![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Live For Speed S1A full release (requires cd-key) Live For Speed S1A demo S1D demo |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
|
exista o multime de dracii pt el, skinuri, tweak-uri, texturi...stiu ca original cand l-am instalat avea ~150MB, acum are >300MB Si referitor la unlock codes pt masini, cred ca ar merge cu un profil de player care a jucat si a castigat masinile. cand ajung acasa o sa ma uit cu atentie si-ti zic.
__________________ powered by ghibolu | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
A aparut un filmuletz nou din S2, cu masinile tip GTR: http://www.liveforspeed.net/file_lfs...e=S2clip_2.zip | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
all i can say is: WOW!!!!!!!!! Pana si capacul ala de plastic care acopera instrumentele de bord se vede real,reflectand lumina. Dar filmuletul ala e real? Adica in-game? Sau e randat pe pc? Arata prea bine. My god!! Si cum se vede in ultima faza,cand e focus pe masina care termina cursa...cum se vede reflexia cerului in parbriz!!! Oare pe sistemul meu o merge bine S2? Am un athlon la 2,3 Ghz (o/c,evident) 512 ram si un r8500. Acum imi merge perfect cu tot la maxim in 1024x768x32biti si cu setarile de AA si AF pe maxim (8x si 16x parca)
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Live for speed
Am dat aseara demoul beta jos. Poate sa imi spuna cineva daca a aparut versiunea finala ? Am jucat vreo 7 ore la demo, cel mai mult imi place vederea din interiorul masinii, dar daca ieseam afara din masina nu se vedeau rotile bine.Oricum e beta...Sper sa nu faca imi faca asa si la versiunea finala.Realismul este ceea ce mi-a plaut cel mai mult . Voua cum vi sa parut?
| ||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului | Quote:
__________________ | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: UNKNOWN |
Da super misto live for speed s2,am luat si eu demo,grafica arata de 10 ori mai bine ca si s1 si culmea merge si mai bine... ce inseamna lucru amatorial ,da ca si in s1 masinile patineaza in exces,nu intzeleg de ce,daca se vrea totusi un joc realist trebuie modificate anumite aspecte...intzeleg ca e mai interesant sa patineze in halu asta din cea ce priveste jocul mp sau drifting'ul,dar totusi e s2...
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
o noua versiune a demoului de S2 alpha a aparut. acum o scot
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
De acord...ar trebui lumea interesata sa mai posteze.. uite am intrebat acu 2 sapt. aici daca joaca cineva si nimeni in afara de Bad-Guy... veniti cu totiiii.. ![]() Banda mea nu prea cred ca tine decat vro 3-4 oameni si asta cand e la maxim.. stie cineva de un server existent, sau poate hosta? Din cate stiu eu destul de multi romani il joaca... numai ca nu prea ii vad | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Quote:
cand o aparea finalul ?
|
| | #118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: UNKNOWN |
Interesant,128 de mb,deci ce are asta ca inca nu am apucat sa vad,de e asa mare?da ce notziuni noi mai apar,alpha full ,v-a fi si beta full and so on,in vreo 2 ani apare si full full version sau final version full lol.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |