Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Racing

Notices

Thread Introduction
Colin McRae: DIRT Resources @ ComputerGames.ro

Colin McRae: DIRT Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-05-2007, 15:15   #61 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
pe sistemul meu se misca >60fps in 1024x768 cu totul pe high. incerc diseara un 1280x960 cu totul pe ultra, mai sus nu ma intereseaza oricum.

System profile c/p:
CPU: Intel Core 2 Duo E6600
Cooler: Intel
Mainboard: Asus P5B Deluxe Wifi/AP
Memory: 2 x 1GB DDR2 Team Xtreem
Storage: 120 GB Maxtor
Graphics Card: EVGA 8800 GTS 640 MB
Sound Card: X-Fi Gamer
Display: Dell 21"
Peripherals: Logitech MX310 + Logitech G15 Keyboard
Case: Chieftec + NOISETAKER II 485 W
cu sistemul de mai sus am 26-27 fps (nu scade si nu creste peste valorile astea) in 1280x960, totul pe ultra (sau high, unde nu se exista ultra).
totusi, diferenta de calitate dintre 1024x768 cu totul pe high si 1280x960 cu totul pe ultra nu e atat de dramatica incat sa merita scaderea de performanta.

ps: e pentru prima oara cand sunt si eu cu sistemul la zi, ca sa zic asa. pana acum jucam cu o intarziere de 1 an tot ce aparea.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2007, 16:02   #62 (permalink)
Registered User

Sorin.Faur's Avatar

Colin McRae Dirt = Big Fart

L-am instalat si m-am jucat online pana m-am cracanat Am ajuns la rank 2!! Am atasat un screen. Dar nu merita oameni buni. E foarte usor si a fost conceput pentru mase... Cei de la Codema$ter$ scot numai petarde ude... Exact ca si celelalte din seria Colin: folosesti frana doar de 3 ori in 3 KM in rest cu pedala (tasta) de acceleratie la maxim.
La capitolul grafica nu pot sa ma pronunt pentru ca joc pe minim pe un 7600GT P4 Prescott 2.6 old generation dar mai bine lasau grafica si insistau pe fizica. Nici sunetul nu e stralucit...

Back to RBR...

Long Life RBR
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SorinFaur_Ranking4.jpg
Views:	142
Size:	167.2 KB
ID:	226348  

Sorin.Faur is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2007, 23:18   #63 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Sorin.Faur, RBR este simulator , acesta este Arcade . RBR il joaca doar cei cu adevarat pasionati, iar CM o sa il joace masele .

Mika is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2007, 00:07   #64 (permalink)
Registered User

CrashWith's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sorin.Faur View Post
L-am instalat si m-am jucat online pana m-am cracanat Am ajuns la rank 2!! Am atasat un screen. Dar nu merita oameni buni. E foarte usor si a fost conceput pentru mase... Cei de la Codema$ter$ scot numai petarde ude... Exact ca si celelalte din seria Colin: folosesti frana doar de 3 ori in 3 KM in rest cu pedala (tasta) de acceleratie la maxim.
La capitolul grafica nu pot sa ma pronunt pentru ca joc pe minim pe un 7600GT P4 Prescott 2.6 old generation dar mai bine lasau grafica si insistau pe fizica. Nici sunetul nu e stralucit...

Back to RBR...

Long Life RBR
Sunetul e foarte bun,daca ai cu ce sa`l asculti.
Intel Quad 6600 - CPU Cooler Thermaltake BigTyp 120 VX - Abit IP35Pro - 4x1Gb DDR2 800 A-Data Vitesta - Inno3D 8800GT - Raptor 36,4G - Western Digital 320G - Maxtor 200G - ViewSonic VG2230wm 22" - Logitech Z2300 - X-Fi Xtreme Gamer - Mouse Microsoft Habu - Pad FUNC 1030 Surface MBA Limited Edition - Sursa server Enlight 600W - Case Lian Li PC-7BYCF.

CrashWith is offline    Send Message via Xfire to CrashWith Reply With Quote
Old 27-05-2007, 00:20   #65 (permalink)
Andyno

Alex2007's Avatar

Are eax 5.0

Alex2007 is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 15:57   #66 (permalink)
Registered User

CS-LAND's Avatar

Eu l-am instalat si cand lansez executabilul nu se intampla absolut nimic.
Ma uit la procese, este acolo.. consuma 50 din CPU si cam 40K din memorie.
Am P4 la 3.4GHZ, 1GB Ram, Radeon X800XL 256 pe PCI express.

Aveti idei?

CS-LAND is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 18:39   #67 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

ai ultimii driveri pentru placa video?

eu am instalat si gamepad in speranta ca se va ameliora putin controlul. din cite inteleg versiunea de console este mult mai bine pusa la punct. inca o dovada ca gamingul pe pc se duce de ripa
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 19:46   #68 (permalink)
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by CS-LAND View Post

Aveti idei?
Placa ta n-are P.S 3.0. Sorry...

C.@M. is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 21:02   #69 (permalink)
Ike
Nick anterior: FullMetal

Ike's Avatar

Quote:
Originally Posted by C.@M. View Post
Quote:
Originally Posted by CS-LAND View Post

Aveti idei?
Placa ta n-are P.S 3.0. Sorry...
A mea are si face la fel, mai putin consumul a 50% din cpu
l.e.: am incercat pe vista si merge (in sfarsit ceva ce merge si pe vista). Cum sunt mai nepretentios de felul meu mi se pare ca se misca acceptabil pe setari relativ high (mai putin shadows si sampling 2x) pe 800x600 Considerand ca pe xp va fi un spor de performanta la care se mai adauga si ceva oc la placa video pot spune ca l-as putea juca fara sa-mi scot parul din cap, lucru care din pacate nu-l voi face. In afara de grafica si meniu bling bling n-am vazut nimic care sa ma atraga. So, unistall cat de curand.
Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck.

Last edited by Ike; 28-05-2007 at 21:49..

Ike is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2007, 01:27   #70 (permalink)
Registered User

ROEDxTzaca's Avatar

Am jucat si eu demo-ul , trebuie sa recunosc ca e cam bataie de joc . Primul lucru , e de-a dreptul nesimtit cu cerintele grafice. Pe un E 6300 cu 7900GS si 2 gigiei de ram daca dai pe high la 1024*768 are un lag de aproape o sec controlul masinii , iar minim la aceiasi rezolutie se vede de parca joci la 640 . Pe detalii mari totul straluceste de parca mediul incojurator e facut din material fosforescent. Controlul masinii e jenant , adica masina nu prea derapeaza, pe macadam merge de zici ca esti pe asfalt. Controlul mi se pare simplu de tot , bine dupa ce-am jucat RBR pe taste cred si eu . Ahhh are niste frane de aia din F1 cred ca mor de invidie , practic in 5-10 m opresti masina fara probleme. Crad ca iau pus o parasuta in portbagj atat ca nu ti-o si arata . Una peste alta ca sa il citez pe Sorin e o mare bashina . Ahhh acuma stiu ce ma sacaia , e un fel de clona la Xpand rally ca sa nu zic ca e leit .

ROEDxTzaca is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2007, 16:33   #71 (permalink)
Follow me

ROEDxEonVDK's Avatar

hehe Tzaca poate se vor putea porta traseele din CMR in RBR traseele mi se pareau ok

ROEDxEonVDK is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2007, 00:57   #72 (permalink)
Registered User

hardcore's Avatar

hmm am bagat si eu demoul, misto grafica, controlul masinii lasa foarte mult de dorit, probabil este default modul arcade, in eventualitatea ca exista si un mod simulare.
se misca bine in 1280x1024 cu detaliile pe high . pe un e6420 +2gb + 7900gt.

hardcore is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2007, 22:40   #73 (permalink)
Registered User

ROEDxTzaca's Avatar

si pe ultra tot bine se misca? Asa de curiozitate cate fps-uri ai, de se misca bine? minim mediu maxim daca se poate
Ca asa se misca bine si la mine cu 20 de fps-uri , mdea .

Old 05-06-2007, 22:59   #74 (permalink)
Registered User

gremlinsro's Avatar

se misca cu minim 40 pe sis din semnatura ... cu absolut totul la maxim mai putzin AA si blur disble ca nu il suport...

gremlinsro is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2007, 23:10   #75 (permalink)
Registered User

ROEDxTzaca's Avatar

da eu l-am intrebat pe hardcore, ca noi astia suntem mai putin dotati :P , mersi oricum de informatii. Parerea mi-o mentin , e o basina de joc , daca demo-ul la cmr4 ma facut sa cumpar jocul inca de la lansare , demo-ul asta ma face sa cred ca nici nu voi juca jocul .

Old 06-06-2007, 21:48   #76 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by gremlinsro View Post
se misca cu minim 40 pe sis din semnatura ... cu absolut totul la maxim mai putzin AA si blur disble ca nu il suport...
Ce rezolutie? Pentru ca eu, cu setarile mentionate de tine. 1280*1024 am MAXIM 40 fps, cu o medie de ~34 fps, si un minim de 29. si asta e la cursa aia cu Subaru, pentru ca in celelalte am framerate-uri mai mici.

Oh and.. nu stiu ce se intampla dar la cursa cu prostioara aia de masina de teren am probleme mari.. ~20 fps.

Sistemul este:
BFG 8800GTS OC 550/1600
C2D E6300
1 gb DDR2 Geil Ultra (CAS 4)
Gigabyte P965 DS3

Numai probleme am cu sistemul asta.. merge ca dracu' [regret fiecare banut, daca as putea sa-mi iau banii inapoi as face-o fara discutii]

Pantsless is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2007, 22:36   #77 (permalink)
combat chicken

bau_bau646's Avatar

pei daca ai doar un giga ram...e putn comparativ cu puterea procesorului si a placii video.

bau_bau646 is offline    Reply With Quote
Old 06-06-2007, 23:53   #78 (permalink)
Registered User

Sunt constient ca am doar 1 gb ram, dar din cate am observat jocul nu e gurmand din punctul de vedere al memoriei. In plus, nu imi face swap ... lucru ce denota faptul ca nu asta e "buba" in cazul de fata.
TOTUSI, majoritatea jocurilor din ziua de azi cer ~2gb ram, asa ca am facut comanda pentru inca 1 gb care trebuie sa ajunga maine. In concluzie, maine am sa va spun daca acel extra ram a ajutat cu ceva sau nu.

Pantsless is offline    Reply With Quote
Old 08-06-2007, 18:37   #79 (permalink)
VY Canis Majoris

punisher's Avatar

pe ce placa video care are suport dx 9.0 o merge perfect ?!

punisher is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2007, 11:55   #80 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

a64@2700mhz, 7900gs oc, 2gb ram, merge prost

pmk is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Racing

Thread Tools

Posting Rules