![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Colin McRae: DIRT Resources @ ComputerGames.ro Colin McRae: DIRT Review @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
| Quote:
totusi, diferenta de calitate dintre 1024x768 cu totul pe high si 1280x960 cu totul pe ultra nu e atat de dramatica incat sa merita scaderea de performanta. ps: e pentru prima oara cand sunt si eu cu sistemul la zi, ca sa zic asa. pana acum jucam cu o intarziere de 1 an tot ce aparea.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Colin McRae Dirt = Big Fart
L-am instalat si m-am jucat online pana m-am cracanat Am ajuns la rank 2!! Am atasat un screen. Dar nu merita oameni buni. E foarte usor si a fost conceput pentru mase... Cei de la Codema$ter$ scot numai petarde ude... Exact ca si celelalte din seria Colin: folosesti frana doar de 3 ori in 3 KM in rest cu pedala (tasta) de acceleratie la maxim.La capitolul grafica nu pot sa ma pronunt pentru ca joc pe minim pe un 7600GT P4 Prescott 2.6 old generation dar mai bine lasau grafica si insistau pe fizica. Nici sunetul nu e stralucit... Back to RBR... Long Life RBR | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
ai ultimii driveri pentru placa video? eu am instalat si gamepad in speranta ca se va ameliora putin controlul. din cite inteleg versiunea de console este mult mai bine pusa la punct. inca o dovada ca gamingul pe pc se duce de ripa
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote: ![]() l.e.: am incercat pe vista si merge (in sfarsit ceva ce merge si pe vista). Cum sunt mai nepretentios de felul meu mi se pare ca se misca acceptabil pe setari relativ high (mai putin shadows si sampling 2x) pe 800x600 Considerand ca pe xp va fi un spor de performanta la care se mai adauga si ceva oc la placa video pot spune ca l-as putea juca fara sa-mi scot parul din cap, lucru care din pacate nu-l voi face. In afara de grafica si meniu bling bling n-am vazut nimic care sa ma atraga. So, unistall cat de curand.
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. Last edited by Ike; 28-05-2007 at 21:49.. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Am jucat si eu demo-ul , trebuie sa recunosc ca e cam bataie de joc . Primul lucru , e de-a dreptul nesimtit cu cerintele grafice. Pe un E 6300 cu 7900GS si 2 gigiei de ram daca dai pe high la 1024*768 are un lag de aproape o sec controlul masinii , iar minim la aceiasi rezolutie se vede de parca joci la 640 . Pe detalii mari totul straluceste de parca mediul incojurator e facut din material fosforescent. Controlul masinii e jenant , adica masina nu prea derapeaza, pe macadam merge de zici ca esti pe asfalt. Controlul mi se pare simplu de tot , bine dupa ce-am jucat RBR pe taste cred si eu . Ahhh are niste frane de aia din F1 cred ca mor de invidie , practic in 5-10 m opresti masina fara probleme. Crad ca iau pus o parasuta in portbagj atat ca nu ti-o si arata . Una peste alta ca sa il citez pe Sorin e o mare bashina . Ahhh acuma stiu ce ma sacaia , e un fel de clona la Xpand rally ca sa nu zic ca e leit .
__________________ Daca nu esti destul de mare pentru a rezista criticii , nu esti suficient de mare pentru a merita lauda. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
si pe ultra tot bine se misca? Asa de curiozitate cate fps-uri ai, de se misca bine? minim mediu maxim daca se poate Ca asa se misca bine si la mine cu 20 de fps-uri , mdea .
__________________ Daca nu esti destul de mare pentru a rezista criticii , nu esti suficient de mare pentru a merita lauda. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
da eu l-am intrebat pe hardcore, ca noi astia suntem mai putin dotati :P , mersi oricum de informatii. Parerea mi-o mentin , e o basina de joc , daca demo-ul la cmr4 ma facut sa cumpar jocul inca de la lansare , demo-ul asta ma face sa cred ca nici nu voi juca jocul .
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
Oh and.. nu stiu ce se intampla dar la cursa cu prostioara aia de masina de teren am probleme mari.. ~20 fps. Sistemul este: BFG 8800GTS OC 550/1600 C2D E6300 1 gb DDR2 Geil Ultra (CAS 4) Gigabyte P965 DS3 Numai probleme am cu sistemul asta.. merge ca dracu' [regret fiecare banut, daca as putea sa-mi iau banii inapoi as face-o fara discutii] | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Sunt constient ca am doar 1 gb ram, dar din cate am observat jocul nu e gurmand din punctul de vedere al memoriei. In plus, nu imi face swap ... lucru ce denota faptul ca nu asta e "buba" in cazul de fata. TOTUSI, majoritatea jocurilor din ziua de azi cer ~2gb ram, asa ca am facut comanda pentru inca 1 gb care trebuie sa ajunga maine. In concluzie, maine am sa va spun daca acel extra ram a ajutat cu ceva sau nu. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |