![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Seria TrackMania
Am luat si eu de aici demo-ul de la Trackmania,l-am jucat un pic sa vad daca merita sa il pun pe toate sistemele si am avut surpriza - si asta de vreo saptamana incoace- sa constat ca onor iuzåri au uitat pana si de cantor straic! Mai ales pentru faptul ca,desi e demo,odata castigate puncte sau locu unu,reaxå'i pieptane,deblocheaza o groaza de alte trasee. Ieri m-am bagat si io intr-un joc de vreo 8,e chiar distractiv Aviz posesorilor de sali
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
eh... macar ca se rupe omu' nitel din CS, ca au luat-o razna toti
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Trackmania
NU a jucat nimeni jocul ? E beeton. Un fel de stuns dar mai noi si cu grafica mai buna. Ai editor, si poti chiar sa-ti faci propriile trasee. Partea proasta e ca ma scoate din joc cand vreau sa joc Seria 3 de planse. Stie cineva...de ce ?
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| TrackMania Sunrise
A mai jucat cineva demo-ul? Mi se super-ultra-bestial! Printre putinele jocuri in care ai feeling-ul si jucabilitatea pe care le simti in trailer-uri. Are un pic din Stunts in ceea ce priveste traseele iar din Ignition are ceva-ul ala care te faci sa joci si sa joci si "dai nene, hai ca-i misto", si faci tururi pe-acolo de nebun ce-ti place ![]() Peisajul fain, palmieri, verdeata, culori calde peste tot.. La mine in 800x600 pe P4 la 3GHz cu Radeon 9600XT se misca perfect. Abia astept sa se trezeasca amicii sa-i dam o gheara si-n retea
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
E super jocul, am luat demo de cum a aparut, am jucat shi pe cel vechi shi aproape terminat. Pe asta in schimb o sa il joc in draci in retzea. E extraordinar de fun jocul. Imi aduce aminte de senzatziile din NFS 2. Two thumbs up !
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| trackmania sunrise demo
cine a dwload-at demo-ul si are r9100 video - am pus pe 2 sisteme diferite dar cu 9100 64/128 si merge parfum doar prima cursa,ies in meniu si incepe sa mearga in reluare.a reusit cineva sa-i dea de cap?eventual ce driveri sa incerc? jocul merge benga pe 9550,9600,9600xt,6600 cu aceiasi driveri ca cei pusi ptr 9100.problema e relativ noua,mai sap ptr cine nu a vazut jocul - consider ca iar au scos un joc bun,cel putin distractiv - am jucat pe net;desi e demo,pe cate servere am intrat,harti diferite stup!
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |