Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Racing

Notices

Thread Introduction
Colin McRae: DIRT Resources @ ComputerGames.ro

Colin McRae: DIRT Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-05-2009, 13:48   #241 (permalink)
Left 4 Dead

Black Man's Avatar

Quote:
Originally Posted by takuma View Post
Am o mare problema la jocul asta nu pot sa-l joc deoarece sacadeaza groaznic, am fps intre 14-70, repet merge teribil de urat/greu si cum mai vreti.
Placa video este hd4850, 4Gb Ram(bine merg/vede doar 3,25 sunt pe XP SP2) si proc e8400...deci nu e chiar asa slaba configuratia...n-am mai intalnit problema asta in nici un joc nici macar in crysis...in paralel joc si grid care merge cu 60+ fps si constant. De la temp nu poate fi(am max 50 si pl video si proc-la fel ca in alte jocuri de altfel), nici de la driver 8.12 care e super stabil n-am avut probleme in nici un joc...am jucat atatea jocuri solicitante la 1680x1050 cu totul max(la 90% din ele) si n-am avut aceasta problema in nici unul - crysis, grid, gears of war, dead space, cod 4 si 5, etc
Am incercat cu totul pe minim cu rezolutie 1280 si la fel scade si sub 20 fps apoi creste pana la 50-60 iar scade si tot asa, agata la greu(DES nu odata la 1min). Deci ce poate fi?
Pai cine stie ce probleme ai cu jocul, vreon virusel acolo de la creck?
Uita-te la mine in profil la PC Specs, mie imi merge chiar la maxim 1680x1050 foarte bine.

Black Man is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2009, 14:01   #242 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Black Man View Post
Pai cine stie ce probleme ai cu jocul, vreon virusel acolo de la creck?
Uita-te la mine in profil la PC Specs, mie imi merge chiar la maxim 1680x1050 foarte bine.
Nu stiu ce poate fi...de virus nu se pune problema, crakul e controlat cu virustotal(30+ antivirusi) + antiv meu, in pc nici atat...am bagat patch 1.2 nu stiu daca de la asta poate fi ca n-am incercat jocul cand l-am instalat fara patch, oricum l-am sters nu merita sa ma tot chinui cand Grid merge/este superb

ps: aceeasi configuratie(pana si HDD ul e acelasi, stiu ca nu are legatura doar remarc ), straniu

takuma is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2009, 19:39   #243 (permalink)
Registered User

eu nu pot sa inteleg de ce nu imi merge jocul, cu toate ca l-am avut mai demult pe acelasi calculator, aceeasi versiune de windows... primesc celebrul mesaj de eroare cu "don't send"... am un Dual Core E7200, placa video NVIDIA 9600GT si 2 gigalai in RAM... astept sugestii...

claudiu8393 is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2009, 02:03   #244 (permalink)
Registered User

aceeasi problema..doar ca eu am... dual core e4600.. 2gb ram ... nvidia geforce 8500 gt :-?? din cerintele jocului ar reiese ca ar trebui sa mearga..:|

br3too is offline    Reply With Quote
Old 20-11-2009, 02:05   #245 (permalink)
Registered User

Eu joc oleaca...apoi se blocheaza. De la ce sa fie ?
Configuratie: E6750 (3,2 Ghz) + 8800GT + 2 Gb RAM + Win XP-SP3.
O trebuit sa dau RESET la calculator...a ramas blocat si imaginea si sunetul.

tapric is online now    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Racing

Thread Tools

Posting Rules