![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Live For Speed S1A full release (requires cd-key) Live For Speed S1A demo S1D demo |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #122 (permalink) | ||
|
nu stiu cum de nu ai observat imbunatatiri, dar tire modelul este nou si mult mai bun .. poti vedea asta din timpii pe track , de unde se observa clar diferenta de grip mirror pe cg: http://www.computergames.ro/site/p/d...l_install.html Last edited by ndoz; 25-06-2005 at 04:48.. | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
|
am scos si eu versiunea alfa . Joc foarte reusit ,din pacate nu exista crack pt el ... Am doar trei masini la dispozitie ,din care doar prima functionala . Are cineva setupuri pt XR-GT si XR-GT -TURBO ?? Pt ca aceste masini nu pot fii conduse . Este imposibil de controlat aceasta masina in curbe ! Please help !
__________________ "Percepţia subiectivă creează realitatea alternativă" | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: UNKNOWN |
Crack exista,dar nimic nu se compara cu competitzile online,tot ce pot sa zic e ca sunt in love ,joc foarte realistic,tot ce e de simulat e simulat.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. Last edited by BAD-GUY; 17-08-2005 at 10:08.. | ||
|
| | #130 (permalink) | ||
| Quote:
PS : are cineva crackul sa mi-l dea si mie ?? :P
__________________ "Percepţia subiectivă creează realitatea alternativă" | |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
am aici ceva timpi facuti online dupa ce a iesit jocul http://lfsworld.net/?win=stats&racer=undoz&track=as in ultimul timp n-am mai bagat | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
o sa fac niste curse zilele astea si o sa postez replayurile | ||
|
| | #139 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: UNKNOWN |
Fara volan nu inseamna ca ma joc cu tastatura ,ma joc cu un joystick unde pot controla totul,cu tastatura nu prea ai sanse mai bine de cat ai scos tu,eu vreau sa-mi iau in curand un volan.
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |