![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Colin McRae: DIRT Resources @ ComputerGames.ro Colin McRae: DIRT Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #24 (permalink) | ||
|
Mda, pe PC jocul e la pamant cu controlul. Eu am jucat o versiune de Xbox 360 care era destinata site-urilor de specialitate pentru preview-uri si jocul mi se pare foarte misto. Acuma astept sa se downloadeze demo-ul de Xbox 360 sa vad daca au schimbat ceva in el. P.S: pe X2 3800+, 2GB RAM, 8800GTS 640MB merge perfect cu totul pe ultra.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
Ha haaa, inseamna ca eu pe sempron2800+ si 9700 pro o sa trag numai screenshoturi .Nu conteaza macar sa-mi fac o idee...in 10 min cica e gata downloadul.
| |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Pe sistemul meu, am ~20FPS cu totul pe maxim. Nu se poate juca. Daca mai reduc performantele ajung la 30FPS, acceptabil. Problema este la cursa cu buggy-uri. Se misca groaznic. Grafica este frumoasa (mai putin efectul ala de blur de care nu am reusit sa scap), insa si cerintele sunt pe masura. Sa vedem versiunea finala, poate aduce niste modificari, macar la control.
__________________ Abit IP35 | Intel Core2 Duo E6320 @ 3GHz | Scythe Infinity | Asus 8800GT 512MB @ Accelero S1 + Antec 12cm | 2 x 2GB Mushkin DDR2 XP2-6400 (996580WX) | 2 x WD5000AAKS + WD 200GB + WD 250GB | Asus 2014 | Chieftec LBX-03B-B-SL | Corsair CMPSU-520HX | Creative Audigy SE | Logitech G5 + QCK ... | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Nu va mai luati dupa textul ala "This demo doesn't represent the quality of the final product". Jocul final asa o sa fie ca grafica si control, fara nici o modificare.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
Pacat de munca depusa pt o asa grafica, in rest totu e abureala, control .sunet, asta e parerea mea. Stati pe-aproape cei care cred ca o sa schimbe controlu in vers full, acelasi joc cu mai multe masini si trasee atat. Eu l-am luat cu peste 2mb pe la ora 14 si ceva. RBR rullz | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
In general, cel putin dpdv grafic, demo-urile nu sunt la nivelul produsului final, lipsesc finisajele si optimizarile, probabil jocul full se va misca si mai bine.Screenshoturile alea arata ok.La control intr-adevar insa, nu prea cunosc cazuri sa fie diferente intre varianta demo si full, a fost mai demult doar la cl03 un patch ptr control parca.
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Toate jocurile bune migreaza catre console,lasand PC`ul deoparte(chiar daca ne arunca si noua o versiune portata)si cum mai toate jocurile de pe consola tind spre arcade si mai easy to play,stricand farmecul gameplay`ului dobandit in variantele trecute.Iar exemple de jocuri care au dat bir cu fugitii de pe PC sunt o gramada.
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
ma bag la un GTR2 ![]() @CrashWith - Cam tot ce trece de pe PC pe consola e stricat.
__________________ Faster than a Tijuana Burrito through a midwestern tourist. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Bucuresti |
In primul rand merge ok, 1280x1024 cu tot ce se poate la maxim pe un Core 2 Duo E6300 , 2 Gb ram si 8800GTS. Merge ok, adik nu sunt probleme, e fluent. Pe traseul cu gravel efectul de blur e cam deranjant, sincer sa fiu. Se poate dezactiva din setari. Masina arata ok(nu impresioneaza mult fata de celelalte colin mcrae). Ce mi se pare interesant si e cu adevarat schimbat e modul in care este facut traseul. Daca va asteptati sa mergeti in viteza maxima, nu aveti nici o sansa si va opriti in tot felul de copacei, pietre si asa mai departe care acum sunt mult mai bine facuti. Tre sa recunosc ca mediul inconjurator arata bine si e finisat(desi am mai sesizat probleme la unele texturi din departare, dar stiu ca mai pateam asta si la vechile jocuri, deci nu sunt surprins). In ceea ce oriveste cum se misca masina.. ehh.. ce sa zic, tre sa ai grija cand faci stanga si dreapta ca te opresti in loc invartindu-te.Nu e chiar ca la vechile colin mcrae cand dadaeai bice, mai tre sa pui si cate o frana, desi te opresti aici in 3 secunde pe loc..hmm.. sper sa mai schimbe ceva la versiunea finala ca e cam ciudat. Se pot face setari din meniu si de asemenea se mai poate umbla in windows. In aceeasi ordine de idei ca altii de aici, nu e sim, ci arcade. Sau poate au vrut ei ceva intre.. oricum, jocul arata ok si se putea mult mai bine. Asta avem.. si cui ii place sau e fan al seriei, se merita jucat(ca oricum o sa il joace) ![]() Meniul este frumos facut, trebuie sa recunosc. Iar la alt tab cand te intorci in joc ramane ecran intr-o frumoasa culoare neagra... ![]() Multiplayer-ul online a mers fara probleme. O sa pun si ceva screenshoate in continuare | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Ultima e cea din aprilie: http://www.softpedia.com/get/System/...ibutable.shtml In alta ordine de idei, mie mi se misca cu 1-2 fps in 1680x1050, pe un 7900gt si core2 6400 cu tot la maxim. Deh, se pare ca e rezolutia prea mare. :b Daca scad, se misca bine, dar e controlul cam ciudat. Poate nu-s obisnuit, nu stiu. Oricum, imi place. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Nu stiu cum voua va merge bine,ca la mine cu sistemul din semnatura nici pe low nu ma pot bucura de un frame rate bun. Cu totul pe low in 640 am 35-40 iar pe cel cu carturile(sau ce or fi alea)am 15-19 fps.Sa nu`ti dai cu tesla`n ........?
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Quote:
Multumesc anticipat!
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - Playstation Network ID - PULIX82 | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
[QUOTE=GEGE;37154068] Quote:
vezi ca ala e 9500 modat nicidecum 9700 . Eu cred ca o sa joc direct jocul ca nu am tava
__________________ Daca nu esti destul de mare pentru a rezista criticii , nu esti suficient de mare pentru a merita lauda. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |