brat Need for Speed SHIFT
Thread Introduction
Page 1 of 91 12341151 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1812

Thread: Need for Speed SHIFT

audiophile billy boy's Avatar

Need for Speed SHIFT

este jocul la care lucreaza baietii sa il scoata in noiembrie.eu zic ca va fi o prostie si mai mare
    "The development of this title started after ProStreet",deci 2 ani de zile la un joc
    http://forum.computergames.ro/223-co...ro-2000-a.html vand casti pentru trance/house si placa de sunet

Nick anterior: Necromonger Necro's Avatar
    Ai uitat sa ne dai un link sa vedem cine se ocupa de el desi cred ca va fi o mare porcarie asa cum ne-au obijnuit.

Registered User Weezer's Avatar
    Ziceau ca renunta la seria asta...
    Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.

Registered User
    Come on man,nu baga spaima in lume.Am crezut ca se terminase cu seria rateurilor.Sper ca nu va mai fi un nfs pana o companie serioasa va prelua seria.

Hecăru' Philips's Avatar
    din cate stiu eu au avut vanzari destul de mari cu undercover, asa ca era de la sine inteles ca EA va mai incerca sa mulga ceva bani de pe urma seriei
    Get a women and you will see it's nice.
    Sir Andrew

Registered User Flame's Avatar
    eu stiam invers

Registered User
    Eu tot sper sa termine cu porcaria asta de abordare a seriei NFS. Fiecare noua aparitie pastreaza aceasi reteta idioata (punctul meu de vedere desigur) .
    Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower

Nick anterior: Ionut94 yO_kInG's Avatar
    De ar fi Nfs XIII ca vechile NFS-uri(NFS 1-6)bine ar fi...sa fie ca Test Drive Unlimited......dar degeaba imi fac vise.Tot dupa"aceeasi reteta"va fi facut .

S.T.A.L.K.E.R.™ Sir Dracu's Avatar
    Quote Originally Posted by philips za kid View Post
    din cate stiu eu au avut vanzari destul de mari cu undercover, asa ca era de la sine inteles ca EA va mai incerca sa mulga ceva bani de pe urma seriei
    Stii prost.Undercover a vandut doar 45% fata de prostreet care e ra cel mai prost la vanzari pana la nfs 12
    Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!

Registered User tchouwbaka's Avatar
    "The development of this title started after ProStreet" adica in paralel cu Undercover :lol:

Ok then, o sa fie un kkt, si sper sa incheie licenta, sau ma rog cel putin reteta imputita...da parca EA a transferat proiectul la Criterion nu ? (baietii care fac Burnout) ?

News: Rumor: Need for Speed Devs Being Reorganized, Moved; Criterion to Help Develop? - Kombo.com

Sperand sa ridice nivelul, eu ma intorc la GRiD

Paladin Sir Andrew's Avatar
    ce sa mai mulga? fanii vechi ai seriei s-au oprit la Prostreet. Undercover si Prostreet sunt jalnice. Si-au batut joc de serie. In loc sa scoata un joc foarte bun intr-o perioada de timp mai mare, aleg sa scoata kakaturi anuale. obraz de porc ce sa mai...
    When There's No More Room In Hell The Dead Will Walk The Earth...

Registered User Racon's Avatar
    Nu vad rostul la inca un NFS ! Nu merita.
    Join the CREED!

Registered User Weezer's Avatar
    Quote Originally Posted by Sir Andrew View Post
    ce sa mai mulga? fanii vechi ai seriei s-au oprit la Prostreet. Undercover si Prostreet sunt jalnice. Si-au batut joc de serie. In loc sa scoata un joc foarte bun intr-o perioada de timp mai mare, aleg sa scoata kakaturi anuale. obraz de porc ce sa mai...
    De parca Most Wanted si Carbon erau niste capodopere.
    Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.

Registered User kaya47's Avatar
    cel mai fain a fost nfs 2 cand eram mic, apoi am jucat si 1 ) eram prea mic cand aparuse si deaia.. 3 avea grafica superba... 4 imi sacada putin ... apoi porsche... excelent jocul! grafica, jucabilitate, tot. era f real. puteai da si cu semnalizarea, avarii.. etc. nfs 6 m-am jucat putin.. apoi underground. heh... o noutate. a fost excelent nfs underground. toata reteaua, tot cartieru, tot clujul, toata tara si lumea juca jocul asta si ne comparam masinile cat de personalizate sunt. excelent.. apoi underground 2... a fost ca si 1 doar cu grafica putin mai buna... de acolo........ s-a dus seria in jos. tot aceleasi personalizari, vinyluri, vopsele, jenti... aceeasi idee. a fost un succes odata, hai sa zicem si a doua. da dupaia... m-am saturat. undercover? un rebut total. un jeg. un kitcsch. vreau sa mai apara seriile vechi, simulatoarele acelea gen porsche.. sa simt ca conduc, nu ca in undercover de alerg cu 500 la ora si iau curbele cu 400. vreau ceva bine lucrat si cu simt. in jocuri se puneau odata suflet acum se pun gigabytes sintetici

Nick anterior: ollama oLlamaFavilla's Avatar
    ca o paranteza....e jante, nu jenti. Nu fac io pe desteptu' dar vad greseala asta peste tot.
    e bine ca nu e rau

Andyno Alex2007's Avatar
    o janta, doua jenti
    gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

e bine ca nu e rau

Registered User kaya47's Avatar
    ai dreptate, voi incerca sa retin mersi

Registered User wantedhacker's Avatar
    Eu am incercat de la nfs1 incoace, dar nu neaparat in ordin, am inceput cu nfs3, nfs underground mi-a placut ca AI-ul era bine facut, iar la underground 2 mi-a placut ca aveai de unde alege sa modifici masina dupa plac si te puteai plimba prin oras. Most Wanted mi s-a parut cireasa dupa tort: puteai sa te plimbi prin oras, aveai politie, un storyline ca atare, masini destule, upgrade-uri cat de cat. Nfs Carbon a fost frumusel, dar povestea prea de film(fapt care a continuat si in seriile urmatoare) si oras cam de cacao, desi era o copie oarecare dupa cel din underground 2, parca-i lipsea atmosfera. Pro Street mi s-a parut jegul suprem, control mai nasparlitic ca in ala n-am vazut, si atmosfera din el la fel. Undercover mi se pare pur si simplu un joc nefinisat, are bugg-uri de genul treci prin anumite jaloane si pari o fantoma pentru ele, treci prin ziduri sau ramai in ele(bugguri care nu mai sunt de ceva vreme incoace), grafica e nefinisata, si povestea e de tot..., prea de film.
    Ca ce as vrea eu:
    -baza sa fie nfs mw(storyline, orasel poate, politie,etc)
    -sa faca schimbari de vreme si timp al zilei(noapte/zi)
    -upgrade-uri la masini ca in nfs underground 2
    -sa faca un kit pentru creare de masini de catre jucatori/pasionati, sau macar sa lase o "gaura" prin care sa se poata introduce masini creeate
    -cam atat...

Eu zic ca ar fi misto un sistem evolution ca-n porsche dar cu orice masini. Si sa ai ere cu masini clasice, cu muscle cars, dupaia cu masini sport etc. Fara politie pentru ca in cazul asta se exlude damage-ul si nu mai poti repara si nu mai e asa greu. Si sa nu mai poti da restart cand vrei. In rest sa fie tuningul care a fost si acum si poate cel mai important sa ai multe trasee variate. Ca la porsche Si pe zapada, si toamna si vara Era frumos....
    e bine ca nu e rau

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 91 12341151 ... LastLast