||
|
| | #64 (permalink) | ||
Siteu' ie gata! kxnfsite ie gata... http://kxnfs.jumpautos.com ie noua adresa io sper ca numai temporara. Rubrica nfs porsche 2000 nu merge momentan... O sa mearga ea... candva Aproape toate mashinile care sunt acolo sunt refacute, unele fiind chiar noi. Cele mai importante dintre ele fiind Dacia 1310, Aro 244, Oltcit 11R Club shi KarK2. Saptamana viitoare am sa pun shi Dacia Nova complet refacuta cu 3 ups pt modul "Career". SupeRNova probabil peste doua saptamani. Adresele de la home.ro vad ca nu merg deci s-ar putea ca mashinile de pe home.ro sa nu poata fi downloadate. Sper ca n-am uitat sa mai spun ceva...
| ||
|
| | #65 (permalink) | ||
Eh, eram sigur ca o sa uit sa va spun ceva. Ca site-ul sa fie vazut cum trebuie, trebuie sa avetzi cel putzin rezolutzia de 1024x768 shi sa downloadatzi (nu e obligatoriu) fontul de la aceasta adresa http://kxnfs.jumpautos.com/eurostile.ttf | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
Heheeee.... Bai oameni! Tocmai am terminat de uploadat siteurile... da! site-urile. Pentu nfs4 shi pentru nfsp2k Ei bine ce pot sa zic ie ca este o premiera natzionala In sfarshit, site-ul pentru nfsp2k are shi el defectele sale - nu prea e terminat. Are el acolo nishte poze cu mashini noi shi alte alea shi... mai bine va uitatzi shi voi. Ashtept pareri. Bafta shi SARABTORI FERICTE! buh... | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
Am uploadat site-urile. Banuiam ca vroiatzi sa aflatzi... Shi inca ceva: AM TERMINAT MASHINA PENTRU NFS5! Shi am mai pus o mashina nou-noutza pentru nfs4 acolo. Vizitatzi mey... ![]() Starcraft: man uite ca nu shtiam faza ca fiecare mashina are feedbacku' ei. Nici n-aveam de unde Oricum de indata ce-mi dau seama mai bine de fishierele din nfs5 am sa cercetez shi chestia cu feedbacku' Vezi sa nu fie cumva de la damage...Bafta! P.S.: daca vedetzi pe mirc pe cineva cu nicku' Tzaranu sa nu-l bagatzi in seama ca nu sut io... shtitzi voi cu ce nick sunt. | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
felicitari pt idee. marfa! masinile arata binisor. dar: 1. parerea mea de "designer" e ca daca partea de deasupra mastii fatza ar fi mai subtire daciile ar arata muult mai bine. ma rog, poate nu se poate altfel (?) 2. performantele ar putea totusi sa fie la dacia papuk mai mici ca la nova, de exemplu, nu? | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
Bai ia statzi asha? Nici o parere cu privire la mashina pentru nfs5? Pai io credeam ca saritzi ca hau ca nu ie klumea ca ie nasoala ca nu shtiu ce? Da' nici macar atata ma? Ma rog, va spun ca nici nu prea am sa mai updatez site-urile kxnfs, pentru ca am mult mai multa treaba shi vreau sa spun mai am facuta o mashina pentru nfs5 da' vad ca degeaba le fac. Deci in curand cred ca am sa inchid kxnfs.jumpautos.com shi am sa revin cand o sa existe mai multzi fani pentru seria nfs, români. | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
Starcraft nu cred ca m-ai intzeles... Pai shtiu shi eu ca daca postez pe forumuri de nfs (de unde se intzelege "straine") ash avea vizitatori cu kilu'. Da' io nu vroiam vizitatori straini io vroiam vizitatori români. Intzelegi? Adica puteam inca de la inceputuri sa ma pun pe un sitehost d'asta special pentru nfs, da' era pt straini (ceea ce io nu vreu). AM FACUT SITEU' PENTRU ROMANI! Da' de! Ata ete! Hai ca mai vorbim noi, probabil dupa ce termina shi OCHI de dw mashina | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
aaaaaaaa iti trebuie o adresa ip pai tu nu aveai cand ai pus modem-ul? eu da o gasesc in properties p.s. si de la tine mi-a venit e-mail ca cica ai postat tu la threadu meu...???ce-i asta?
__________________ There's no chance for us It's all decided for us This world has only one sweet moment set aside for us Who wants to live forever-Queen | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
Despre IP: Am tastat IP-ul meu shi dupa ce "Connecting..." imi zice:"Connection lost". Despre e-mail: N-am nici o idee! Probabil ai selectat din josul paginii de reply, "Email Notification". De aceea cand am postat chestia cu IP-ul ai primit un e-mail cu acest subiect.
__________________ The god of light and thunder RAIDEN | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |