![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Live For Speed S1A full release (requires cd-key) Live For Speed S1A demo S1D demo |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| www.liveforspeed.net e un early beta, dar din cate l-am jucat pana acum, mi se pare absolut excelent, super realist (amatorii de nfshp2 ar trebui sa renunte, nu prea e de ei). Trebuie configurat sa fie jucat si de la tastatura (default e mouseul), oricum dupa parerea mea depaseste si colin mcraig si nfs porche. Si are si super tuning.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Super tare jocu....acum iarasi o sa pierd mult timp in fata calculatorului.....
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
jocul este facut de 3 oameni dintre care programatorul si graficianul au lucrat la B&W urmatorul release o sa apara in Ianuarie si o sa fie free daca nu aveti volan mai bine incercati sa va obisnuiti cu mouse-ul, dureaza ceva dar merita din cate stiu la taste este bagat un aid asa ca nu aveti 100% control asupra volanului best time pe blackwood gp cu gti-ul 1.32.21 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Gigabyte P35-DS3, Q6600,Scythe SCINF-1000 Mugen,A-Data 2x2GB Extreme Edition DDR800,Gigabyte G88T512HP, WD Raptor WD360ADFD, Seagate ST3500320AS ,NEC AD-7173A ,Antec Tower SONATA 3, Logitech G5 Laser. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
culmea, nu pot vedea situl cu IE... numai cu Opera, acu' am inceput downloadul sa vad care-i treaba
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |