brat Need for Speed Undercover
Page 1 of 38 123411 ... LastLast
Results 1 to 20 of 752

Thread: Need for Speed Undercover

Inchizitor Bossman's Avatar

Need for Speed Undercover

În cadrul unei întâlniri cu investitorii companiei, John Riccitiello - CEO Electronic Arts - a dezvăluit că publisher-ul american va lansa la sfârşitul acestui an Need for Speed Undercover, singurele informaţii oferite momentan fiind faptul că povestea va fi mai detaliată, iar stilul asemănător cu cel al filmelor de acţiune, cum ar fi The Transporter.
    Big surprise
    This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.

Paladin Sir Andrew's Avatar
    ce or mai scoate astia. ca incet incet seria a lasat de dorit incheind "apoteotic" cu prost street pe care nici nu l-am terminat si nici nu cred ca il voi termina.
    When There's No More Room In Hell The Dead Will Walk The Earth...

Nick anterior: Dj_B Ciuby's Avatar
    pai daca ii zice undercover, probabil o sa fii un politist sub acoperire si il vei prinde pe seful gastii care organizeaza niste curse ilegale de masini, in care mor oameni si unde se invart foarte multi bani murdari

merge?
    Angajez programator HTML/PHP/MySQL pe perioadă nedeterminată. Se cer cunoștințe de nivel mediu și inteligență!

combat chicken bau_bau646's Avatar
    iar stilul va fi asemănător cu cel al filmelor de acţiune, cum ar fi The Transporter.
    omglolkthxbye?

Registered User FieryLoki's Avatar
    Nici eu nu l-am terminat 100% pe ultimul. In ceea ce priveste noutatea asta, cred ca singurul lucru care l-ar putea scoate putin din... groapa ar fi un scenariu de film si niste actori cunoscuti.

Registered User PigBrother's Avatar
    Quote Originally Posted by bau_bau646 View Post
    omglolkthxbye?
    Asa am zis si eu. Apoi mi-am adus aminte de Driver, deci ii mai dau o sansa.
    I need new haters, the old ones are starting to like me.

uninstitutionalized sociopath Nicky_Santoro's Avatar
    Daca nu baga optiunea de REPLAY si bord tot degeaba. Asteptam screen-uri
    I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Playstation Network ID - PULIX82

JB
    JB is offline
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ JB's Avatar
    Sper ca va fi ca nfsmw, caci carton si prost reet nu mai joc nici daca ma platesti.
    __/||||||||

Nick anterior: Dj_B Ciuby's Avatar
    sper ca va fi ca Porsche
    Angajez programator HTML/PHP/MySQL pe perioadă nedeterminată. Se cer cunoștințe de nivel mediu și inteligență!

Marca Inregistrata Sandman's Avatar
    I think I'm gonna be sick
    The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Nick anterior: sergiulik90 Sergiu Gh.'s Avatar
    care ati jucat Alarm for Cobra 11 Crash Time ? acolo te infilterzi in gasca unor raceri si ii prinzi

JB
    JB is offline
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ JB's Avatar
    Quote Originally Posted by Ciuby View Post
    sper ca va fi ca Porsche
    De la nfshp2 tot speram... dar de la EA niciodata nu o sa mai vedem asta! seria nfs a luat-o intr-o cu totul alta directie.

Quote Originally Posted by Sandman View Post
    I think I'm gonna be sick
    right
    __/||||||||

Antibăsist MYSTIK's Avatar
    Quote Originally Posted by Ciuby View Post
    sper ca va fi ca Porsche
    nu se poate, pt ca atunci s-ar plange toata pustimea ca nu poate completa factory driver
    si in plus, ne-ar placea sa-l jucam, ceea ce se pare ca nu e in interesul EA. trebuie sa ne placa vizual, nu ca gameplay.
    un comment frumos:
    FlamingCarrot
    15-Nov-07 15:25:37

EA Sports - Its in the bin
    http://www.eurogamer.net/article_dis...ticle_id=87663
    Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
    Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
    Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.

Registered User PigBrother's Avatar
    Lasa ca si NFS:PS a fost destul de greu si l-au injurat toti pokemonii ca nu pot conduce.
    I need new haters, the old ones are starting to like me.

DG
    Ehee, daca l-ar face ca Driver (1), ce frumos ar fi. Pe de alta parte, ar fi o rupere totala de restul seriei, ar fi un joc diferit. Nu ca ar fi un lucru rau.
    Astept niste pics/vids, inainte de a zice ca "I'm gonna be sick". There's still hope in there. Cu Spore si Dead Space, inca mai am o urma de speranta in EA.

Marca Inregistrata Sandman's Avatar
    Quote Originally Posted by Dead Ghost View Post
    Astept niste pics/vids, inainte de a zice ca "I'm gonna be sick".
    Vrei sa caut pe forum posturile cu "sa speram" si reactia de dupa cu "ce parnaie de joc" de fiecare data cand s-a anuntat cate un NFS nou?
    The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

DG
    Pai ba da, asa e, dar de data asta se pare ca se misca ceva pe acolo:

According to GamesIndustry.biz, the Vancouver-based Need For Speed developers have been slaving away on a brutal 12-month dev cycle for each entry in the series. Admitting that Need For Speed: Pro Street was just "okay", Riccitiello says that they've since added more staff, split the team in half, and put them on 24-month cycles, a winning formula that will hopefully make NFS: Undercover better than "okay."

Registered User Weezer's Avatar
    Mie mi-a placut felul cum a fost realizata cariera in ProStreet. Era foarte potrivita pentru un joc de racing. Daca ma streseaza iar cu specimenele alea de prin jocurile vechi nu cred ca ma ating de el.
    Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.

Registered User RDCenemy's Avatar
    Off-topic: LoL Bossman te-ai hotarat sa rupi firul topicului Seria Need For Speed? Poate e totusi mai bine asa ca sa se poata separa putin discutiile. Threadul ala era deja monstruos cred ca de-aia tot pica forumul in ultima vreme (sau am fost eu caz izolat?)

On-topic, sau mai bine zis Under-Topic

Cum s-a scris deja si pe N forumuri din strainatate: ce sanse ar fi ca storyline-ul sa se apropie de ideea din The Fast and The Furious? Adica motivele de acolo au fost preluate acum 4 ani cu succes, de ce nu ar merge acum si story-ul?

Multi s-au speriat deja ca ar putea fi similar cu GTA4 in ceea ce priveste misiunile dar ma indoiesc ca va fi asa. Un story bun ar putea genera misiuni f. variate si care ar face macar modul single player mult mai putin plicticos ca cele din ultimele titluri.

Posibilitatile descrise de aceste franturi de informatii sunt interesante si cu siguranta EA face si in 2008 ce stie cel mai bine. Sa isi incite publicul. Chiar si 4-5 fraze despre noul titlu au generat un val de articole pe toate site-urile dedicate seriei respectiv zeci de posturi pe threadurile din forumurile "de specialitate".

E clar ca exista o oarecare "dependenta", fie ea si masochista, de aceasta serie.
    PGL - Need for Speed League
    PGL-NFS Forum

Registered User
    Sa speram totusi ca cei de la EA vor face un NFS mult mai frumos decat NFS Pro Street Ultimul.....Sa il faca in stil NFS Carbon dar sa fie la Cariera atat de greu cum e la NFS Pro Street fara DRAGURILE ALEA....care is absolut inutile........sa faca DRAG ca la NFS MOST WANTED....==>Cel PUTIN ASTA E PAREREA MEA!!!!

-----------------------------------------
    Astept si parerile voasTre in CONTINUARE

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 38 123411 ... LastLast