![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Cati jucatori duce in multiplayer, l-ai incercat? Judecand dupa antecedentele firmei nu prea am incredere, dar daca ar merge fluent cu 8 oameni m-as baga. Se pot impune niste setari de realism din server? Pentru ca din ce-am vazut prin trailere by default e ca-n desene animate, curbe luate full speed pe iarba, si de-astea.
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Jocul duce pana la 12 jucatori online si are 3 moduri de joc quick race, championship si team championship,la championship si team championship sunt si calificari si se pot face reglaje la moto,oricum jocul e luat dupa motogp 08 la partea grafica si fizica e ok
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
L-am testat si eu 20 de minute si mi s-a parut oribil. Then again n-am gasit pana acum un joc cu motociclete decent. Mi-e lene sa caut cuvinte pentru a argumenta, doar ca nu seamana deloc cu the real thing.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Maramures |
Si eu il joc de ceva vreme si mi se pare foarte frumos. Pe simulation, chiar seamana cu realitatea. Nu ca as mege eu cu motocicleta pe strada gen SBK sa imi dau seama, dar in mare. Joc cu traction control full, ca altfel nu se poate juca de pe tastatura, dar restul ajutoarelor sunt off. Frana e la 150% doar, realistic inertia on, joint brakes off, etc.... Imi place foarte mult. Pe cel mai inalt nivel e dificultate chiar am mult de furca cu ceilalti piloti, insa pana la urma tot ii bat. Voi cu ce controller jucati? Nu are nimeni ghidon de ala pt calculator? Sau ceva gamepad cu butoane progresive pt accelerarea progresiva la iesirea din viraje/ ---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:19 ---------- | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Am incercat ieri sa il joc dar... meniul este praf... imi detecteaza aiurea pedalele dar nu le pot folosi impreuna cu tastatura (nu am volan, doar niste paloniere saitek si un stick X52pro). Am incercat din KB... e peste mina cam tot... nu simti acceleratia, nu simti frina...ambreiaj nu are. Pacat ca arata frumusel... l-as fi folosit pentru antrenamente mentale :P .
__________________ D13-th_zaelu | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Maramures |
Daca incerci sa joci SBK cu volan sau joystick nu stiu ce iese. Eu nu cred ca as putea merge bine. In absenta unui ghidon USB, doar tastatura ramane, sau gamepadul. Am inteles ca un gamepad de Xbox are 2 taste progresive, si ar putea fi folosite la acceleratie si frana. E foarte important sa ai acceleratie si frana progresiva cand joci pe simulation. Lasa tu ambreiajul, ca in SBK si in MotoGP nu prea il mai folosesc astia decat la retrogradarea in treptele de viteza. Pe tastatura nu ai ce sa faci decat sa joci cu Traction Control la maxim, ca altfel e ca si cum ai accelera la maxim de fiecare data cand apesi tasta, si in curbe pici de zici ca ei merge pe gheata. Restul ajutoarelor le pui dupa cum crezi ca iti place mai bine sau dupa cat de bine te stii. Eu inca sper sa gasesc un ghidon din ala special pentru jocurile moto. Oricum, trebuie sa stim ca datulcu motocicelta pe circuit necesita multa finete in acelerarea progresiva la iesirea din viraje si franarea progresiva pana la apex (mijlocul curbei), lucruri care din tastatura sau joystick nu au cum sa le faci. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Clarinet. Mi-am adus aminte de inca doua trebi in timp ce ma uitam la un film pe youtube cu sbk09 -sunetul este execrabil. Adica defect... se aude un barait infernal si muzica peste e la fel de praf. cred ca e o problema intre joc si placa audio (creative audigy 2 zs) -viewpointul din "casca"... Bai... la fel ca la TDU... capul pilotului este blocat.. are gitu rupt or something. Ce naibi e asa greu de facut ca .,., capul sa se lase in exteriorul mobrei dar sa ramina aproape la orizontala?? ametesti naibii de la balambaniturile alea... daca as merge asa in RL as intra in primul stilp .Exista vreo posibilitate sa folosesti doua controlere in jocul asta? Printr-o editare de ini ceva?
__________________ D13-th_zaelu | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |