![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Live For Speed S1A full release (requires cd-key) Live For Speed S1A demo S1D demo |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #144 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: Romania,Gorj,Tg-Jiu | LFS dedicated server search :)
caut si eu niste servere de lfs dedicate. dar pana acuma nu am gasit nici unu. kiar asha nu sunt ? sau is io asha de bun de nu gasesc nici unu . am cautat cu google. cu ce sa mai caut ? stie cineva servere de lfs dedicate sau unde sa caut ? | ||
|
| | #146 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #147 (permalink) | ||
|
pai nu se cumpara..ma rog.il iei de pe site. cum e la trackmania.dar o sa joci doar "demo"cum ar veni.adica in multiplayer sunt numai 3 masini . dar in single le ai pe toate. siteul nu mai stiu care era..o sa il caut
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | Sapphire 4850| 2gb RAM Kingmax @ 800MHz | | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
|
situl e http://www.liveforspeed.net/ si zice acolo cum se cumpara
| |||
|
| | #157 (permalink) | ||
|
doamne ce mai jucam la liceu jocu asta in retea ) devenise un fel de carmagedon in retea cu masini tunate
__________________ Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds... discuss people ----------------------------------------------- PROIECT PENTRU COPII DEFAVORIZATI !!! | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
|
cum ti-ai facut upgrade-ul? Pe site in cont am incercat fiecare key de 2o ri si tot imi zicea INVALID. In joc, cu ultima versiune pusa, dau UNLOCK S2 sau ceva de genu, bag useru meu, parola, si imi zice ca nu gaseste useru. ------------ Later edit... eh...whatevar... Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } Last edited by PET; 25-05-2007 at 05:00.. | |||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |