![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Cel mai bun Need for Speed | |||
| Need for Speed II | | 6 | 1.80% |
| Hot Pursuit | | 10 | 3.00% |
| High Stakes | | 9 | 2.70% |
| Porsche Unleashed | | 138 | 41.44% |
| Hot Pursuit 2 | | 8 | 2.40% |
| Underground | | 13 | 3.90% |
| Underground 2 | | 27 | 8.11% |
| Most Wanted | | 92 | 27.63% |
| Carbon | | 9 | 2.70% |
| ProStreet | | 6 | 1.80% |
| Undercover | | 15 | 4.50% |
| Voters: 333. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #46 (permalink) | ||
|
Cel mai bun NFS va fi intotdeauna urmatorul...
__________________ "No word matters. But man forgets reality and remembers words. The more words he remembers, the cleverer do his fellows esteem him. He looks upon the great transformations of the world, but he does not see them as they were seen when man looked upon reality for the first time. Their names come to his lips and he smiles as he tastes them, thinking he knows them in the naming." | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: Bucuresti |
d'aia tin eu 2 windows-uri diferite pe hard-uri diferite. am pe un hard xp si pe altu milenium pt jocuri si programe mai vechi gen nfs porsche si altele chiar mai vechi care nu merg in win-uri noi plus tvtunerul care merge mai bine in winme. stiu ca era o smecherie sa-l faci sa mearga da am uitat si e mai simplu sa intru in winme. pacman44 asta e parerea ta si a celor care vor sa fie mai la moda eu vreau sa raman mai "incuiat" si mai "mos" si spun ca cel mai bun nfs e cel care i-i place fiecarui jucator in parte. paote ca toate au avut ceva aparte. numai ca pt mine aste noi de la underground si pana acum nu-mi par deosebite toate sunt la fel doar grafica (care mai cere si pc bun) restul nimic. muzica e oribila pt mine incepand chiar de la hotpursuit 2 (care avea doar o mel tare Rom-Cykloid restul erau varza si in hp2). adica au alternative si hiphopuri sau ce naiba or fi care ma lasa rece pe mine. ce vremuri erau cu rock-ul adevarat si techno din nfs2,nfs3,nfs4 si nfs5(porsche). plus filmele de prezentari, prezentarea masinilor. erau si numai masini adevarate care sa te faca sa joci nu ca la astea in care trei sferturi din joc trebe sa joci cu pocnitoare care sunt si pe strada peste tot gen mazde, golfuri , flocusuri aaa focusuri si alte japoneze tunate. pana dai de un lambo, bmw, ferarri sau porsche te plictisesti de joc. plus circuitele cu peisajele alea tampite doar in oras fara ploaie fara noapte cum sunt in astea noi. Oricum cel mai adevarat ca joc si idee a fost porsche. Cel mai tare era sa faca cum a fost nfs porsche si un nfs lamborghini, bmw sau ferrari. sau poate o chestie combinata cu lamborghini,bmw,porsche,ferrari, maseratti, jaguar, aston martin si eventual mercedes tot asa de la primele modele de la infintarea firmelor si pana acum toate intr-un joc. o muzica antrenanta care sa nu te faca sa joci cu muzica inchisa si winampul deschis mereu cum fac eu acum la astea noi. cu peisaje frumoase plus cateva curse pe circuite internationale oficiale gen gran turismo. ar fi super un asemenea joc dar sincer nu cred ca o sa iasa vreodata asa ceva.
__________________ Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 30 D, Canon EOS 1V, Canon EOS 650, EF 24-105 f/4L IS USM, EF 70-200 f/2.8 L IS USM, EF 50 f/1.4 USM, EF 200 f/2.8, Tamron AF 28-75 f/2.8, Speedlite 430EX, 580EX II, Hensel Kit 2xExpert Pro 500Ws, Elinchrom D-Lite4 ToGo 400ws. Si urmeaza (sper): EF 85 f/1.2 II USM, EF 100 f/2.8 MacroUSM, EF 16-35 f/2.8 L II | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
De fapt Mazda 6 de exemplu e mai fiabila decat un BMW dar sunt de accord ca nu prea au ce cauta intr-un NFS. Primele 4 NFS-uri au avut numai masini luxoase, ba chiar prototipuri ce n-au fost niciodata vandute. Un Jaguar n-am mai intalnit de 10 ani, sau un Aston Martin.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
1.Porsche - cel mai realist , cel mai bun control , cea mai mare diversitate de tuning ( inainte de Pro Street ) si cu volan este briliant , cea mai buna muzica , cel mai antrenant simulator din serie ( daca nu singurul )... pacat ca nu se face un remake cu modele noi si texturi mai din zilele noastre 2.Most Wanted - foarte distractiv si oarecum captivant 3.Hot Pursuit 2 - inovativ dar totusi a pastrat reteta , ultimul din serie care a avut un decor placut , iar pe consola este cu mult peste varianta PC | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Masinile japoneze sunt pocnitori ? Golf-ul este pocnitoare ? Hai ma, ce naiba ! Mi se pare normal ca intr-un joc de tuning cum este Underground sa apara astfel de modele. Consider ca mai deplasata este ideea de modificare a unui Gallardo sau SLR McL. Ceea ce multi dintre noi ne dorim dintr-un viitor Need For Speed autentic suna a Test Drive Unlimited: masini exotice, viteza, locatii superbe etc. Daca ar fi luat calea asta fiti siguri ca s-ar fi trezit cativa destepti sa acuze EA de nesimtire incepand sa compare NFS cu TDU. Weezer, dar exista un DB9 prin Carbon si Undercover. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
1)Porsche....de departe cel mai bun 2)NFS4 high stakes.....pt partea de fun,in clusiv ca puteai juca in 2 pe acelasi calc..dar si pt faptul ca ma treceau transpiratiile sa nu lovesc masina ca ma costa reparatia sau cand trebuia sa pariez pe masina in cursele cu bosshii 3)NFS Underground....au venit cu ceva nou si bine facut...de altfel ultimul nfs bine facut de la underground incoace ..totul este un fasss
__________________ E5200,gigabyte GAP35S3,chieftec 450W,2x2gb Corsair XMS DHX 800mhz,saphyrre HD4770,WD 320 gb 16mb+samsung F3 500 gb 16mb,sb audigy,win7x64 | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
1. NFS3 - nimic nu se compara cu atlantica 2. NFS4 - M5 alb ![]() 3. NFS1 - design demential pentru vremea lui, sunete de motor diferita mai old-school asa... NFS5 si 2SE mi se par la fundul clasamentului. Ideea nfs-ului este sa joci 4 fun. Arcade style! Daca vroiam simulator incercam alte jocuri...
__________________ In all chaos there is a cosmos, in all disorder, a secret order... | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
1. Most Wanted (mi-a placut foarte mult storyline-ul) 2. Porsche (realismul) 3. Underground 2 (tuning-ul \m/)
__________________ Case: Lian Li PC-7BYCF Black_ MotherBoard: Gigabyte GA-M720-US3_ CPU: AMD Phenom II X2 550BE @3.6Ghz-1.39V(serie 920GPWM= ciuciu deblocare)_ RAM: Corsair 4GB DDR2 800MHz dual channel_ GPU:Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample - 3dmark 2006-15041marks_ HDD: Western Digital 640GB---6400AAKS Caviar Blue SE16_ PSU: Corsair 450HX - 450W_ CPU Cooler: Scythe Big Shuriken | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Porsche a fost cel mai reusit. NFS6 nu mi-a placut ca si control al masinii, iar restul au fost cocalarisme ieftine pentru pustani osteniti cu flatulatii de "Fast and furious" in cap (masini tunate pentru baieti de cartier valabili, gieeeee). Jenant.
__________________ ------------------------------------------------------------------- Remember, today is the tomorrow you worried about yesterday. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Porsche. Sau era o întrebare retorică? Are o atmosferă de neimaginat. Recomand să jucați fără muzică în timpul curselor. Sunetele ambientale (ciripitul păsărilor, șuietul apelor, diverse centrale și uzine) sunt magnifice. Și în plus, e un mod de a învăța o parte din istoria mărcii. | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
1) Porsche Unleashed, pentru ca a fost singurul aproape simulator 2) Underground si Most Wanted, pentru ca au fost extrem de distractive si addictive 3) NFS III: Hot Pursuit, pentru ca a relansat franciza si a fost pur si simplu fenomenal la vremea lui (stiu ca il jucam pe un PII 266 cu Matrox Millenium 16MB si mi se parea ca arata incredibil )
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
1. Porsche 2. Most Wanted 3. N.F.S. IV
__________________ Impotriva prostiei nu te poti lupta... Nici nu incerca, caci repede te va invinge. Prostul nu rade, se supara. Se simte... intr-un fel... Ceva il deranjeaza. Ceva ce n-are. Ce are el ii deranjeaza pe ceilalti. Iar cand prostia de combina cu rautatea rezulta un monstru greu de imaginat. (Divertis) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |