Buna seara. A jucat cineva jocul ? Cum i s-a parut ?
Buna seara. A jucat cineva jocul ? Cum i s-a parut ?
The life is beautiful with Games!
La fel de trist ca toate celelalte SEGA Rally. Arcade ordinar, masini care merg ca un sapun scapat pe gresie, grafica trista.
Ah, si mi se misca infect pe Vista.![]()
I need new haters, the old ones are starting to like me.
Cel mai frumos este ca nu poti configura tastatura,nu ca nu ar fi sublim sa accelerezi cu "A", sa frinezi cu "Z", sa iei curbe cu "," si "."![]()
Last edited by fozoms; 22-09-2007 at 23:10.
Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta
Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior
eu am jucat demo-ul pe consola, si mi s-a parut destul de okay joculbine, pe pc poate e altceva
![]()
Originally said by Murphy the Bear
Girls and Frogs reserve the right to change their minds – often.
RIP Marco Simoncelli
PC Garage Discount 1% SIDY4276
da,e cea mai folosita,deja nu mai e de mult in tendinte sa folosesti sagetile directionale....![]()
Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta
Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior
Am si eu o problema cu acest joc. Pe mine, la sfarsitul instalarii jocului, ma trimite pe pagina http://segapass.sega.com/rally/patch/en/ de unde ma pune sa descarc un patch. Intrebare : este virus sau legitim acel patch ?
Grafica mi se pare ok, mai ales masinile. In schimb daca vreau sa virez stanga sau dreapta, masina se intoarce cu 90 de grade, si nu exista nicaieri o setare de sensibilitate.
Faptul ca e arcade nu-i o problema, e traditia seriei, insa felul cum te lovesti de o bariera invizibila pe margini arata urat...
The hottest under the sun
are sega.com in coada, deci e bun![]()
Arată ca şi FR3, dar e mai slab ca el.
Imi spune si mie cineva cum schimb rezolutia la jocul asta ? Ca la Video nu am decat setarea de Brightness si inca 3 setari inutile.
Nu are un fişier de tip config în folderul unde ai instalat jocul?![]()
OClaudiu: exista un launcher al jocului - ceva de genul SegaRallyLauncher.exe, cu el setezi rezolutii si detalii grafice.
[Sparkky] anybody alive?
[Tigga] nope, the zombie apocalypse came. you would have thought we'd all be ready for it, given it's a fairly common game type
[Tigga] but no, we all got zombiefied
[Tigga] you're the only one left, apart from the dude who will sell you guns
Pfff, ce petarda de joc din cauza sensibilitatii :\ Ma duc din sant in gard si invers, numai pe 5 si 6 am iesit, il paste un uninstall.![]()
i5 2400, Box, ASRock P67 Pro3 rev.B3, 4GB Kingston DDR3 1333Mhz, BFG GTX275 OC, Raidmax Sagitta, Corsair CX500, LG L226WA-WN
Bookmarks