brat DiRT 3 - Page 19
Page 19 of 19 FirstFirst ... 916171819
Results 361 to 375 of 375

Thread: DiRT 3

Registered User
    Am reusit sa ma conectez la xboxlive si acum am alta problema, cum fac sa activez youtube?
    Imi da un cod sa-l introduc in youtube/activate dar nu merge.Are cineva idee despre asta?

SVT
    SVT is offline
    Registered User SVT's Avatar
    Quote Originally Posted by catalinwrc View Post
    Am reusit sa ma conectez la xboxlive si acum am alta problema, cum fac sa activez youtube?
    Imi da un cod sa-l introduc in youtube/activate dar nu merge.Are cineva idee despre asta?
    bagi contul si parola de la google mail
    E70NL

Registered User
    Exact asa am facut, dar nu merge, m-am dus pe calculator, mi-am facut adresa de gmail, sa ma pot loga la youtube si am introdus codul.Si-mi zice ca e incorect.
    Exista alta posibilitate de activare, asta intrebam, e de vina contul pe youtube? sau trebuie adresa din contul de xboxlive, ca numai inteleg.
    Multumesc oricum pentru sfaturi.

Registered User
    Un gameplay pe placa hd 5770 vapor x
    Dirt 3 Gameplay on Ati Sapphire HD 5770 Vapor-X - YouTube

Registered User s7efan90's Avatar
    Nu am gasit topicul cu Dirt 2, postez aici sper ca nu este o problema .

Asa final ), Mitsu rosu sunt eu, Dave Mira in stanga ))), greu la dificultate extreme, nici nu vreau sa stiu cum este hardcore :|. Folosesc un volan Canyon CNG-CW3.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails dirt2_game 2012-02-08 19-44-09-07.jpg  

Registered User Calliope's Avatar
    se mai joaca online?

Registered User
    Da, dar subtire si mai mult in gymkhana.
    ​LuK7

Registered User
    si eu am aceeasi problema ca TazMan, nu vad Dirt3 pe steam de niciun fel, cica nu e available in regiunea mea! Stie cineva ce se poate face? Thx!

S.T.A.L.K.E.R.™ Sir Dracu's Avatar
    Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!

Registered User RomanAndi's Avatar
    Cateva sfaturi pentru a face experienta de joc din DiRT 3, sau orice alt joc driving ce tinde spre simulator, ex: F1, Richard Burns Rally, Shift (mai mult 2, dar merge calumea si 1), incredibila:

1. Achizitionezi volan. Recomand cu cea mai mare placere Microsoft Sidewinder 1 pentru o varianta low-cost. Folosesc unul de 9 ani de zile, de pe vremea cand a trebuit sa-mi cumpar un controller USB pe AGP, deoarece nu exista PCI sau USB pe placile de baza. Merge uns si-n ziua de azi, e FOARTE rezistent, pedalele sunt mari, au cursa lunga si opun o rezistenta la apasare destul de ridicata si se fixeaza cu cleste de birou, de tragi biroul dupa tine cand tragi tare de volan. Este absolut perfect. Imi place atat de mult, incat am mai cumparat unul in stare perfecta de pe okazii cu 60 de lei si-l tin de rezerva pentru ziua in care actualul va crapa. Si asta in situatia in care un G27 nu reprezinta o problema financiara. Volanele ieftine din ziua de azi sunt tampite si prost facute, dintr-un plastic prost si au ventuze pentru fixare. Niste porcarii.

2. Scoate TOATE asistentele, inclusiv ABS. Vei observa ca masina franeaza mai puternic in orice joc, odata ce te dezobisnuiesti sa apesi tot timpul pedala de frana pana la capat. Apoi vei observa, dupa ce incepi sa te obisnuiesti noile setari, ca mergi mult mai bine si mult mai repede decat cu toate prostiile alea activate.

3. Nu-si are linia verde rostul in DiRT 3. La Shift mai are sens pana te obisnuiesti cu o anumita masina, dar la DiRT iti spune copilotul EXACT ce urmeaza. Si apropo de copilot, pune-l pe advanced. Vrei sa auzi in loc de ,,medium left narrows", ,,ninety into left 4 narrows on exit", unde 90 e distanta pana la curba, 4 cat de stransa e curba si se noteaza de la 1,2 (hairpin) pana la 6, cea mai larga curba.

Gameplay-ul meu: (ROG Matrix GTX 580 1920x1080 Ultra)
    DUBSTEP and GAMING || Flight Facilities - Crave You || DiRT 3 - YouTube
    Dirt 3 Precision Driving Uncut - YouTube
    Shift 2 EliteMode Zonda F The Nurburgring Multiplayer (feat. MrDon3) - YouTube - aici se observa cat de tarziu poti frana fara ABS, deoarece franezi mult mai puternic

Registered User
    Quote Originally Posted by Sir Dracu View Post
    Scuze, poate sunt naiv. Dar il voi putea juca pe Steam cu una din cheile acelea?

S.T.A.L.K.E.R.™ Sir Dracu's Avatar
    doar unde scrie steam
    Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!

Registered User
    L-am luat la pret de margarina de pe getgamesgo.com (a fost promo: ~6 EUR).

5 minute pierdute pe activari: SecuROM apoi Windows Live. Pentru mizeria de Windows Live a trebuit sa copiez codul pe hartie ca deh, nu merge copy & paste. Gameplay placut, il joc cu un controller de xbox 360 - am un volan saitek dar am descoperit ca sint total incapabil sa-l utilizez (nu-i volanul de vina ci utilizatorul). Ma irita papagalii aia care imi tot spun "amazing!! another podium bla bla bla". Ma fac sa ma simt "special".
    CPU: Intel Core i5 2500K + Enermax ETS-T40-VD| MB: Asus P8P67-LE | RAM: 2 x 4096 MB DDR3 Corsair XMS @ 1333Mhz | HDDs 1x640 GB + 2x250GB + 1x1TB | Video: Gigabyte GeForce GTX 260 core 216 | PSU Cooler Master GX 750W

Registered User omul_maimutza's Avatar
    https://support.steampowered.com/kb_...7480-WUSF-3601
    Jocurile astea merg activate pe steam, ai putea sa incerci.

Registered User
    Salut! Am si eu o problema cu jocul... Pana acum mi-a mers perfect, acum, nu-mi mai intra-n joc absolut deloc. Care sa fie problema ?!? Daca ma poate ajuta cineva, va multumesc foarte deosebit!

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 19 of 19 FirstFirst ... 916171819