![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1001 (permalink) | ||
|
Am jucat jocu FULL si mi se pare super adevarat cu toate ca nu are damage dar sunetu...coloana sonora , atmosfera este absolut dementiala. Mi-am luat un Golf 4 GTI si l-am preparat destul de frumos. Merita jucat pina la epuizare Mare pacat ca anu asta am observat ca cei de la EA s-au bazat mai mulu in ceea ce priveste multiplayeru pe cel ONLINE ceea ce ne cam dezavantajeaza pe noi,romanii. Dar poate apare si vreun patch ceva si pentru LAN
__________________ COMENZI: 0745-150-855 - YM: protermal81 | |||
|
| | #1003 (permalink) | ||
|
daca pun support pentru LAN, se vor gasi imediat niste programele care sa pacaleasca NFSU ca e in lan si cand colo e pe net, cum era inainte cu warcraftu.
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #1006 (permalink) | ||
|
Deci .. si mie mi-a dat Peetie Pablo Car dar e un eclipse parca modificat cu niste vinyl noi ... pe care scrie Peetie Pablo E un rahat.. Le iei de la quick race parca sau de la free ride. A aparut vre-un patch de multiplayer ca tare vreau sa ma trag cu astia pe aici ??
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #1007 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. |
Hai in 10 minute adunarea...
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #1008 (permalink) | ||
| Quote:
in final ..haiducus's room ![]() ....nu stiu ce iti trebuie ca sa faci o alta camera ....fara ";s room" .... concluzie: am stat cam 20 min ...daca mai vrea cineva sa imi dea mesaj pe yahoo (haiducus) ...sau ne vedem in week-end
__________________ Last edited by Haiducus; 24-11-2003 at 23:20.. | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
| Quote:
am scos eu 382 km/h...pacat ca nu mere Attachments la ora asta 0_o .... | |||
|
| | #1010 (permalink) | ||
|
Mai oameni buni void e unde ati luat patchul ca sa va jucati online ? de la ea de pe site sau din alta parte ... pls un private message ca eu conexiune si joc full am, dar nu stiu cum sa fac sa patchuiesc versiunea asta ne-originala . Mersic
__________________ This is your last chance ... after this there is no turning back ... You take the BLUE PILL ,story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to belive You take the RED PILL , you stay in Wonderland, and i show you how deep the rabbit hole goes ... | |||
|
| | #1016 (permalink) | ||
|
la servici am un mx 440 noname si merge cu effects la max bine (p4 2.4, 256 ddr); deci probleme nu cred sa ai, cu ultimele drivere de placa video...vezi sa ai si restul sistemului bun, ca sa poti face fata la placa grafica...
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #1017 (permalink) | ||
| Papa Bear Join Date: Feb 2003 Location: Between 2 worlds. |
merge bazat pe un gf2 mx 400 cu 32 sdr
__________________ They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo) Mediadot isi respecta clientii. | ||
|
| | #1018 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ A Life? Cool! Where can I download one of those from? | |||
|
| | #1019 (permalink) | ||
|
Si oricum jocul asta, pe langa faptul ca si-a taiat singur craca de sub picioare prin gameplay-ul dezgustator, insulta inteligenta tuturor gamerilor care l-au asteptat atata timp. Pai cum se poate mai lume sa-mi bage mie un AI, daca pot sa-i spun asa, pe care nu ai cum sa-l faci fara sa joci aceiasi cursa de inshpe mii de ori, de-ti vine sa te arunci cu tot cu monitor pe geam? Si cum se poate sa-mi bage mie o grafica ostentativa, care probabil ar impresiona-o pe DEE DEE (Ooooo ! Shiny !!!), si care te rupe la ochi dupa o noapte de cosmar in lumea underground? Sa nu mai vb de coloana sonora care devine chiar enervanta la un moment dat. (poate in afara de o singura melodie: "the chrystal method - born too slow"). Acu nu vreau sa spun ca jocul nu e interesant ca idee, adica e clar mai bun decat alte jocuri cu masini. DAR, daca e sa luam in considerare celelate jocuri din seria nfs, this game sux bad. Too bad !!
__________________ A Life? Cool! Where can I download one of those from? | |||
|
| | #1020 (permalink) | ||
| Quote:
cu dedicatie... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |