![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Maramures |
Quatar e gata demult. Am trecut deja la Jerez. Dar daca tot veni vorba...1.46:575 Casey Stoner.....da ar trebui sa nu se mai puna....ca a trecut etapa Am un Hornet 600 din 2001, am vreo 8000 km, primu sezon. Am fost si la MotoGP in Brno si Valencia, deci, pasionat. Voi ce motoare aveti? De unde sunteti? | ||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 |
Qatar e gata demult nu Quatar, vad ca nu esti destul de pasionat .Cred ca si peste 1 an daca ar pune un tip, timp pe "quatar" eu as spune tipului bun venit. Bucuresti nsr 125 - 3500 km. si vro 100, 150 km pe un hornet 600, 2002. Bafta in continuare. | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Quote:
perioada de trecere de la un circuit la altul ar trebui sa fie de 2 sap.. deci suficient timp momentan ma joc pe jerez si incerc sa scot un timp competitiv.. numai bine | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
Mi-am reinstalat Windowsul si acuma toate motoarele imi merg cu 30 la ora..rar cand ajung la 60. Chiar si in cursa, toata lumea merge cu 30 la ora...e interesant si asa dar totusi.....stiti ceva solutie in afara de reinstalarea jocului? Nu sunt singurul care pateste asa la reinstalarea windowsului. Cred ca am dat DVD la un prieten ca nu il gasesc...
| ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | problema motogp 08
am o mare problema,am jocul original dar nu pot intra pe room uri nici sa creez imi intra in lobby vad servere dar nu pot intra pe ele imi da lost connection to the online server ,daca cineva imi poate da un sfat ceva (nu am router ,firewall am conexiune de la rds 10 mb) va multumesc anticipat
| ||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by damian999emil; 11-03-2009 at 22:05.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
Ca sa nu mai mearga motoarele incet, este un fisier cruise.dll care rezolva problema. Faza e ca antivisurul vede acest fisier drept virus, si trebuie dezactivat pana il copizei. In rest, nu mai joaca nimeni? Sau asteptati MotoGP 09/10? ---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:08 ---------- | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |