![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Live For Speed S1A full release (requires cd-key) Live For Speed S1A demo S1D demo |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #201 (permalink) | ||
| Quote:
Posteaza un replay ca sa se uite cei care scot timpi mai buni si sa-ti zica unde mergi prost. Iar relativ la controlul cu mouse: e ok, dar foarte importante sunt acceleratia si frana, care le ai pe butoane banuiesc.
__________________ Racing with Logitech G25 Racing Wheel, VPP Cockpit and Matrox TripleHead2Go + 3 Monitors Flying with CH Fighterstick, CH Pro Throttle and Track IR 4 | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
Am vazut replayul lui Ovidiu. Urmaresc exact aceeasi linie pe traseu si atac curbele din exact aceleasi unghiuri, dar se pare ca nu merg atat de agresiv ca el. Aparent nu sunt atat de bun in LFS...asta e. O sa incerc cu setupul ptr masina pus aici, daca mai tai vro 2 secunde pe tur, ma declar multumit. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Aaa, nu mai pot sa editez si nu-mi place sa fac posturi deamoaca, dar wooohooo: 1:28:3x, am reusit sa tai deja o secunda intreaga pe tur cu niste setari noi Ideea e ca eu pana acum mergeam cu setari normale, nu modificam nimic.
__________________ I might as well be on Mars Last edited by Pierre; 13-09-2008 at 00:48.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
Downloadez acum demo-ul ca sa vad despre ce-i vorba, si daca e simpatic, scot de la naftalina volanul... Am un G25 cumparat ca sa ma joc GTL, care mi-a placut la nebunie, dar de vreun an aduna praf in debara... Revin cu impresii. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Hm, am jucat vreo ora, simpatic, dar parca era mai fain GTL, mai realist simulatorul, si mai faina grafica. Sunetul, era indiscutabil mai fain, cum se auzeau motoarele...
__________________ R Tape loading error, 0:1 Last edited by AxA; 17-09-2008 at 18:35.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
Sunetul e simulat, nu e compus din sample-uri ca la celelalte jocuri/simulatoare. Din cauza asta inca nu s-a atins perfectiunea, in schimb are alte avantaje. Pe scurt, se simuleaza exploziile din cilindrii si sunetul e generat pe baza asta. Posibil si alte chestii. Astfel, sunetul se schimba dinamic cand adaugi mai multi cilindrii la un motor, sau daca a picat unul dintre ei sau da rateuri. Nu stiu cat de avansat e "damage-ul" in LFS momentan, dar am dat un exemplu generic cu ce se poate face cand ai sunetul simulat. Nu trebuie sa mai pui sample-uri pentru fiecare tip de motor ci doar sa schimbi parametrii motorului si sunetul va fi generat conform lor. Rezultatul insa inca nu este aproape de realitate din pacate, mai ales la unele masini. Asta si pentru ca nu a avut timp sa-l imbunatateasca radical, avand alte prioritati.
__________________ Racing with Logitech G25 Racing Wheel, VPP Cockpit and Matrox TripleHead2Go + 3 Monitors Flying with CH Fighterstick, CH Pro Throttle and Track IR 4 | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
|
Eu cel mai mult am jucat cu FOX pe traseul Aston Club. Cu ce alte masini e fun sa joci si pe ce traseu? Joc cu un Logitech Formula Force EX.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
e cel mai bun simulator , reactiile masinii sint fantastice - rFactorul este absolut in porumb in comparatie cu LFS-ul ; in rfactor ai impresia ca pilotezi un tractor , nu tu derapaje sau efect de pendul sau orice alt efect care sa te convinga ca esti intr-o masina . cu mouse-ul si tastatura am scos 59' in Blackwood si 34' in south city-short cu BMW-F1 . | ||
|
| | #216 (permalink) | ||
|
s-a redeschis o comunitate de lfs din romania Prodrive Racing Team - Index - sunteti invitati sa discutati
| |||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
Azi echipa romaneasca prodrive racing va concura in cea mai dura liga din LFS. Cursa va dura 6 ore si se va tine pe Westhill International cu masina FZR GT2 adica 20% restrictie. Mai multe detalii pe siteul nostru : Prodrive Racing Team - Home Puteti urmari cursa live aici : Event 2 | |||
|
| | #218 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
| Eh... merge si cu mouse-ul desi nu se compara cu un gamepad sau cu volanul.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |