![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Need for Speed SHIFT Demo Download Need for Speed SHIFT PC Review |
![]() |
| LinkBack (32) | Thread Tools |
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 Location: piatra neamt | daca ai fi citit toate posturile ai fi vazut ca Shift vrea sa fie simulator auto, din care nu poate sa lipseasca cockpit view , FOARTE DETALIAT, mai ales pt cei care folosesc VOLAN, in caz ca vrei sa ajungi primul la FINISH
| ||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
Pana acum tot cereati interioare ca in NFS Porsche si acum ziceti ca de ce au bagat vedere cockpit ![]() Sper sa nu exagereze cu traseele prin orase, sa bage si trasee mai lungi de genul celor din NFS Porsche. Din ce a explicat baietelul ala pare ca va fi si ceva tunning la motor, caroserie ...sper sa fie de genul celui din Porsche unde sa poti schimba parti din motor, evacuare, gearbox, suspensie ...si nu pachete intregi de upgradeOricum jocul pare destul de avansat si ar avea timp destul pana in noiembrie sa-l finiseze, doar sa nu stea toata ziua de interviuri, poze, gagici si filmulete
__________________ You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
) ce habarnisti. Pun pariu ca nu au pus mana pe un volan si un joc cu masini in viata lor. Chiar si iRacing e departe de realitate cu mult.Asta e egal cu a zice: "Counter Strike simuleaza in proportie de 95% realitatea. Jocul poate fi achizitionat prin STEAM si vine cu un modul auxiliar, format dintr-un chinez cca 1.50m inaltime si o bata de baseball cca 80 cm lungime. Atunci cand iei un headshot chinezul iti sparge una in mecla. S-a demonstrat ca sistemule benefic, pe langa ca simti senzatiile mult mai real, face ca jucatorul sa mai ia o pauza din cand in cand. Marioara Murarescu, CNN." p.s. Se pare ca a scris si colegul -spanac- un comentariu
__________________ Faster than a Tijuana Burrito through a midwestern tourist. | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Daca counterstrike simuleaza in proportie de 95% realitatea atunci ar trebui sa se moara pe bune la jocurile de airsoft .La fel si cu comparatia celor de la sport.ro referitoare la NFS Shift ...niste incompetenti, atat in materie de jocuri cat si de sport
__________________ You're always gonna have problems lifting a body in one piece. Apparently the best thing to do is cut up a corpse into six pieces and pile it all together. Then I hear the best thing to do is feed them to pigs | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Brasov | Quote: ![]() Trebuie sa vezi macar cateva gameplay-uri cu jocul ca sa-ti faci cat de cat o parere.Eu pot spune pana acum ca Shift, ca grafica, este cel mai bun joc Racing de pana acum de pe PC (poate si de pe toate platformele, desi Forza 3 si Gran Turismo 5 il concureaza serios), insa nu stiu inca daca e cel mai bun ca si Simulator, deoarece nu am vazut decat imagini. Apropo, eu cred ca Shift va fii un succes, deoarece dupa concedierile serioase de la Black Box, cand mai mult de jumatate din personal a fost dat afara (buna miscarea, o meritau Designerii de la BB ) cei de la EA nu cred ca mai vor esecuri.Sper sa iasa un joc frumos, si sa apara macar la sfarsitul verii, desi sunt sanse mari sa il vedem doar in Toamna lui 2009 pe piata.
| ||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
pai ce legatura are BlackBox cu Shift? cel mai bun simultor pe pc e iRacing, dar sa nu intram in detalii de genul fizica, ca nu are rost. si cum faci afirmatia ca are cea mai buna grafica, dupa 5 screenshoturi care au iesit? cateva dintre ele chiar par tweaked in Photoshop. te referi la efecte grafice gen blur sau bloom? modelarea vehicolelor, a peisajului? texturi? ca nu inteleg.
__________________ Faster than a Tijuana Burrito through a midwestern tourist. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
new ss
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Eu am mari sperante pentru NFSul asta sper sa fie un Porsche 2, sau un ProStreet evoluat.
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Quote: Au facut jocul Grid style...sa speram ca va fi ceva de capul lui. Nu am mai dus un joc NFS cap coada de la Carbon.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
Daca ai un setup frumos poti atinge cel putin 50% din experienta reala. Pentru cei care joaca simulatoare din KB sau gamepad le zic jucati'va ARCADE ! Un simulator adevarat (GTR3/Grand Turismo/LFS/Toca/Colin Mc'rae), se joaca numai si numai din volan, altfel nu'i vezi rostul. NFS o sa fie un simulator din simplul fapt ca arcade s'a dus de mult...marii producatori scot numai Simulation... Daca EA games scoateau tot un arcade de 3 lei pierdeau toti jucatorii de NFS... Setup'ul meu este in felul urmator: G25/Samsung 24"/Sistem 5.1/ Este o configuratie decenta care te ajuta sa intelegi un simulator si sa simti toate efectele jocului. Lipseste un scaun racing cu feedback ...cu ce am aici atingi in jur de 50% din realitate (parerea mea)... Sper ca n'am suparat pe nimeni... Dar cand aud toti copii ...frate am joystick si este la fel ca in realitate...WTF ?
__________________ Xclio A380 | E8600 4.5GHZ @ 1.35V | Swiftech MCP665 | Black Ice GT Xtreme 360 |D-tek FuZion V2 / | Asus P5KC pencil mode| 2x2 Mushkin | 2x WD 250GB, WD 500GB | EVGA 260 216 core| PSU Recom 600W| Samsung 245B+ | Logitech G15 | Logitech Z-5500 | X-FI Elite Pro | Logitech G25 | Razer DB@QcK+ | Xbox Wireless Controller| Mobile Phone: 0721667232 | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Bine au fost si incercari in F1 sa se inlocuiasca volanul cu joystick. Au existat cateva prototipuri insa nu a prins.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |