![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | MotoGP 08
Salutari, Cine a testat jocul ? impresii .. pareri .. personal m-am jucat maxim 30 min la un amic si ... diferente de simulare fata de MotoGP'07 .. si aici ma refer la franare (spatele aproape nu conteaza..), virare.. accelerare.. o fizica diferita.. oare in mai bine .. ? Numai bine | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
mie unul imi place.Mi-a placut foarte mult 07 (eram bun la el,etc).Grafica este clar imbunatatita,challenge-urile sunt ceva mai dificile pe nivelul max de dififucltate (control),adica simulation.Odata ce te-ai prins de gameplay si cum se desacurca motorul in curbe,pe ploaie,etc. o sa-ti placa | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Maramures |
Si eu il joc f mult. Fata de jocurile din anii trecuti, acesta este mult mai realist, din punct de vedere al comportamentului motocicletei.....handling. E si distractiv, mai ales daca esti pasionat moto si MotoGP. De f multe ori sunt curse stranse. Joaca careva cu ghidon de ala? Sau cu gamepad? Stiti unde gasesc un ghidon moto pt pc? | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Maramures |
Nu este sim x% ci doar "arcade", "advanced" si "simulation". Eu joc pe simulation cu viteze manuale (dar vitezele nu conteaza ca is manuale sau automate)...asa ca o sa incep sa postez timpii. Incepem cu Quatar. Screenshot neaparat.... Deci: 1. Simulation handling 2. Screenshot sa dovedeasca timpul pe tur 3. Orice pilot vrem noi din clasa MotoGP (nu career) Mai ziceti si voi. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
2. Screenshot sa dovedeasca timpul pe tur - propun si adaugare fisier GHOST 3. Orice pilot vrem noi din clasa MotoGP (nu career) - nu am inceput career asa ca nu am plangeri la acest capitol .. doar de adaugat ca modul in care este facut turul sa fie TIME TRIAL ![]() 4. SETUP-ul la alegere drive fast | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |