![]() |
| | #202 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #203 (permalink) | ||
|
am jucat si pe servere mari k altfel nu ajungeam pe locul 16 dar faza e k acolo unde sunt cu zecile de oameni terbuie sa fii ass sa intrii in top10, mai ales pe alte trasee decat cele ale lui nadeo. am reusit sa intru pe pozitzia a 20 a cel mai mult pe un server de 100/100 si am luat sub 10 pcte dak nu mah insel! Aici mah opresc k nu vreau sa arunc calc pe geam de nervi
__________________ Life is hard. Life is harder if you're stupid! | |||
|
| | #204 (permalink) | ||
| Quote:
Totusi ai mai putea incerca. ![]() Eu am ajuns pe 22 si m-am oprit din cauza ca am ramas fara... calculator. In timpul in care mi-am facut calculatorul ajunsesem pe ~75-76... si mi-a fost lene sa reincep. In schimb am reinceput sa joc Warcraft3. | |||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Am o problema, de cateva zile incoace nu mai pot intra pe nici un server romanesc,repet romanesc cele straine imi merg fara probleme.WTF?! Cu fw nu am probleme, i-am dat disable si ..nimic pur si simplu se incapataneaza sa-mi intre pe oricare server romanesc. PLZ help me ,mi s-a acrit sa joc cu frenchies,gers vreau sa joc cu romanasii...
__________________ Taetsu no mono ( protect my balls ) ! | ||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
L-am luat si eu, prea tare mi se pare.
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Trackmania online
[Edit] Thread-ul deja exista! Aşa că am pus reply-ul la locul lui: http://www.computergames.ro/forum/sh...165292&page=10 Last edited by Orbu Romanu; 02-05-2006 at 01:18.. Reason: Thread-ul deja exista | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
Salut. Am reuşit să cosntruiesc un traseu. Este exact cum îmi place mie: destul de lung pentru a intra în atmosferă, dar şi destul de scurt ca să nu te plictiseşti Recordul meu a fost în jur de 2 minute.Este un traseu simplu, cu multe curbe largi dar şi cu porţiuni mai complexe, şicane şi chiar câteva capcane. Fără construcţii inutile care să îngenuncheze calculatorul. Simplu şi curat. [edit] Acum îmi dau seama că nu am pus nici măcar panouri de semnalizare la curbele periculoase!!! O să le pun probabil într-o versiune ulterioară. Dar până atunci lăsaţi-o mai încet la primul tur... [edit2] N-am reuşit să pun panourile... Nu ştiu cum... Last edited by Orbu Romanu; 02-05-2006 at 23:54.. | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
wow a trecut o vesnicie de cand nu am mai dat o cursa pe TmN. ultima data cand am jucat eram pe 3 in ro insa sigur m`au devansat o gramada. nick : =TAB=eonVDK parca. m`am plictisit de el. bafta celor inca impatimiti. GG Waly
__________________ Faster than a Tijuana Burrito through a midwestern tourist. | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Nu ma intreba pe mine, eu stiu doar ca Trackmania nations are starforce.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |