http://computergames.ro/ro/stiri/vie...siunea-pc.html
vine si asta; 2-ul a fost exceptional dupa parerea mea si speram ca cel nou sa fie si mai bun, daca nu la fel de bun![]()
http://computergames.ro/ro/stiri/vie...siunea-pc.html
vine si asta; 2-ul a fost exceptional dupa parerea mea si speram ca cel nou sa fie si mai bun, daca nu la fel de bun![]()
e acelasi joc ca flatout 2.
are in plus o grafica ceva mai buna si widescreen support.
nu masini noi. nu trackuri noi.
Are si "new gameplay modes". Oricum n-am mai jucat nimic asa de bun ca Flatout 2.
Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.
imi doresc totusi sa introduca niste curse prin zapada si gheata ca in primul flatout ... si poate mai trag o serie de melodii rock ca soundtrack-ul din 2 e demential
11 iulie parca data lansarii joculetului? Abia il astept. Daca o sa aiba aceeasi optimizare exemplara ca si Flatout 2, o sa il joc la 1360 * 768 cu 8xAA .... ohhhh... ce superb arata Flatout 2 pe setarile astea... sa nu mai vorbesc de cum o sa arate Ultimate Carnage![]()
HTPC: Mobo: Asus P8Z68-V PRO| CPU: Intel Core i5-2500k | RAM: 2 x 2 GB DDR3@1600Mhz Kingston HyperX | Intel SSD X25-M 80GB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | PSU: CM GX 750W | Case: BitFenix Colossus Window Venom | Periferice: Razer Arctosa | Imperator | Destructor
Gaming: Sony PS3 320 GB, 2 x DS3, 2 x MOVE | Xbox 360 250 GB | Display: Panasonic 50VT20 | Sound: Logitech Z5500
sa vedem daca o sa apara...ca s-au mai zis de unele jocuri care nu au aparut...plus ca pe oficial nu exista developer blog sau ceva asemenea..va faceti sperante degeama..totusi FO si FO2 ROCKS![]()
Daca n-are blogg nu inseamna ca nu apare.![]()
Nu o sa apara si pentru PS3.
11 iulie e data lansarii, dar daca imi aduc bine aminte l-au mai amanat o data, parca prin februarie ziceau ca data lansarii va fi prin martie.
Mult l-au tot amanat. Sper doar ca au facut-o ca sa adauge continut nou fiindca varianta de Xbox 360 e aproape identica cu FlatOut 2 de pe PC.
Gata. A aparut jocul!!!
Lam luat si eu,l-am instalat ...nu-mi place,controlu masinii e ok,grafica e naspa ....gameplay de nota 5![]()
Mie mi se pare unul dintre cele mai distractive si mai reusite jocuri cu masini.
Bla...Bla...Bla...
super tare, amuzant si plin de adrenalina...exact ca 2
Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!
Grafica naspa ?... aaa .. daca nu are Cry Engine 2 e o varza .. am uitat.
anyway lasand la o parte genul asta de commenturi, mi-a intrecut asteptarile ... un Flat Out 2 mai bun .. si asta spune tot![]()
Nu are LAN multiplayer, doar cu Windows Live! si product key...![]()
[ipocrit]Nu vă mai irosiţi viaţa în faţa calculatorului![/ipocrit]
am si eu o problema ! cand sa intru in joc imi da eroarea asta display adapter doesn't suport bleding D3DFMT_A16B16G16R16F format (required)
Terminat vreo treime din el. Dacă seria NFS va continua să se scalde în mocirla în care au luat naştere ultimele aparaţii, mai bine îşi plasează un şut în posterior şi nu mai iese pe piaţă aiurea.![]()
Mi se pare beton jocul. Grafica e superba, mult peste ce ofera versiunea de xbox 360. In 1920 * 1200 cu 4xAA totul la high jocul este o splendoare. Si se misca exemplar. Foarte reusit jocul. Grafica / gameplay / fizica / optimizare. Totul de nota 10.
HTPC: Mobo: Asus P8Z68-V PRO| CPU: Intel Core i5-2500k | RAM: 2 x 2 GB DDR3@1600Mhz Kingston HyperX | Intel SSD X25-M 80GB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | PSU: CM GX 750W | Case: BitFenix Colossus Window Venom | Periferice: Razer Arctosa | Imperator | Destructor
Gaming: Sony PS3 320 GB, 2 x DS3, 2 x MOVE | Xbox 360 250 GB | Display: Panasonic 50VT20 | Sound: Logitech Z5500
Gameplay-ul nu e de 10, mai are bug-uri destule, dar în rest e un joc bunicel.
Bookmarks