![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Need for Speed SHIFT Demo Download Need for Speed SHIFT PC Review |
![]() |
| | LinkBack (32) | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
| Asa e my bad...nu stiu de avusesem eu impresia ca s-a vandut bine.Oricum chiar si asa cei de la EA nu se vor lasa cu una cu doua si vor continua sa scoata cate un nfs pe an
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Quote:
Ce-mi doresc eu: -damage-ul din porsche -genul de cariera din nfs4:high stakes (sa dai bani pt a intra in cursa+bani pt damage+cursa cu bosuul in care pariezi pe masina )-muzica din underground 1 -test drive-uri gen porsche -etc
__________________ E5200,gigabyte GAP35S3,chieftec 450W,2x2gb Corsair XMS DHX 800mhz,saphyrre HD4770,WD 320 gb 16mb+samsung F3 500 gb 16mb,sb audigy,win7x64 | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Quote:
+ninsoare,ploaie,etc | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
Singurul lucru frumos de la underground in sus e tunning-ul. In rest sunt praf. Eu la Prostreet nu am jucat nici macar o cursa. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Dau invitatii Lockerz, PM me. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
totul este posibil ... pentru mine doar Undercover este o porcarie ... toti am jucat U1 si U2 cum ziceau baietii de mai sus ... cu MW s-a incercat o alta abordare : alt comportament al masinii, politie, un tuning mai altfel ... a fost ceva diferit, Carbon fiind ce a fost U2 pentru U1 ... un joc imbunatatit ... in ceea ce-l priveste pe ProStreet, parerea mea e ca jocul ar fi iesit superb cu munca ... putea fi urmatorul sim al lui EA in aceasta serie ... deja incepuse sa se faca simtita prezenta fine tuning-ului, tunelul de aer era o inovatie care conta si ea ... mai ramanea un tuning pe elemente, in genul SRS, dar mai evoluat, limitarea performantelor masinilor ( putere reala, viteza reala) ... burn la inceptul drag-ului pentru incalzirea pneurilor, iar o alta chestie buna ... Pro Street a avut un potential foarte mare; din pacate iata ce a ajuns ... iar Undercover sa-l joace ei cu Veyron tunat cu ditamai spoilerul in spate ... intr-un joc aerodinamica este lucrata cu finete, in urmatorul .... ce sa mai zic; bufnesti in ras nu alta )))eu imi doersc urmatorul NFS cu numele de Underground 3 si nu numai ... vreau sa vad un U2 de an 2009, inclusiv cu gameplay-ul de U. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Trebuia sa pun o virgula acolo. Au aparut jocuri si simultatoare, si arcate care depasesc Undercover-ul. In NFSa ramas doar numele din ce a fost la inceput. Lumea inca il cumpara fiindca e NFS, dar frumusetea jocului a disparut demult. Initial concepusera jocul ca simulator, iar de la underground, a devenit arcate. Singurul lucru frumos a fost tunningul, ne mai intalnit in jocuri pana la ei, dar s-a saturat lumea si de atat tunning. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
eu unul nu ma voi satura niciodata de tuning ... da, te saturi de el cand se repeta si scade cu fiecare NFS ... ce ofera Undercover ? 4 bodykit-uri dintre care trei se potrivesc precum nuca in perete cu design-ul masinilor, 5 tobe finale, cateva spoilere, 3 hood-uri si ?! doar jantele au ramas the shiat in NFS .. arata demential; normal ca m-am infuriat cand am vazut ca nu au mai bagat de la OZ Racing, dar oricum ... tuning-ul de-abia e la inceput in jocuri ... pana acum cel mai complex este Street Legal Racing Redline ... jocul ala cu multe bug-uri si in viziunea multora cu grafica naspa ... treaba e ca nu toti cunosc patch-urile si marile comunitati de moderi .. un prieten a strans vreo 3 gb numai cu masini, motoare si componente ... noroc cu fanii. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Tunningul e foarte frumos in jocuri. Dar ce faci cu el daca nu ai satisfactia de a te juca. De tunning nu zice nimeni ca s-a saturat, cine nu mai vrea , nu isi mai tuneaza masina si gata. Dar un joc e frumos cand conduci masina tunata, nu cand merge ca pe sinele de tramvai. Iar cum a spus si ionuuutz, ar fii frumos sa aiba is 2-3 motoare cu posibilitati de upgrade diferite. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| In afara de primul post nu a mai zis nimeni ca o sa mai fie vreun nfs. Toti au spus ce si-ar dori. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am gasit ceva mai "oficial" Electronic Arts anunţă trei noi titluri Need For Speed pentru 2009 Last edited by tiry213; 30-01-2009 at 15:03.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |