![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
Ca n-avem noi cum sa simulam acceleratia progresiva din tastatura, asta e partea a doua. Overall feelingul e redat chiar foarte bine. Chiar ma gandeam intr-o vreme sa-mi fac eu un controller pt acceleratie, frane si schimbator dar m-am lasat pagubas din lipsa de timp ![]() YouTube - SBK09 gameplay
__________________ breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather. Bill Hicks | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
eh e aproape de realitate... Sa nu exageram... nu numai ca nu ai throttle control calumea nici feedback calumea nu ai... la fel frinele. Nu simti ce face mobra... lucru cel mai important aici... mult mai important ca la masini sau avioane... astea nu se conduc "instrumental"... Nu te poti uita calumea in viraj... ar fi ok suport pentru TrackIR / FreeTrack si capul sa ramina la orizontala nu balamba-balamba ca ametesti aiurea. Controalele pozitionate pe tastatura... acuma... nah... mie mi se par aiurea rau... nu reusesc sa fac nica cu ele... ma uit ca boul strigind frina!... retrogradeaza!... blip the throttle!... dar nu execut nimic... numa prin nisip sar )o sa incerc sa imi iau un gamepad... desi sint complet antitalent la chestii cu 100 de controale inghemuite intrun centimetru patrat.
__________________ D13-th_zaelu | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Maramures |
Pai eu mi-am reconfigurat tastele in asa fel incat sa nu trebuiasca sa misc mult degetele.... space - schimbi in sus left shift - schimbi in jos z - frana spate x - frana fata c - wheelie f - stoppie sagetile - directia si acceleratia. E foarte usor sa schimbi vitezele pe space si shift in timp ce franezi cu X si Z. Nu ai cum sa simti ce face mobra ca si in realitate. Pt asta este the real thing. Dar ce iti trebuie pt jucat, simt foarte bine....simt cand e pe cale sa pice, simt cand devine instabila la accelerari sau franari prea puternice. Atata ma enerveaza, atat la SBK 09 cat si la MotoGP 08, de cand mi-am instalat boxe 5.1, cand joc in cursa, impreuna cu celelalte motociclete, a mea nu se mai aude, doar celelalte motociclete se aud f tare. Cand joc singur, time trial, se aude perfect sunetul motorului meu, pt ca nu sunt alte motoare sa il incurce, dar in cursa, a mea nu se mai aude aproape deloc, si e naspa sa schimbi vitezele tot uitandu-te la beculetul rosu. Cam ce as putea face? | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Ce ziceti de asta? Ar fi fost bun la scoala de soferi, sa nu-ti dea A-ul pana nu stii sa pui genunchiul jos. ![]() YouTube - MDRG motorcycle simulator
__________________ breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather. Bill Hicks | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |