![]() |
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Maramures |
Apoi cu 2 secunde in plus inseamna ca nu ai ce discuta cu mine... ) Ar fi f fain daca am putea juca online......cum zice Rossi cand e slab in calificari "the race is a total different thing". Pacat ca nu am jocul original si nu am serial de jucat online
| ||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | salutari, am sa pun un timp pe jerez cat mai curand ma scuzati insa sunt in proces de refacere dupa sarbatorile astea.. ![]() deci pana acum avem un 1.28.421 si 1.30.588 salutari razvan si sper sa te integrezi bine in acest micut hotlap competition | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
incearca sa pui si un timp pe LOSAIL .. ca sa fie tot tacamul complet o luam in ordinea circuitelor din MOTOGP .. ideea este ca timpii sa fie facuti in "time attack" si "SIMULATION handling".. din cate am observat ai timpi facuti cu ADVANCED .. cum avem un set de reguli definit te rog sa te conformezi lor ![]() numai bine | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
respect .. inseamna ca esti de-al nostru .. cine se aseamana se aduna ![]() diseara ma pun pe jerez sa fac ceva timpi.. trebuie sa recunosc ca cel mai serios dintre noi este vladut care deja are 2 circuite la activ unde a postat primu timpi .. bravo .. felicitari | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
Cand am timp joc cate un time trial....cand nu, imi fac E f fain jocul....realist si distractiv (am si motocicleta in realitate si cat de cat imi dau seama de asemanare)....mi se pare mult peste celelalte MotoGP-uri facute de Climax (in materie de handling si atmosfera generala)....Asta e facut de italieni si se vede....parerea mea. Am jucat deja 5 sezoane la career si fiecare cursa a fost interesanta.Acuma is iar la 125cc hard career, inceput de la zero, cu motor naspa, si abia intru in top 10 deocamdata, dar ma distrez foarte fain....manual gears si sim handling bineinteles. Vreau sa imi iau un controller din ala moto ca un ghidon...uitati: Accesoriu gaming Gembird Motorbike Simulator - Accesorii gaming aveti careva asa ceva? E f ieftin asta, si cred ca e naspa, dar altul nu am gasit. Aveti careva asa ceva? Ce parere aveti? | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
mai bine ramai la tastatura .. sincer dispozitivul ala e prastie ![]() cat despre pasiunea noastra.. fain .. ai motocicleta .. poate iesim sa dam o tura pana la Brasov via CHEIA ![]() incerc sa fac ceva timpi pe jerez.. si este ora 00:26.. pfiuu | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
Atunci un Xbox 360 controller tot imi iau, ca are 2 butoane progresive, si la accceleratie ar fi ideal...numa sa suporte jocul acceleratie progressiva....ca deocamdata tot lovesc des pe acceleratie ca masina de cusut, din ce in ce mai des spre iesirea din viraj....lol
| ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
l`am instalat si eu,si vad ca nu trece de 30km/h ![]() Trebuie sa schimb viteza?Ca am incercat toate butoanele si degeaba.E prima oara cand ma ating de un joc cu motoare,care`i smecheria ? M`am uitat la controale,dar ..
__________________ nick anterior : ionutzhihi E8400,4GB DDR2,HD4870 1GB,VISTA SP1 | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Era pe automat , am schimbat pe manual,mergea sa schimb vitezele pe S da` mai mult de 70 nu prindeam...si vad ca toti mergeau asa usor ,am asteptat crezand ca asa e primu` lap dar tot asa incet merge ..:| Dupa am dat pe automat si tot asa,merge incet
__________________ nick anterior : ionutzhihi E8400,4GB DDR2,HD4870 1GB,VISTA SP1 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |