![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Live For Speed S1A full release (requires cd-key) Live For Speed S1A demo S1D demo |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
|
io te rog doar un replay...si eventual timpii intermediari daca nu.... un setup doar pt cine vrea sa-si dovedeasca abilitati......recomand pt GP.. .. incercati si dati cu parerea..... skimbati denumirea din .rar in .set ... la timpi cu varianta proprie scot 1.35.5 sau asa ceva......iar cu un setup care cica scoate 1.32 nu trec sub 1.36......bine da' sunt pe keyboard......nu dau bani pt un wheel...cand sunt destule ce se pot face cu aceiasi bani....la un vehicle real ma refer....
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 | Quote:
) Am de dat Gti de 8000 CP ) Prinde 400 si ceva, ca apoi se termina drumul ) AWD, 0-100 cam la 2 secunde... pe la 250 incepe sa suiere )) Sau doriti un XR GT turbo custom/ cam la 9500CP, asta la naiba dca pot sa il tii drept )A, cu setari pt downforce, slickuri, dublul fortei de frinare (face 260-90 cam in aprox 120m) ))
| ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
pai io am I- 26.86 II- 1.03.90 si III- 1.35.59.......ce top speed prinzi??
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 | Quote:
A, si daca sint facuti cu o masina standard sau cu POWERMODE (400-9000CP, dupa preferinte | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Tocmai am facut 1:32:04 si 1:31:54 impins pe ultimii metrii din linia dreapta de un GT Turbo ![]() T.rac3r - nu pe GP Advanced, pe GP normal... Pe GP Advanced joc foarte rar si cu GT Turbo... 1:26 parca am facut. Cu GTI-ul am avut top speed de 186km/h si 205km/h impins de Turbo | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
aaaaaaaaa.... Quote:
inca mai astept un raspuns la intrebare....io nu practic altceva decat GTI....
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Announcing the long awaited Demo Test 0.2 !!! Download page at www.liveforspeed.net We hope you like it! ![]() It has a lot of changes since 0.1, including : improved tyre physics car skin support clutch and shifter support skid pad multiple hosts on one pc (specify port) more... see inside ![]() the driver adds wheight to the car, and you can have ballast (passangers ) graphical tiredeformation | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
o lista mai completa a imbunatatirilor 01. improved tyre physics 02. skid pad (AI don't race ya there...easy credits...) 03. skins support (no more mirror side, you can make ANY color) 04. passengers (up to 4, male or female,all weight 154lbs though) 05. improved graphics 06. improved sound (raspier sound, is that a BOV i hear ? hehe) 07. blow-off valve (indeed, it IS a BOV ) 08. 12 car races 09. working side mirrors 10. engine damage (redline in N and hold to see the redline lower) 11. improved sand traps/grass modelling (sand acts like, well, sand !) 12. improved force feedback 13. red dot on map if driver facing wrong way 14. working lights ( flash headlights, left/right flasher, hazards) 15. parallel steer (Ackerman effect, allows 0 toe in straight line...) 16. handbrake per wheel (adjust handbrake force) 17. Wind speed (select low or high wind) 18. Rallycross track modifications (small but welcome changes) | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
ba ma enerveaza ca nu pot sa iau curbele cu frana de mana... parca are control anti-derapant...oricum e tare jocu cel putin la partea mecanica...daca nfs6 avea mecanica lfs-ului iesea ceva...
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
GT Turbo-ul din versiunea 2 mi se pare fantastic... Nu cred ca am jucat ceva in care o masina de strada din joc sa fie asa de aproape de realitate... si Force-Feedback-ul a fost inbunatatit mult... plus ca au bagat si pedala de ambreiaj si schimbator H... e un vis sa-l joci cu volan si pedale... ndoz: nu ai niste setup-uri? ca nu am timp/nu ma prea pricep sa fac ![]() si inca ceva... care e faza cu skidpad-ul ala? nu imi dau seama ce ar trebui sa fac... doar sa ma invart ca fraieru acolo? Ar fi fost frumos sa bage niste chestii mai interesante, gen factory driver din NFS Porsche... | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
nu prea au aparut setup-uri .. am atasat tot ce am gasit pana acum e greu sa-ti dai seama cand gasesti un setup bun pentru ca acum depinde foarte mult si vantul ... cu gti-ul am prins 190 cu vant din spate da, GT turbo e super tare acum, sunetul ala de decompresie e mortal ![]() skid pad-ul e ca sa te dai pe el de nebun | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |