![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Live For Speed S1A full release (requires cd-key) Live For Speed S1A demo S1D demo |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #168 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Timisoara | Quote:
![]() Quote:
| ||
|
| | #170 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Si inca o serie... facute pe alta pista.... aceleasi setari grafica.... Scuze pt double post... dar, nu imi da voie forumul mai multe poze.... Totul e din placa video/drivere si setarile MIP din Joc(asta pt anisotropic filtering) | ||
|
| | #171 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Timisoara |
Am umblat si pe la setarile din drivere, insa a inceput sa faca figuri jocu', si cand am vrut sa ies din el, imi apareau numai dungi pe ecran. Am facut niste teste, sa vad gradul de realism fizic, pe care le pun aici ![]() Jocul mi-i se pare foarte reusit din acest punct de vedere, damage-ul iti afecteaza controlul masinii si sunetul motorului. | ||
|
| | #173 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #177 (permalink) | ||
| LFS RO event Powered by Computergames.ro
Inca mai accept inscrieri AZI pana la 22:00 Multumim computergames.ro pentru sponsorizare http://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1268
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | Sapphire 4850| 2gb RAM Kingmax @ 800MHz | | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
|
In seara aceasta Storm Racing team va merge catre calificarile din liga LFS GT cu masina XRR si pe trackul Westhill. Speram ca vom scoate rezultate bune si ca ne vom distra de minune. Voi revenii cu detalii dupa calificarile de la ora 10.
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | Sapphire 4850| 2gb RAM Kingmax @ 800MHz | | |||
|
| | #179 (permalink) | ||
|
M-am jucat LFS cu un volan. Pacat ca e un logitech dinala mai low (Formula™ Force EX) la care nu pot sa intorc volanu doar la 180 grade, dar eu cum joc numai cu FOX, merge. Schimba perspectiva la joc total... super fain.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Lfs
... will be a new patch before Christmas. This patch will contain AI and physics improvements, updated Blackwood and South City tracks and... a new real car - The Formula BMW FB02! http://www.lfs.net/
__________________ Shut up and eat your garbage! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |