As juca unul dintre urmatoarele jocuri: Toca Race Driver 1,2 sau 3.Dupa parerea voastra care e cel mai bun,care mi-l recomandati?
As juca unul dintre urmatoarele jocuri: Toca Race Driver 1,2 sau 3.Dupa parerea voastra care e cel mai bun,care mi-l recomandati?
EURO TRUCK SIMULATOR e frumos jocul
Un joc cu WTCC? Sau DTM? Sau LeMans? Sau toate?
Mulţămesc.
[Cumpăr] cu gold: gamecard-uri (nu RaF), pets de pe Blizzard Store şi TCG stuff
[Cumpăr] Procesoare defecte
Also known as korby.
@Adrian K Un cuvant "SimBin",gasesti si LeMans.
Recomandati-mi un joc cen WRC, am jucat wrc 2010 dar nu prea mi-a placut, as oscila pt dirt 3 dar nu au curse doar wrc si mai adauga cu buggy sau alte porcarii, m-am uitat si la RBR dar vad ca, controlul e greu cu tastatura, voi ce imi recomandati?
---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 08:02 ----------
deci?![]()
RBR , orice simulator jucat pe taste e ceva inutil . Incearca Colin 3,4,5 daca vrei sa joci pe taste.
Daca nu esti destul de mare pentru a rezista criticii , nu esti suficient de mare pentru a merita lauda.
da de asta am intrebat si am cerut o parere la RBR cu taste, dar nu vreau colin, vreau ceva mai nou la dirt 3 exista curse in career mod doar cu curse gen wrc?
la RBR vezi la setari , options/controls/filter settings/steering/axis/si ai curvature si curvature2, maresti sau scazi curba de raspuns, nu mai stiu exact, joaca-te cu ele pana iti place. La fel si pt acceleratie si frana. E jucabil si pe taste daca umbli la setari , cel putin eu asa l-am jucat prima oara . Dirt3 nu l-am atins asa ca nu ma pronunt .
Daca nu esti destul de mare pentru a rezista criticii , nu esti suficient de mare pentru a merita lauda.
pff ce control are rbr, e frumos dar e aiurea din tastatura intru in toti copacii cred ca am sa iau pana la urma dirt3
Care dintre jocuri este mai realist la control?
nu am jucat rfactor dar am jucat f1 2010 si f1 2011(care e mult mai realist ca f1 2010).
save the world,kill yourelf
ce volan ai ?
Racing with Logitech DF-GT [/U]and home made cockpit car seat, H-shifter included.
Simracing Romania pt inscrieri PM
Am cumparat si eu un G25. Se mai organizeaza ceva? sau ce jucati voi online si as putea sa intru si eu![]()
Core2Duo E8400@3000+ Mhz || Cooler Noctua NH-U12P || MSI Neo-2 FR || Mushkin 2x 2GB, XP2-8000
|| Gigabyte AMD HD6850 || HDD Western Digital 320+640 GB AAKS || DVDRW Samsung SH-S183L/RSMM || Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro|| Logitech G15 Gaming Keyboard || Razer Deathadder || JoyStick Top Gun Afterburner 2 || Sursa Thermaltake Purepower RX 500W....updating system components...finished
nu am nici un volan momentan dar voi primi in vreo 2 luni un g25
save the world,kill yourelf
Mai există jocuri cu IndyCar? Da' cu NASCAR?
Also known as korby.
iRacing? Nu. Vreau ceva offline, nu-s mare cursist. Parcă a fost un joc în trecut, Indy Racing League?
PS: IndyCar Series de fapt.
Reiau şi o întrebare mai veche.
Also known as korby.
Cu WTCC cel mai evident raspuns este seria Race de la Simbin.
Race - The WTCC Game din 2006 merge cam pe orice PC si are toate masinile WTCC din 2006, plus ceva Caterham si Mini Cooper. Costa doar 3 euro pe Raceroom.net.
Ceva mai nou si cu un engine imbunatatit ar fi Race 07 care adauga sezonul WTCC 2007 (are in continuare si 2006), 2 masini din WTCC 87 (Alfa Romeo 75 Turbo si BMW M3 E30), Formula 3000, Formula BMW si doua masini Radical (SR3 si SR4). Race 07 este 5 euro pe acelasi site.
Pentru Race 07 exista cateva expansion pack-uri care adauga continut ceva mai nou de WTCC. Race On care costa 14.99 euro adauga sezonul 2008, iar WTCC 2010 care costa 10 euro adauga sezonul 2010.
Pentru DTM poti gasi ceva mod-uri pentru Race 07 pe internet care adauga masinile si traseele respective.
La partea cu LeMans este ceva mai dificila situatia, exista cursa de la LeMans in Race Driver GRID (poate fi jucat full 24 de ore dar nu exista pitstopuri, AI drivers deci trebuie sa conduci toate cele 24 de ore, si masinile sunt cele din 2006) si se poate pune ca addon pentru GTR 2 si pentru rFactor (care au cam aceleasi probleme cu pitstopurile si AI drivers, dar macar poti sa gasesti masini mai noi pentru ele tot ca addonuri).
Salut dragii mei,
Ieri mi-am luat si eu un G27, l-am montat, l-am instalat insa m-a innebunit.
Am instalat rFactorul care vine by default cu jocul, in care ai doar 60 minute de joc, insa nu am reusit sa fac volanul sa mearga.
Oameni buni, sunt nascut avand calculatorul in brate (primul a fost un HC91 luat cand a aparut), am cunostiinte mari de hardware si software, insa configurarea volanului asta pur si simplu nu merge. Am cautat pe net, am folosit software-ul de la logitech, am bifat si debifat insa parca nu exista volanul. Iese masina din garaj si acolo ramane, orice apas eu.
Am jocuri originale multe, insa racingul este pasiune recenta (de ieri), imi voi cumpara in urmatoarea perioada cateva jocuri pentru a-l folosi la maximum, caut si un simulator auto bun pentru sotie, pentru pregatire scoala de soferi, insa ieri, cand am incercat cu un TDU luat de pe net nu am reusit nimic. Nu sunt genul care sa foloseasca piratari, in mod cert imi voi lua originale, asa am facut intotdeauna, dar sa mearga. Nu am timp sa joc atat de multe titluri incat sa nu imi permit sa imi cumpar orice joc, insa inainte sa dau un ban vreau sa vad ca merge si imi place. La TDU si la rFactor nu a mers!
Logitech G27 Racing Wheel Best Settings | Solidly Stated Asta am folosit dar nu a mers si refuz sa cred ca volanul este de vina, e nou; la TDU am reusit doar daca inlocuiam setarile de la keyboard cu controalele de pe volan, insa stanga/dreapta nu le lua. Si am si bifat use wheel....
Imi recomandati un ghid pas cu pas de configurare a G27-ului?
Multumesc.
Raiul este cel mai exclusivist club (TM neophitus)
Depinde de la joc la joc, eu cu G25 nu am avut problemele tale din 2007 de cand il am, testeaza in softul Logitech volanul, daca misti de el stanga dreapta se inregistreaza miscarea ? inainte sa-l conectezi la PC e bagat in priza ca sa se poata autocalibra ? mai multe detalii iti pot da cei care au jucat TDU si rFactor. Cat despre faza cu scoala de soferi nu face prostia de a obisnui pe cineva cu calculatorul si simularile de curse, deaia in realitate exista scoala de soferi si scoala de piloti auto sunt 2 chestii total diferite nu faci left foot breaking in trafic pe Colentina si nici garare in cursa pe Spa![]()
Excelent !
Bookmarks